Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drøm Miller: hvad drømmer spejl?

Ikke underligt folk siger, at der er ingen mening at skyde skylden på spejlet, hvis ikke kommer ud krus. Først og fremmest, spejlet - er genstand for daglig brug, og derefter - en objektiv afspejling af den virkelige essens. Ikke altid en person villig til at forstå og acceptere denne virkelighed! Det menes, at disse ting til tider kan fordreje virkeligheden. Det menes, at verden gennem spejlet - en mystisk og gådefuld. I lyset af disse begivenheder, mennesker spekulerer altid , hvad drømme spejl ... Og hvis det stadig er brudt? Lad os finde ud af mere! Millers fortolkning

Autoritative psykolog Gustav Miller hævder, at spejlet i en drøm - det er de mest hemmelige begær på den person, hans tanker, drømme og håb ... Med hjælp fra en person i en drøm kan se det selv, og se deres essens, deres laster og mangler. I bred forstand, din egen refleksion er en indikation af visse ønsker af drømmeren, samt nogle ændringer, forberedt for ham. Amerikanske psykolog giver en af de mest interessante fortolkninger af, hvad drømmen om et spejl, hvor vi reflekterer.

Nice ændring ...

  1. Hvis du kan lide refleksion, drømmen lover at være god. Opfyldt alle dine mest ønskede drømme og fantasier. Desuden er det - en slags "vind" gunstige ændringer!
  2. Hvis du beundrer sin egen refleksion - det er din indre harmoni og positiv energi i kroppen.
  3. Miller - en af de få forskere, der forklarer, hvad drømmer spejl mangler i afspejling af det. Det er simpelt, mine venner! Hvis du ikke kan se dig selv i glæde eller i sorg - så vil der ikke være nogen ønskelig ændring i den nærmeste fremtid.

Advarsel ...

  1. Du drømmer en forfærdelig refleksion i spejlet? Dette viser dine hemmelige tanker, laster og onde tanker!
  2. Hvis du er bange for (eller du ikke kan lide) eget spejlbillede, så tror! En drøm advarer dig om, at de planlagte hemmelige forhåbninger du kun skade. Hertil kommer, at Miller ikke anbefale, at der i den nærmeste fremtid at ændre noget i mit liv. Sommetider drømmen kan advare om forestående sygdomme.

Kig på Zera!

  1. Nogle mennesker ofte drømmer om, de bare ivrige efter at nyde sig selv gennem spejlet. Deres vinker at tage et kig ... Miller siger, at hvis din refleksion i en drøm meget ældre end du er virkelige, er livet at forberede dig til nogle alvorlige test. Pass dem - midler til at erhverve visdom og erfaring.
  2. At drømme en andens spejlbillede (hvis mærkelig ansigt) - en temmelig stærk overraskelse. I virkeligheden er forandring på vej, som du ikke er forberedt. Er dette en god ændring eller ej, dommeren i de ord, du har set en andens ansigt.
  3. Hvis spejlet er beskidt, revnet eller endda brudt - dine betænkeligheder mærkes. Broken spejl i vores drømme er nøjagtig den samme dårlige karakter, som i livet! Du forventer sorg, længsel og tab ...
  4. Miller, selvfølgelig, ikke Freud, dog, og dens fortolkning, hvad en drøm spejl, der er en lille intim note ... Hvis du drømmer at du ser en smuk kvinde eller et kønt ansigt kønt ansigt mand - at blive klar til begær. Du vil være lidenskabelig og ru sex med en mand, som du måske ikke kender overhovedet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.