InternetBlogs

Sådan bliver populært i Instagram? Hvad bestemmer popularitet i Instagram?

Internettet kan sammenlignes med en epidemi, der har ramt det meste af verdens befolkning. Drenge og piger bruger på sociale netværk en masse at dele tid med hinanden nyheden og dens levende billeder. I dag, den bedste service til deling af fotos og videoer antaget Instagram. Ansøgningen blev så populær, at når du anmoder til Google for at bogstavet "og" Det første brugere vil blive tilbudt til siden med dette program.

Hvordan det hele begyndte ...

Instagram normalt tilskrives anvendelsen kategori, som folk er frie til at dele deres farverige billeder på få sekunder. Tjenesten blev skabt i 2010 af amerikanske programmører Sistromom Kevin og Maykom Krigerom. I de første to år af de tredive millioner brugere blev registreret, som delte adskillige hundrede millioner billeder. I 2012 har ejerne af virksomheden vundet Instragram Facebook. Transaktionen udgifterne til en milliard dollars.

Hvordan at oprette en konto?

procedure Instagram registrering er meget enkel, og dette sker gennem en mobil enhed - den gratis version er tilgængelig på Apple Store eller Play marked. Komplet installation af programmet tager ikke mere end to minutter. Ved indgangen til hovedsiden skal du vælge en måde at registrere - via e-mail eller "Facebook". For at angive et navn, skal du bruge det latinske alfabet, tal og underscore det punkt. Indtast en sikker adgangskode, telefonnummer, oprette et brugernavn og uploade et baggrundsbillede. Brev til registreringen kommer til e-mail i et par sekunder, hvorefter du nemt kan finde deres venner. Med jævne mellemrum vil du blive anbefalet de mest interessante sider, hvor du kan se de mest populære billeder i Instagrame.

Spredt rundt om i verden

Popularitet ansøgning kan bestemmes ved flere kriterier. Med antallet af downloads i Rusland i 2013 Instragram færdige syvende, mens en meningsmåling på hjemmesiden GlobalWebIndex tjeneste endte tre pladser lavere giver "facebook", "YouTube" og "Skype".

Ansøgningen er tilgængelig næsten tredive sprog, det kan bruges i mange lande, herunder Grækenland, Danmark, Indonesien og Thailand. I midten af foråret 2014 blev to hundrede millioner brugere registreret i foto tjeneste. Takket være de mange priser, har Instagram tiltrukket et stigende antal ejere af smartphones. Ansøgning er stjernerne i show business, politik og andre interessante mennesker, der deler med dine abonnenter levende billeder i byen, kæledyr, forestillinger eller eksotisk mad.

Hvad er en "selfie", eller hvordan man tager billeder af sig selv

I dag er de fleste teenagere forsøger at fange hans hver dag i billedet. Til professionel fotosession, du har brug for en masse tid og dyrt udstyr. Da det ikke er tilgængeligt for alle, de fleste af de unge tager billeder ved hjælp af en mobiltelefon. Fotografi kan foretages på de vigtigste kammer i et spejlbillede eller til fronten. Populære Instagram pige ud over sin søde lille ansigt ofte fotograferet sig selv i en halvnøgen formular, der trækker på siden større antal abonnenter. Beauty of Rusland Svetlana Bilyalov var i stand til at indsamle næsten en halv million mennesker på deres side. Hver dag hun sætter de bedste billeder taget i hjemmet, i bilen, og gym.

Vælg det rigtige sted - nøglen til en vellykket fotografering, selv så simpelt som selfie. Hvis du ønsker at tiltrække til din sides flere abonnenter, forsøge at gøre de originale billeder på baggrund af naturen med eksotiske planter og eksotiske dyr. En klog hit på ideen for et par dage i træk på spejlet for at trække interessante billeder og begyndte at tage billeder af dig selv med dem. Den oprindelige idé var yderst værdsat, og fotos øjeblikkeligt spredt over hele internettet. Hvis du altid har tænkt over , hvordan man bliver populær i Instagram, være smart og begynde at gøre eksklusive billeder.

datasikkerhed

Valg af Instagram app til deling af billeder og videoer, brugerne indtaster deres telefonnummer, som forbliver skjult for udenforstående. Fotografier som standard se alle kontohavere og hvis det ønskes, kan nogen begrænse adgangen til hendes side. Ved udgangen af 2012 har Instagram lavet nogle ændringer i reglerne i brugeraftale, fordi der mistede næsten 25% af brugerne. De nyskabelser påvirket, at service-ejere har ret til at bruge alle billeder og videoer af brugere til ethvert formål.

Sårbarhed oplysninger i Instagram - grunden til, at folk er bange for at offentliggøre personoplysninger. Når du bruger en Wi-Fi-router enhver hacker kan opfange alle set billeder og kender login og password på den konto. Populære mennesker i Instagram, gå til programmet via den mobile enhed med Android operativsystemet, risikerer permanent miste adgang på grund af defekt datakryptering.

Kreativitet - det første skridt til popularitet

Cullen Hollomon - almindelig kunstner fra New York, som i 2012, er en blog, hvor aktier med læsernes interessante idéer. Han skærer ud billeder fra magasiner og aviser og fotografier dem i realtid i naturlige omgivelser, i metroen eller i en café. På det mest fremtrædende kunst Hollomona ideer kan findes skære charmerende model, titter fra skraldespanden, barbering i metro Man, Dzhastina Bibera, posere foran de to halvnøgne mænd.

Hvem ejer den mest populære Instagramy i Rusland?

Vestlige ansøgninger til mobiltelefoner bruge den lave efterspørgsel i landene i det tidligere Sovjetunionen, så stjernerne i showbusiness ofte forbliver ukendt uden for deres hjemland. Det tiltrak interesse russerne til en større grad af kreative amerikanske kunstnere. Filipp Kirkorov har endnu ikke formået at vinde to hundrede tusinde abonnenter, mens du prøver at uploade nye fotos og videoer hver dag.

Den mest populære Instagram i Rusland hører til tv-vært Ksenia Borodina og Anton Lukoyanova med mere end en million abonnenter. Viktoria Bonya ofte sætter billeder uden make-up, skyldes som fans har set hendes sande skønhed. Under Dmitry Medvedev nyheder halv million mennesker overværede i Instagram, når både Barack Obama seks gange så meget, som endnu engang beviser en ægte interesse i udenrigspolitikken.

Hits de mest populære sider i Vesten Instagram

Indtil for få år siden for at lære nyheden om din favorit skuespiller eller politik kan kun gennem medierne. Paparazzi opsporet stjernerne i showbusiness og gøre unikke fotos. I dag, folk med skærmbilleder selv villigt spredt sig til alle hans taler, ferier og familiefester. De mest populære sider i Instagram tilhører stjerner af showbusiness og politik. Antallet af abonnenter når et par millioner, men det er let at behage alle de fans og fikse op dagligt for nye billeder?

Canadisk musiker Dzhastin Biber fører i antallet af tilhængere, som snart vil blive mere end tyve millioner. Andenpladsen er stolt af Kim Kardashian, der dagligt behager sine fans med nye selfie med fashionable parter. De følgende to punkter hører til de afroamerikanske sangere, Rihanna og Beyonce. Chloe og Kourtney Kardashian er ikke bagud Kim, og antallet af abonnenter overhale prangende sanger Niki Minazh. Af den måde, Andzhelina Dzholi sandsynligvis ikke tænke på, hvordan man bliver populær i Instagram, så ikke ofte sætter nye billeder, endnu en gang beviser, at hun har bedre ting at gøre.

Hvorfor er Justin Bieber så mange abonnenter?

Canadisk musiker bare et par år er blevet den mest populære kunstner i et pop stil og R & B. Den talentfulde teenager har en stærk stemme og spiller flere musikinstrumenter, og dermed succesfuldt ind i konkurrencen med erfarne stjerner af showbusiness.

Hemmeligheden til populariteten af Dzhastina Bibera er hans kærlighed til publikum og hans fans. Den unge skuespiller delt med abonnenter dagligt med fotografier af deres præstationer eller andre lyse begivenheder. Justin lang tid tager ikke tænke på, hvordan man bliver populær i Instagram, og blot udstikker hver af sine nye billede, der tiltrækker sig opmærksomhed fra pigerne. Sangeren havde ofte stressende situationer i forbindelse med den overdrevne opmærksomhed af fans, som truede hans ex-kæreste Selena Gomez, og grunden til, at - appel af Bieber.

Kim Kardashian har besluttet at blive rig på selfie

Hvilke tiltag er ikke kun kommer jetsettet til igen at dukke op i pressen. Kardashian søstre - den mest populære i Instagram, men de er ikke længere skudt i tv-projekter, så en af dem besluttede at henlede pressens andre tricks. Efter talrige artikler om hendes påståede fiktive ægteskab med Kanye West begyndte at dukke bemærker, at amerikanske stjerne er indstillet til at frigive en bog af hans bedste selfie portrætter titlen "Selfish Kim." Telediva opererer aktivt i Instagram og hver dag for at behage sine fans med nye billeder, så spørgsmålet kan opstå, om indsamlingen af hendes billeder så populær, at alle kan se Kardashian i hendes personlige profil? Ifølge den underskrevne kontrakt med den populære udgiver Kim idé at blive realiseret i løbet af kort tid, og den regnskabsmæssige værdi på $ 20 er sikker på at finde deres købere.

På et overblik: Sådan bliver populært i Instagram?

Fra de første dage af kontooprettelse i Instagram tænke over, hvor ofte vil fylde den med din selfie. Hvis du ikke er i stand til at give denne lektion for meget tid, tage en fotooptagelse i mindst en time, og lægge en skabning hver dag. Find abonnenter - ikke en let opgave, især hvis du er en almindelig elev eller en studerende med en lille kreds af kontakter.

Instagram popularitet afhænger ikke kun af, hvor mange fotos og fans, men også på din aktivitet. Abonnér på show-business stjerner og kommentere deres billeder, sætte mærket "som" de billeder, du fremmede mennesker og få svar sympati. Praktisk funktion, "tags" tillader uautoriserede brugere at opdage dine kreationer hurtigere. For at tiltrække flere besøgende til side, bør du ikke uploade billeder eller oprigtig hjemmevideoer - efterlade et link til din profil på populære sociale netværk, og din personlighed nødvendigvis interesseret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.