TravelingHoteller

Hurghada, "Sultan Beach" - tilgængelighed og komfort!

Hotellet "Sultan Beach" (Hurghada), et billede af, hvor du kan se nedenfor, er bygget på den smukke bredden af Det Røde Hav. Komplekset åbnede i 1998 og blev renoveret i 2008. Da hotellet byder på et væld af tjenester, er det ideelt til en aktiv og sjov ferie som en ungdom selskab og familier med børn.

Hurghada, "Sultan Beach". placering

Hotellet har 328 værelser. Alle af dem er komfortable, stilfuld og opfylder alle europæiske standarder. Hver af dem er dekoreret med moderne, komfortable møbler og inventar. Værelses kategorier:

  1. Standard (252) med en visning af gården (kan rumme op til tre personer); havet eller poolen (beregnet til to voksne og to børn).
  2. Studio.
  3. Villas.

Rengøring i standard værelser rengøres dagligt, samt skift af sengetøj, men til rådighed på anmodning. Der er hårtørrer i nogle værelser eller i receptionen (uden ekstra beregning). Fuldt lager mini-bar er til rådighed for et gebyr. Alle værelser er udstyret med aircondition, tv (satellit-signal, der er russiske kanaler). Hotellet tillader ikke kæledyr. Betaling med kreditkort via Visa, MasterCard, American Express.

Hurghada, "Sultan Beach". mad

La Palma Restaurant opererer på "buffet", og tilbyder vacationers at prøve udsøgte retter fra det internationale køkken. Kapacitet - 450 pladser. En anden lige så høj kvalitet restaurant - La nona (à la carte). Han er i stand til at rumme op til 70 personer og er åben fra 11:00 til 23:00 pm. Hotellet har en stilfuld bar, der arbejder i lobbyen. Ferierende tilbydes et valg af en bred vifte af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, cocktails og snacks. Baren er åben 24 timer i døgnet. Hertil kommer, at hotellet er en fremragende bar-pub Tati s, en bar ved poolen og på kysten.

Hurghada, "Sultan Beach": Underholdning & Sport

Hans fritid hotel tilbyder interessant at tilbringe tid på at spille på banen for minifodbold under et spil volleyball på stranden eller vandpolo. Gæsterne kan besøge klasserne i vandaerobic, aerobic, dart, bordtennis. Den liste over betalte tjenester omfatter: swimmingpool, fitnesscenter, sauna, windsurfing, kano, banan, boblebad, tennisbane, kamel ridning, dykning, massage, rullende bolde og ketsjere til tennis.

Hurghada, "Sultan Beach": tjeneste

Mod betaling kan gæsterne benytte sig af en barber, læge, vaskeri og trådløs internetadgang i lobbyen. Komplekset har også et konferencerum med en maksimal kapacitet på 100 personer. Børn fra 4 til 10 år kan nyde en børneklub, tilbringe tid sammen med deres jævnaldrende på legepladsen og plaske rundt i børnenes afdeling af pool for voksne, som er opvarmet om vinteren. De yngste gæster i restauranten tilbyder højstole, og i rummet, hvis det er nødvendigt, levere en barneseng gratis. Hotel beach - en lille lagune, hvor blandet sand og småsten. Det anbefales at medbringe dine specielle sko. Ud for kysten kan du bruge gratis paraplyer, madrasser og strandstole og håndklæder. Behageligt og mindeværdigt ophold!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.