Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: skydive drøm. Hvorfor drøm om faldskærmsudspringere og faldskærmsudspring?

Skal jeg være bekymret person, hvis han drømte, at han eller en anden person bruger en faldskærm? Forstå hemmeligheden betydningen af denne drøm vil drømme bog. Skydive i nat drømme - hvad forhindrer sådan en drøm? For at forstå dette, må vi huske, hvad han så et billede af natten i detaljer, at være opmærksom på selv den mindste detalje.

Engelsk drøm bog: skydive

Engelsk drøm bog hævder, at drøm, som bød på en faldskærm, er en afspejling af frygt manden oplever virkeligheden. Så hvad er drømmen bogen siger? Skydive i deres natlige drømme er bange for fiasko i erhvervslivet. Måske drømmeren er bange for, at han ville blive fyret fra deres job, eller frygt, der glider vigtig aftale eller uden held afsluttet et større projekt.

For at forstå, om disse base-frygt er ubegrundet, eller, det er værd at huske en mere detaljeret: hvis faldskærmen åbnet i drømmen? Hvis ja, så ejeren af søvn skal ikke være bange, er det let at fjerne eventuelle hindringer på sin vej. Hvis ikke, er der stor sandsynlighed for, at uden hjælp fra andre mennesker kan ikke klare deres egne problemer.

At være en faldskærmssoldat

Hvem præcis var faldskærmsorganisationen - detalje, der også råder til at være opmærksom på enhver drøm bog. Skydive alene står over for problemer i det virkelige liv. Sandsynligheden er høj, at oplevelsen ikke behøver at drømmeren, og hans kære, vil han give anledning til alvorlig bekymring. Det er meget sandsynligt, at den virkelighed vært søvn også er interesseret i ekstremsport og lykkeligt engageret i en farlig eventyr.

Hvis domen ikke oplyses i en drøm, før "jumper" i virkeligheden vil åbne op for nye muligheder. Dog vil han savne dem, hvis du ikke vil være i stand til at holde hovedet koldt ved at tage vigtige beslutninger. Det er også muligt, at der opstår uventede problemer, der kan virke skræmmende i starten, men hurtigt og nemt løst i sidste ende.

onlooking

En anden er jumper - plottet, der overvejer også næsten enhver drøm bog. Skydive hoppe og ur - sådanne drømme har forskellige værdier. Hvis natlige drømmerier mand ure en masse jumpere, opholder sig på jorden, er det usandsynligt nogensinde at komme rigtigt hans drøm i det virkelige liv. Det er højst sandsynligt, at drømmeren har valgt et forkert mål, eller er det den forkerte vej.

Hvis søvn værten ser som en anden til at gøre faldskærmen åbner, det er at være frygtet problemer med at vågne. En drøm, hvor nogen er brudt, hvis den tabes fra stor højde, forudser katastrofe, der ramte pårørende. Venner og slægtninge til drømmeren at frygte for ulykker, ulykker.

Hvorfor drøm om et faldskærmsudspring, hvis den, der begår det, lander på vandet? Den drømmer i den virkelige verden venter på en lille skuffelse, forårsaget af uforudsete begivenheder. Dyb depression forudser en drøm, hvor en person går ned som følge af springet i vandet og drukne, ikke får hjælp fra andre mennesker.

Miller forudsigelser

Hop med en faldskærm i søvne og falder på en høstak - hvilket betyder en lignende historie? Miller hævder, at sådan en drøm lover en uventet, der kan komme fra forskellige kilder. Det er muligt, at drømmeren vågne komme op med nye måder at tjene penge.

Skydive drøm og jord på cirkus er at opleve store overraskelse i det virkelige liv. Miller drøm bog ikke give et svar på spørgsmålet om, hvad der vil blive tilsluttet denne følelse, men hævder, at søvn vært overleve et chok.

forskellige historier

Screaming i terror og falder på grund af det faktum, at faldskærmen ikke åbne, - drømmen ikke lover godt. Det er sandsynligt, at dens ejer i virkeligheden at være vanskelige beslutninger, der vil gøre hans længe plaget af tvivl. sange at synge i løbet af et spring er lykkedes at klare alle problemer i det virkelige liv.

Hvilke andre fag betragter drøm bog? Faldskærmsudspringere lander i nat drømme til den brændende bygning, vågne ansigt sladder, der blomstrer på deres syge-sympatisører, medlemmer af inderkredsen. Du kan også uventet blive medlem af en andens konflikt, blive tvunget til at forsvare andres interesser.

Hvis landingen forhindrer vinden, men stadig en faldskærmsudspringer er sikkert på jorden, så i virkeligheden er det let at overvinde alle forhindringer. Hvis problemet med produktet kan blive en årsag til at falde, er det ikke nødvendigt at vente til gennemførelsen af den planlagte i det virkelige liv. Måske et vigtigt projekt vil ikke tillade tredjemand at gribe ind.

faldskærmssoldat

Hvis drømmeren i sine natlige drømme anser sig selv en faldskærmssoldat, der lander på fjendens territorium, han har en masse forræderiske fjender virkelighed. Bemærkelsesværdigt, hvis drømmen ikke har bemærket, fordi den taler om den kommende sejr over fjender i det virkelige liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.