TravelingRejsetips

Trampolin park (Nizhny Novgorod): adresse, fotos og anmeldelser

I Nizhny Novgorod, som at hoppe på en trampolin. Dette kan bedømmes med antallet af aktive steder for denne sport.

Trampolin Nizhny Novgorod centrum

I dag er byen har fem sådanne komplekser. Alle af dem er meget populært, og det er sandsynligt, at der snart vil være nye steder i Nizhny Novgorod. I dag gæster er altid velkomne:

 • i trampolin center "Vægtløshed";
 • Razgon i parken;
 • Trampolin komplekser i Panda Club;
 • Trampolin Park i "Up";
 • Park trampoliner Gagarin.

I dag besøger vi kun én af dem - trampolinspring Park (Nizhny Novgorod) "Gagarin".

Hvor nyttig hoppe på en trampolin?

Denne trampolinspring Park (Nizhny Novgorod) er en unik og en af en slags by pad for voksne gæster og børn. Der kan være et nyttigt og sjovt at tilbringe tid sammen med deres venner eller familie, få en masse positive følelser, hurtigt tabe et par ekstra kilo og genvinde strammet sport figur.

Hoppe på en trampolin er ikke kun give din krop den nødvendige belastning. Køligt regime af uddannelse giver dig mulighed for at omfordele belastningen på led og rygsøjle, ikke at øge den. Derfor er trampolinspring Park (Nizhny Novgorod, hovedvej Moskva, 83 B) besøgt af folk, ikke blot med forskellig fysisk træning, men også i forskellige aldre.

Som et resultat af regelmæssig motion styrker leddene og rygsøjlen ledbånd udvikler udholdenhed og fleksibilitet, koordinering af bevægelser. Motion kan slippe af skoliose og flatfoot. Det er vigtigt at vide, at hoppe på trampolin ikke kun vil gøre det muligt at genoprette figuren, men også bringe sjov, en masse positive følelser og tillade at slappe af.

Beskrivelse park

Dette er den nyeste i byens centrum, åbnede i marts 2016. Trampolin park (Nizhny Novgorod, hovedvej Moskva), et foto, som du kan se i denne artikel har allerede beundrere og lånere. Det giver dem en platform, hvor atten forskellige stivhed placeret på trampoliner.

For dem nye blå jakkesæt, en blød trampoliner. Hvis du engang afhængige akrobatik eller professionel praksis hopper på en trampolin, kan du prøve din hånd på den hvide med en konkurrencedygtig gitter projektil.

Trampolin park (N. Novgorod) har et skum hul, målte 9 m x 4,5 m, randen fyldt bløde terninger. Det er muligt at "dykke" fra start eller landing efter at hoppe på en trampolin: Din landing vil være sikker og blid.

Derudover er der i parken:

 • Akrobatiske oppustelige bane;
 • reb;
 • Balance-boards;
 • andet sportsudstyr (måtter, ribber osv. d.).

FYI

Alt sammen for at besøge denne vidunderlige trampolinspring Park (Nizhny Novgorod) først introduceret til de regler og sikkerhed. Instruktioner er trykt på to ark, og masser af tid til at studere det tager ikke. Så de voksne satte sin underskrift på dokumentet, og fra dette punkt de kan gå til den rummelige omklædningsrum til at sætte på sportstøj, og hans tøj efterladt i skabene. Sport uniformer og aftagelige sko - det er en forudsætning besøger rum.

Samtidig med at gå til en gruppe af flere personer, kan du sidde i venteområdet, hvor automater til fremstillingen af kaffe, snacks og en køler. På det aftalte tidspunkt gruppen opfordrer træner og leder en anden meget kort briefing, hvor det er muligt, og du kan ikke hoppe, hvor du kan gå sikkert. Gruppen går så videre trampoliner og engageret dem i en time.

Fremmøde formular

Hver person besøger trampolinspring Park (Nizhny Novgorod), kan vælge den mest bekvemme løsning for sig selv besøge. Det kan være:

 • individuelle klasser;
 • gratis indgang;
 • gruppemøder med en træner.

Hertil kommer, at afsnittet kører i parken:

 • fitness;
 • hoppe på en trampolin;
 • akrobatik.

Det er ved at blive sat i en børnegruppe.

yderligere tjenester

I Trampolin Park tilbyder mulighed for at tilrettelægge og gennemføre lyse og mindeværdig dag voksen eller barn fødsel, uformelle arrangementer for venner, virksomhedernes ferie, hvor en professionel instruktør vil vise originale "tricks" på trampolinen, og så fortælle dig, hvordan du udfører dem korrekt.

Han vil lære at springe til en sådan højde, at du føler, at tyngdekraften ikke længere eksisterer. Jeg må sige, at børn af disse aktiviteter kommer til en komplet glæde. "Gagarin" - trampolinspring Park (Nizhny Novgorod), som garanterer dig en masse lyse og uforglemmelige indtryk.

Omkostningerne ved at besøge

"Gagarin" - trampolinspring Park (Nizhny Novgorod), hvis adresse - hovedvej Moskva, 83 B, er meget populær i byen. Billetpris for voksne er 300 rubler, for børn fra 3 til 12 år - 200 rubler, børn under tre år besøger parken gratis. Unge, der ikke har opnået atten år skal fremlægge en forældrenes samtykke, når du besøger Trampolin Park.

Bestyrelse besøgende

Det er ønskeligt i den præ-opkald park og reserve tid, fordi tælleren højdepunkt i perioden 19:00 til 21.00. Billetter til denne periode meget hurtigt købe op. Mange tror, at det er i myldretiden bedre ikke forsøge at komme ind i lokalet, fordi han ville alt for mange mennesker, og det bliver tæt. Det er bedre at udskyde besøget til en tidligere eller senere tidspunkt.

Og et andet tip: Hvis du har problemer med ryggen, rygsøjlen, først konsultere din læge. Hvis han mener, at der under Deres sygdom klasser vil ikke skadeligt, og måske endda blive nyttige - ikke spilder tid og gå til gymnastik.

anmeldelser

De fleste park besøgende synes, det er et godt sted, ikke blot at slappe af med venner, men også til familieferie. Centre farverige, oprindelig indrettet i stil af rummet. Efter et par sessioner i fitness gruppe af mennesker får munterhed og positiv. Markant stærkere muskler, men glem ikke om sikkerhedsforanstaltninger for at undgå skader.

Erfarne sportsfolk anbefales før træningen til at udføre den varme op. Besøgende siger, at øve på trampolinen har været med til at tabe sig, bly figur i form. Der er et nyt site og ulempe: når træneren er ikke tilgængelig for lønnet beskæftigelse (for eksempel på den tumbling spor), på stedet er der ingen, der kunne give råd om gennemførelsen af dette eller hint element.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.