FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad jeg mener til Pushkin eventyr? Alle har sin egen Pushkin

Den store russiske digter skrev i deres liv er ikke så mange eventyr (som beregnet af forskerne - 7-9). Men de er med rette optaget på listen af diamanter, ikke kun russisk, men også verdens litteratur. Hvad slags Pushkin eventyr i mange, mange mennesker, der husker dem fra meget deres barndom? Spørgsmålet er snarere retorisk. Fordi disse værker er velkendt for enhver russisk mand, som en slags nationalt klenodie, ikke giver den fulde beskrivelse eller sammenlignes. Vi plejede at sige, at vi har den Røde Plads, Bolshoi-teatret, digteren Pushkin, Hermitage ... Ja, det er i denne serie, sandsynligvis - hverken mere eller mindre.

Symbol russisk litteratur

Vi kan med sikkerhed sige, at for hver alder - hans Pushkin! Det begynder i barndommen og op til de ældres ledsager os gennem livet. Og spørgsmålet "Hvad er meningen med Pushkin eventyr for mig" er relevant, i princippet i alle aldre med sikker - poesi - en sindstilstand. Selv en skoledreng kender den berømte indledning til digtet "Ruslan og Ludmila", der begynder med ordene "Der står en grøn eg." Og navne som "The Tale of Tsar Saltan", "Eventyret om præsten og hans Worker Balda", "Eventyret om fiskeren og fisken", bogstaveligt talt på alles læber.

særlige kendetegn

Hvad jeg mener til Pushkin eventyr? Disse værker er primært forskellig fra værker af andre forfattere (af samme Andersens eller Perrault), der er klædt i det perfekte poetisk formular. Nogle steder, det minder folkedigtning (men at sige, at dette er en komplet styling, men det er umuligt), nogle steder - ordsprog og støt tempo. Men generelt - smukke værker af forfatterskabet, er ikke magen til noget, helt original og med forbehold af den generelle plan af den kreative digter. Alle historierne er klart linet op storylines, karaktererne ser omfangsrig og lyse, er skrevet i detaljer. Og så poetiske billeder, dygtigt opfundet af forfatteren, er godt husket og børn og voksne (ved den måde, er det kendt, at Alexander først ikke engang planlagt at skrive et eventyr er for børn).

min Pushkin

Hvad jeg mener til Pushkin eventyr i litterær og generel kulturel kontekst? Vi kan sige, at digteren og hans historier er nogle af højdepunkterne i de første børns poetisk oplevelse for mange mennesker. Ladnost stil, moderat nation af præsentationen, den tilsyneladende enkelhed af værkerne - til alle forsinkede "fra barndommen" i hjerterne hos børn danner deres poetiske smag og kærlighed til russisk litteratur. Derfor er spørgsmålet: "Hvad betyder det for mig historier om A. S. Pushkina" Mange vil sige: "Næsten alt!" Efter digterens værker opdrage et barn vore litterære smag, siger hvad der bør være den ægte poesi (barn eller voksen - ingen forskel). Og derefter gennem hele livet fortsætte med at ledsage os, at skabe ændringer i forståelsen af poesi. I den forbindelse interessant at forstå udviklingen af digterens kreative arbejde for hver enkelt af os: trods alt, et eventyr, læse (eller lytte til) et barn, meget forskellig fra den samme, læst i voksenalderen! Lad os prøve og igen læser vi, at hver af os var i stand til at besvare spørgsmålet "Hvad er meningen med Pushkin eventyr for mig?"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.