LovStat og lov

Opløsning af arbejdskonflikter

Arbejdskonflikter er af to typer: individuel og kollektiv. De har en anden juridisk natur, er så forskellige metoder bruges til at løse dem. Artikel 380 russiske Second arbejdslov indeholder bestemmelser om løsning af individuelle arbejdskonflikter ved domstolene eller ved særlige kommissioner, der beskæftiger sig med arbejdskonflikter. Det betyder, at loven indeholder bestemmelser om løsning af arbejdskonflikter proivesti to niveauer - forsøg og pretrial. Konventionelt, individuelle tvister kan opdeles i:

  • Der henvises først til kommissionen om arbejdskonflikter, og retten er kun forbundet med sagen, hvis en af parterne eller begge ønsker at appellere afgørelsen af Kommissionen;
  • oprindeligt fundet af retten.

Kommissionen overvejer arbejdskonflikter i virksomheder og organisationer, der er oprettet på initiativ af begge parter i ansættelsesforholdet. Opløsning af arbejdskonflikter enkeltvis kun provisioner, der er oprettet ved arbejdsstedet medlemmet af personalet, der er involveret i konflikten. Hvis Kommissionen på grund af hans arbejde er fraværende, om eventuelle individuelle tvister er nødvendigt straks at gå til domstolene.

Opløsning af arbejdskonflikter sådan kommission regulerer Labor Code, og løsningen af retten - den civile retsplejelov og den føderale lov "On Magistrates Rusland" fra den syttende december 1998 og det har været en dommer. De eneste undtagelser er tilfælde, hvor inddrivelsen ses på arbejdspladsen (artikel toogtyvende den civile retsplejelov af Rusland). Disse sager vedrørte de vigtigste led i de føderale domstole vedrørende generel kompetence, der er alle byretter. Som en generel regel, som blev vedtaget af domstolene, er en sag anlagt af sagsøgte eller placeringen af ejendommen.

Det er vigtigt at huske på, at den retlige karakter af den afgørelse, som kommissionen på individuelle arbejdskonflikter af deres beslutning håndhævelse ikke udløber, men kun en stats vilje til at sikre inddrivelse, herunder obligatoriske arbejdstagernes rettigheder.

Det skal bemærkes, at der for visse kategorier af arbejdstagere har en særlig procedure, som er foretaget af løsningen af arbejdskonflikter. For sådanne kategorier omfatter medarbejdere, der vælges, er udpeget og bekræftede deres stillinger ved de højeste statslige myndigheder i Rusland, samt dommere og anklagere. Deres arbejdskonflikter underlagt lovgivningen i Den Russiske Føderation "On anklagemyndighed" og "om status for dommere", samt nogle andre love. Opløsning tvister også involverer embedsmænd, ud af retten kan ske til en højere statslige organer, givet kommandovejen. Det er også muligt i konkrete sager at anvende loven skal være en overtrædelse af de rettigheder og friheder.

Opløsningen af kollektive arbejdskonflikter fastsat i 61:e kapitel i Labor Code of Rusland, som giver visse regler mægling foretaget af forligskommissionen med deltagelse af en mægler eller en anmeldelse af denne særlige arbejdskonflikt voldgift. Samme kapitel indeholder en detaljeret regulering af strejker som en af de foranstaltninger af kollektiv konflikt beslutninger. Heraf følger, at den måde at beskytte kollektive rettigheder via retten er der ingen arbejdsretten eller civile retsplejelov, eller i forvaltningsloven i Den Russiske Føderation.

Således er de individuelle tvister inden for arbejdsret kan Rusland løses som i pre-forsøg og under retssagen niveau. Og for at løse arbejdskonflikter, der involverede hele holdet eller en bestemt del, der er eneste ikke-retslig vej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.