Mad og drikkevarerOpskrifter

Svamp kager - hvordan til at bage, og imprægnere

Intet er mere forfriskende og opløftende tidligt om morgenen som en kop stærk kaffe. Men for en sund kost skal morgenmad. Derfor er et udmærket supplement til forfriskende drinks tjene som et stykke hjemmelavet småkage. Denne type bagning på alle tidspunkter blev betragtet som den mest lækker dessert. På grundlag af svamp kager kan tilberedes kager, bagværk og andre konfektureprodukter.

Opskrift på en klassisk kiks

For at forberede en lækker svamp kager på den klassiske opskrift, skal du bruge:

- egg - 6 stk.

- Mel - 130 g.

- Sukker - 180 gr.

- Vanilla ekstrakt -. 1 tsk

- Salt - en knivspids

- Olien til smøring af formen.

Fremgangsmåde til fremstilling

Et meget vigtigt punkt i bagning kiks - Pisk æg godt. At svamp kager viste sig luft, med test forberedelse er nødvendig for at adskille de hvide fra æggeblommer. Seneste titreret med halvdelen af sukkeret indtil glat, som er at blive hvid. Også separat pisk proteiner, indtil en tyk skum ved middel hastighed. Derefter øge styrken i blanderen og fortsætte røring, hæld i en kop sukker i en tynd strøm. Den færdige masse sat ind i beholderen med æggeblommer og bland forsigtigt opad, så at proteinerne ikke faldet.

Så dejen forsigtigt vmese sigtet mel, tilsæt salt og vanille. Omrør indtil alt glat og hældes i en form til bagning smurt eller proceduren bagepapir. Placer i en ovn, opvarmes til 160 grader. Bages i 20 minutter. Villighed til at kontrollere træpind eller tandstikker at gennembore denne kage er klar - hvis stokken er tør, og det er ikke kraftigt stigende dej kage er klar. Tag formen ud af ovnen og lad den køle lidt. Derefter forsigtigt sætte kagen på et håndklæde eller en grill og lad den køle.

imprægneret svamp

Kagen er bagt, men det er ikke alt. Sættetid svamp kager? Du kan bruge en hvilken som helst væske marmelade, bær sirup eller frugtjuice. Du kan også forberede en simpel sukkersirup. Til dette koge vand og sukker i et forhold på 1,5: 1 og afkøles. Cool sirup kan flavored vanille, cognac, vin eller kaffe. Skær kagen i to eller tre stykker, sættetid den forberedte sirup og lad det trække i flere timer, er det muligt for natten. Der er en anden mulighed - at pisk fløden med sukker, indtil opløst sidste enten bruge flormelis. Denne væske creme til proppen kagen. Det viser sig meget flot cremet smag.

shoplifter kiks

Ikke alle har tid til at fremstille hjemmelavede kager, og nogle bare ikke kan lide at gøre det. Der er også situationer, hvor du har 30 minutter til at dække bord til gæsterne fra mødet. I sådanne tilfælde er det et levedygtigt alternativ til hjemmet kiks vil blive købt i en butik svamp kager. Klar kage behøver ikke at være imprægneret med sirup, det er allerede gjort af producenten. Det vil kun nødt til at udfylde fyldet og pynt med creme eller flødeskum. Som en fyldning kan du bruge marmelade, kogt kondenseret mælk, nødder, bær og frugter. For dekoration kan du også vælge en smukt skåret frugt, bær og revet chokolade. Klar svamp kager sælges forskellige former. Du kan købe en kvadratisk eller rektangulær, til fremstilling af kager. En rund svamp kager til kagen at være lige ret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.