FinanserFast ejendom

Gruppe af selskaber "Miel": staff anmeldelser. "Miel": kundeanmeldelser

Hver virksomhed får en bred vifte af feedback fra personale. "Miel" - er ingen undtagelse. Og så i dag vil vi forsøge at forstå, hvad gør denne gruppe af virksomheder, er det faktisk er? Kan jeg tillid til hende som arbejdsgiver, og lige som et sted for visse tjenesteydelser? Eller nogle skruppelløse selskab foran os? Det er værd at forstå alt dette, efter at alle de spørgsmål, der vedrører fast ejendom, er det en meget alvorlig emne.

Omfanget af beskæftigelsen

Hvad er en koncern under navnet "Miel"? Fast ejendom - hvad var dens integreret del. Efter alt, foran os er det en rigtig virksomhed, der arbejder med det. Agenturet eller, hvis du foretrækker det. Selvfølgelig er det også aktiviteten udelukkende relateret til fast ejendom. Mere præcist, med sit salg. Vi kan sige, vi har en fast ejendom selskab, temmelig store og populære. Så for deres handlinger ingen klager agentur "Miel" ikke modtage. Alt er klar og enkel. tilfreds med dette ophold og konkurrenter, og kunderne. Hvad mere bør være opmærksomme på?

Job

Til at begynde, lad os tale lidt om vores virksomhed i dag fra perspektivet af potentielle medarbejdere. Hvad de mener om denne gruppe af virksomheder? Kan jeg stole på hende beskæftigelse? Stor opmærksomhed på selskabet for åbne positioner. Og agenturet "Miel" på dette område er ikke meget anderledes fra konkurrenterne. Dette fænomen behager og skuffer.

Hvorfor? Oftere end ikke få selskabet mæglere, samt managementkonsulenter. Lederstillinger er som regel, nej. Mere præcist, de var alle optaget. Det betyder, at en bestemt karrieremuligheder vil ikke. Den faktor, at mange kandidater trist. Ikke desto mindre er det arbejde, som en ejendomsmægler eller en konsulent - dette er et normalt fænomen i ejendomsmægler. Du kan finde et job til hans smag. Og for denne feedback "Miel" efterlader en god personale. Her vil du ikke høre nogen hype og store løfter høje stillinger. Du vil vide på forhånd, hvad de skal blive enige. Så mens der er al mulig grund til at stole på virksomheden. Anyway, som sagsøgerne.

interviews

Nå, den vigtige rolle spilles af flere interviews. Disse første møde med en potentiel arbejdsgiver deponeret i folks bevidsthed og hjælp til en eller anden måde at karakterisere en eller anden forening. "Miel" i Petrovka (og ikke kun der) på dette område bliver ikke negativitet fra ansøgerne. Er det en lille vrede.

Sagen er, at selve interviewet vil blive afholdt på selskabets kontor. Situationen i hele venlige: du kommunikere på lige fod. Dette er en forholdsvis sjældent fænomen, som har en enorm indflydelse på potentielle ansøgere. Men der er undtagelser. Indimellem kan ses en vis arrogance hos arbejdsgiveren. Sådanne fænomener forsøger at stoppe meget hurtigt.

Anmeldelser "Miel" gode medarbejdere. De påpeger, at kommunikationen med ansætte ledere får meget frugtbart. Du kan bede din rådgiver alle detaljerne i det valgte job. Han vil forklare dig funktionerne i en bestemt aktivitet. Og mens ingen skjul vil ikke. Hvad kunne være bedre end fuldstændige oplysninger om ledige stillinger og fremtidige arbejde? På grund af en sådan ærlighed "Miel" i Petrovka, og ikke kun på denne adresse, det bliver en god udsigt over ansøgerne. Kun her er det værd at have tillid til disse anmeldelser? Er det virkelig alle så godt som det ser ud?

betingelser

Der lægges særlig vægt på arbejdsforholdene i beskæftigelse. Faktisk denne faktor er vigtig for jobsøgende. Ingen ønsker at arbejde i modbydelige, dårlig, ubehagelig atmosfære. Derfor arbejdere forlader ofte deres mening under hensyntagen til denne funktion.

Og "Miel" (fast ejendom kontorer netværk) tjener positive anmeldelser på området. Hvorfor? Virksomheden tilbyder ikke kun en god og gunstige betingelser, men også en trøst. For det første vil du være det meste af tiden i et veludstyret kontor. For det andet, vil du være i stand til at kombinere de fast ejendom med alle andre. Alle job er, hvad du har brug for til enhver medarbejder: et behageligt udseende og fuld funktionalitet.

Det opererer primært har en computer eller skrivebord. Ja, det er for det meste stillesiddende arbejde, men det stadig forårsager glæde og interesse fra ansøgerne. Mange medarbejdere drømmer om en komfortabel kontor og arbejdsplads. "Miel" selskab vil give sådanne forhold. De er sikker på at behage dig. Anyway, så mange løfter og potentielle medarbejdere, og har de nuværende medarbejdere, og arbejdsgiveren selv.

indtjening

En særlig plads er afsat til diskussionen af indkomst fra enhver aktivitet, og virksomheden som helhed. Ingen ønsker at gå til en prestigefyldt selskab, som vil betale en øre. Derfor løn - en af de vigtigste indikatorer, at både frastøder og tiltrækker. I "Miel" Mæglere siger, at situationen er tvetydig. Sam arbejdsgiver lover høj profit, en procentdel af transaktioner, bonusser og præmier. Omkring 60 000 om måneden - er nu en realitet. Men her, i praksis viser det sig ellers. Og det er frustrerende mange ansøgere.

problemet ligger i det faktum, at fast ejendom aktivitet - en vægelsindet ting. Og din løn vil afhænge af de engagerede transaktioner, du. Til denne feedback "Miel" medarbejdere kan se en negativ karakter. Det viser sig, er der ingen fast løn. Der er en mulighed og indgåelse af en meget rimelig aftale, som vil bringe dig hurtige og store overskud. Men det er muligt, at du er i almindelighed at intet få nogen. Husk, "Miel" (Moskva og andre byer) - et ejendomsselskab. I sådanne organisationer, er lønnen i sig selv ikke er betalt i et fast beløb. Kun en procentdel af transaktionen. Åh, og bonus / bonusser på skøn arbejdsgiveren.

Frihed og sociale pakke

Men der er stadig et par punkter, der har modtaget den opmærksomhed af ansøgere. Det er svært at sige, om det er godt at omfatte arbejdstagere, men situationen her er det samme som de fleste af mæglere. Corporation "Miel" sælger ejendommen til forskellige borgere. Og mæglere, medarbejdere på kontorer har en masse muligheder på arbejdspladsen. Hvilke?

Det er blevet sagt, at dette område er perfekt til at kombinere. Det vil sige, at du kan arbejde ikke kun i "Miel", men også til et andet sted. På en mere stabil position i forhold til indtjening. Og det behager. Feedback fra personale "Miel" i denne forbindelse er rigtig positivt. Efter alt, hvis du er i stand til at indgå en handel, vil arbejdet i selskabet være bare en anstændig deltidsjob. En grundløn (fx fra aktivitet til et andet selskab), vil du ikke tabe.

Den negative side af denne frihed også tilgængelig. I første omgang bliver du lovet en fuld fordele pakke. Plus formalisering, kommunikation betalings- og transportydelser. Men i praksis, vil det ikke. Officiel "Miel" arbejde er sjældne. Og gøre ud, som regel kun det bedste. Så den sociale pakke garantier længere. Og med hensyn til betaling af kommunikation og transport kan være generelt at glemme - for alt skal betale ud af lommen. Ubehagelig fænomen, hvilket er skuffende. Selvom der er observeret dette mønster i mange virksomheder.

for kunder

Nå, med kandidater sorteret ud lidt. Generelt "Miel" er ikke meget anderledes end konkurrenterne: arbejdere er det ikke for meget tilfreds. Ikke noget overraskende, især i betragtning af manglen på en stabil indkomst fra aktiviteten. Men hvad kunderne mener om organisationen? Deres mening også spiller en vigtig rolle.

Her, som i tilfældet med de ansatte, er der ingen enkelt løsning. Nogle "Miel" tilfredse, andre ikke. Det kan siges som heldig. Faktisk enhver fast ejendom kontor - er risikoen. Ingen ved, hvad sælgeren vil falde. Måske du og selskabet er simpelthen snydt!

Ikke desto mindre, i almindelighed, "Miel" kundefeedback får god. Indtryk efter besøger kontorerne fortsat positive. Du vil kommunikere med medarbejdere, der kender deres job. Desuden er alle kontorer ser pænt og ryddeligt. Det er ikke ødelagt rønne, hvor at gå, og noget ubehageligt! Du kan altid kontakte rietorom Corporation "Miel" og få ham ajourførte oplysninger. Det er godt. Servicekvalitet er også på højde!

bedrag

Men ikke så godt, som jeg vil. Ja, i "Miel" arbejde er ofte tvivlsom. Og personalet er ikke altid klar til at "spor" til kunden, for at tjene penge. Nogle gange manglen på en stabil indkomst gør sig gældende. Dette afspejles i den adfærd af mæglere. Og som en konsekvens - på hele organisationen.

For eksempel vil nogle kunder klager over, at de ikke kommunikere med dem på en bedre tone. Der er arbejdstagere, som er uhøflig og ikke reagerer på kommentarer. Fænomenet er ikke alt for hyppige, men det er til stede. Og fra mange kunder. Kommuniker med fattige og ukultiveret, uhøflig ejendomsmægler - det er forfærdeligt.

Et andet negativt punkt - er et bedrageri. Og på den del af sælgere, som regel. Men ingen bebrejder alle stød stablet mod "Miel". Så nogle gange kan du høre, at denne organisation ikke er kendetegnet ved sin ærlighed. Nogle af transaktionen på grund af sådanne fænomener er brudt. Det viser sig, at vores nuværende gruppe af virksomheder og ansøgere snyd, og kunder.

satser

Et andet vigtigt punkt - prisen på tjenesteydelser. Han spiller også en rolle. "Miel" - en prestigefyldt, elite gruppe af fast ejendom kontorer. Og i det, som køberne siger priserne er meget høje. Og på den meget ejendom, og som en procentdel af transaktionen. Det frastøder mange. Ja, vi altid ønsker at arbejde og beskæftige sig med gode, prestigefyldte virksomheder. Men også for de ydelser, de ikke behøver at "rive op tre skind." Alt er godt i moderate mængder. Desværre, "Miel" er ikke. Men hvis du bekymrer sig om kvaliteten af tjenester, samt omdømme agentur, kan du kontakte her uden problemer.

udvalg

Den sidste ting kunder ser, det er de fast ejendom valg. Det er bare han gør at affinde sig med nogle negative øjeblikke, fås i "Miel". Denne organisation tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder. Med det, kan du finde, hvad du vil, uden problemer og på kortest mulig tid.

Selvfølgelig skal betale for alt. Derfor tror mange, at ejendomspriserne i "Miel" overvurderet. I princippet gælder her eller ej, det er op til dig. Dette er en eksisterende virksomhed, der er i markedet for varer og tjenesteydelser har taget en stærk position. Jeg mener, det er muligt, men forsigtighed bliver nødt til at være. Så være opmærksom på denne faktor. Den endelige beslutning er op til dig personligt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.