Intellektuelle udviklingAstrologi

Relationer: Kompatibilitet Skytten mænd og kvinder Lions

Disse tegn forbinder et element - ild. Men er der stadig noget til fælles, og hvad er forskellene mellem dem? Er det muligt relationer mellem og ægteskab? Vi vil forsøge at give svar på alle disse spørgsmål i denne artikel. Til dette betragter vi foreneligheden af Sagittarius mænd og kvinder Lions.

Hvad gør disse tegn?

Som allerede nævnt, disse tegn henviser til samme element - ild. Begge tegn er meget følelsesladet og sensuel, fuld af optimisme. Enhver form til din partner, for dem en følelse af respekt og kærlighed til deres betydelige andre er altafgørende. Måske er det derfor de kan lide en magnet tiltrukket af hinanden. Begge tegn er meget hidsige, men deres vrede hurtigt erstattet fordel, at de er nemme at tilgive hinanden alle fornærmelser. Leo Horoskop Skytten 2013 anbefales ikke at gribe ind i forholdet mellem de to mænd, da de vil simpelthen ikke blive tolereret, ja, kan briste konflikten, så det er bedst ikke at røre dette par. Begge tegn er uforudsigelig og meget temperamentsfuld, men det er ikke afskrækkende, men snarere tiltrækker dem. Disse to vil aldrig kede sig sammen, de har en masse fælles interesser og så må det være musik, film, sport - de er alle over vil finde fælles fodslag.

Forskelle i naturen

Trods det faktum, at Leo og Skytten har ligheder, forskellene mellem dem er også udbredt. Leo - et tegn på konsistens. Kvinder født under denne konstellation, konservativ af natur. Skytten, tværtimod, er meget mobil, ligesom forandring, og hans mening er også foranderlig. Ofte er disse forskelle fører til konfliktsituationer i forholdet, og hvis partnerne ikke vil søge kompromis og gå til hinanden at gøre indrømmelser, vil foreningen være kortvarig. Det faktum, at foreneligheden af Sagittarius mænd og kvinder Lions er god, er det faktum, at data mellem tegn i dyrekredsen ofte er bundet et stærkt venskab. Skytten og Leo altid hjælper hinanden med at løse problemer. Begge elsker støjende og munter selskab.

Kompatibilitet Sagittarius mænd og kvinder Lions

Unionen af parret kan være den ideelle, og i dette tilfælde, vil deres kærlighed og vitalitet være synlig for andre. Men udviklingen af fremragende relationer ofte forhindrer stolthed løve, som det er meget vanskeligt at overvinde. Skytten mand berøvet denne kvalitet: selvom det er meget kort for hovedet og irritabel, men hans vrede hurtigt erstattet favør. En kvindelig løve er tilbøjelig til at tro, at det ikke har de ulemper, og dets udtalelse har altid ret. Hvis hun ikke dæmme op for deres stolthed, kan denne defekt vokse i en sådan grad, der ville forårsage afsky. Derfor står det at se deres handlinger og gerninger: hvis det er en blød og støttende, hendes partner også formilde og gå for at møde hende. Den eneste mulige måde at opnå harmoni. Kompatibilitet Sagittarius mænd og kvinder Lions i intime udtryk, der minder om et eventyr, fordi de er begge store elskere. Deres forhold vil være sensuel, delikat og varieret.

union

Ægteskab i dette par vil være stærk, og familieliv - et varieret og interessant, selv om, at gå til denne forening, de vil være lang. Skytten - et tegn på den frihedselskende og kvindelige Leo vil være tilfreds med det faktum, at hendes udvalgte næste. Og hvis hun ønsker at legitimere forholdet, siger, at det ikke vil tillade stolthed. Det er derfor, børn har sådan et par normalt vises sent, men de har tendens til at være en masse. Mighty Lioness vil altid omgiver familie varme og pleje af mennesker, og ligesom en vild kat, komme op på deres vegne, og hun vil være heldig Skytten pålidelig støtte. Sammen kan de opnå store ting i livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.