Intellektuelle udviklingAstrologi

Taurus (barnet): en fuldstændig beskrivelse af

Ikke kun navnet afgrænses visse aspekter af personligheden, og selv skæbne mand. Også i dette tilfælde nødt til at tage opmærksomheden på horoskop. Lad skeptikerne til denne erklæring ikke er for positiv, men erfaringen viser, at denne opdeling af mennesker finder sted. I dag vil jeg tale specifikt om børn. Familier med Tyren: hvad en baby, og hvordan det vil adskille sig fra deres jævnaldrende - og det vil fortsætte det.

Main on-Tauri børn

Så hvad er han, et barn - en repræsentant for denne stjernetegn? I første omgang skal det bemærkes, at det er "jordiske" børn. Det er deres element er jorden. De er generelt rolig og udholdenhed. Men anderledes vedholdenhed og endda til en vis grad stædighed. Det bør absolut bemærkes, at sådanne børn har brug Verde gulv under fødderne og et sikkert bag. Det er derfor, børn-Taurus altid sætte pris på min familie og anser det for at være grundpillen i livet. Men på trods af dette, det mindste medlem af denne stjernetegn separat og uafhængigt af deres forældre. De kan ikke tåle at blive ledt. Må ikke blive overrasket, hvis de vil blive tvunget til at svare på aggression og ekstrem frustration.

Men det skal bemærkes, at Taurus barn - en rolig og afbalanceret person. Meget sjældent de er frustrerede og nervøse, besvær forældre og andre. Hvis det ikke var stædighed, kunne dette tegn kaldes perfekt. Disse børn aldrig at kæmpe med deres jævnaldrende, hvilket giver dem næsten overalt. Men det betyder ikke, at de ikke kan klare sig selv. Sådanne fortilfælde ville ske, men meget sjældent. Efter alt, Taurus er meget tålmodig og i stand til at bære nag i lang tid og andre gener. Det skal også siges, at barnet-Taurus altid stå op for den svagere. Selv hvis du er nødt til at gå imod den, der er stærkere eller klogere. Disse børn er ikke bange for vanskeligheder, er det vigtigt, at retfærdighed altid sejrede.

Og en anden meget vigtig pointe: Tyren barn værdsætter komfort. Så børnene bare nødt til at leve under gode forhold, lækker at spise og nyde dit liv. Repræsentanter for dette tegn i dyrekredsen behøver ikke meget, men komfortabel mindst de altid burde være.

Spil og underholdning

Hvor sjovt og hvad der vil blive involveret Taurus barn? I første omgang er det værd at minde om, at det var rolige børn. Og det spil, de er nødt til at være den samme. Perfekt pasform så børnene lege med designeren, folde gåder. Disse sjov i lang tid vil bære væk sådant barn, der giver forældre ro i sindet og afslapning. Tyren er også meget glad for at læse. Foretrækker meste fiktion og eventyr. Det er ikke nødvendigt at nægte dem dette. Efter alt, repræsentanter for dette tegn kan virkelig godt lide at leve i en fantasiverden.

Det er vigtigt at bemærke, at Taurus barn - en kreativ person. Sådanne krummer kan prøve mange ting, indtil de finder noget, der er virkelig interessant og spændende. Det kan være næsten hvad som helst: et maleri, støbt af ler eller ler, carving træ, brændende, .. Brodering, syning, dans, sang, etc. Hvis barnet ved første øjekast noget ikke viser, bør du prøve at finde ham hobby. Efter alt, kreativitet - det er en af de vigtigste veje i livet repræsentanter for denne stjernetegn.

Vigtigt: Tyren er af natur udstyret med en god stemme. De elsker at synge og gøre det meget villigt. Hvis arbejdet med stemmen af et barn, Taurus, fra det kan få en stor sanger.

udseende

Vi anser yderligere horoskop og stjernetegn. Tyren barn, er det også vigtigt at bemærke, ofte nuttet eller tiltrækkende. Disse børn har altid et særligt kendetegn ved det ydre, der tiltrækker opmærksomhed. Det kan være fyldige læber, store øjne, tykke øjenvipper og gyldne krøller. En ting er sikkert: det krummer overalt og altid vil blive beundret af andre. Men i denne er der en ulempe: disse børn er ofte udsat for en fremmed magt. Og desværre ikke altid positiv.

Krummer, Taurus altid firskåren, lav. De har stærke arme, ben, krop. Det samme gælder for piger. Øjnene af disse børn for det meste mørke, dybtliggende. selv i den tidlige barndom, de kender Men hvordan at se godt ud, fordi de har en medfødt sans for stil. I ældre alder, at være teenager er meget vigtigt for Taurus vil være godt klædt på. Det betyder ikke, at børnene vil jage mode. Tværtimod vil de klæde sig som de vil. På trods af alt, og ikke lytter til andres mening. Det er værd at bemærke, at det er blandt de tyre er så mange weirdos og usædvanlige personligheder.

Familier med Taurus pige ser er langt fra den moderne ideal. Det er ikke lille og skrøbelig skønhed, som kan kaldes Tommelise. dette betyder dog ikke, at en sådan barn ser uinteressante. De har en charme og karisma, der ofte vigtigere end den slanke figur. Det er vigtigt at bemærke, at disse piger ofte befinder sig i sporten, nåede toppen på dette område.

Om familie

Hvad er interessant Taurus (tegn)? Børn er, som allerede nævnt ovenfor, i høj grad sætter pris på din familie. Pårørende til dem - det vigtigste i livet, mens de andre børn eller venner er vigtigere end underholdning. Forældre til sådanne børn er ikke kun myndighederne, men også de bedste kammerater. Kalve af hans mor og far kærlighed og respekt, uanset hvad. Vi må ikke glemme, at disse børn - kinæstetisk. De er meget vigtige kropskontakt. Derfor bør de være så ofte som muligt til at omfavne, kærtegn. I den tidlige barndom, de så ofte som muligt skal føle min mor på grund af dette kan synes lunefuld i det første leveår.

Hvis familien flere børn, kan Taurus i forskellige situationer opfører sig anderledes. Storebror (søster) Taurus - det er næsten den samme forælder, der vil tage sig af børnene fuld, at pådrage sig det fulde ansvar for deres liv og helbred. På disse børn kan altid stole på, at forlade huset for chefen. Men hvis der er en slægtning til Taurus-vejret, i hvilket tilfælde det kan være svært. Et barn kan undertiden opfører sig egoistisk at nægte at dele sit legetøj. Men det er alt sammen på grund af jalousi, kampen for opmærksomhed forældre. Sådanne børn bør ikke forbande, de bare nødt til at vise, at de også er elsket som et andet barn. Efter dette, bør ånd konkurrence forsvinde, men familien vil forbedre fred og ro.

Det skal også huskes, at krummen-Taurus ikke kan lide forandring. Det er vigtigt for stabiliteten og permanens. Hyppig ændring af bopæl - det er ikke for disse børn. De har endda svært at forlade dit hjem for et stykke tid, for eksempel for en ferierejse. På tidspunktet for afrejsen de oplever stress, og til en vis grad selv fortvivlelse. Men gennem tiden, alt kommer tilbage til normal. Retur såsom børn i sin Faders Hus med stor glæde. Under fraværet af ofte keder sig, som om spekulerer på ferie, kan det være.

Vi anser yderligere horoskop. Familier med Tyren, som det er blevet sagt ovenfor, er det i høj grad er knyttet til huset. Derfor er det ofte meget vanskeligt at foretage et skridt i retning af noget nyt. Især på en ældre alder. Dette skulle hjælpe ham forældre. Disse børn fra en tidlig alder bør gives til de forskellige klubber, i studiet og på de kurser, de har besøgt en række forskellige steder, ikke dvæle ved hans hjem. Og hvis først dette barn kan modstå dette, han senere netop det at sige "tak".

læring

Hvad er anderledes Taurus barn? Karakteristisk for dette tegn tyder på, at sådanne gode børn i skole. Hvis det ønskes, kan de endda være hædersbevisninger. Men dette er ikke særlige for dem. Taurus vil studere kun den videnskab, som de kan lide, og at ens sjæl. Noget, der er ikke interessant, vil de simpelthen "pass".

Da Taurus kærlighed orden og en dårlig holdning til forandring, kan skoleår for dem være den gyldne tid. Selv om det oprindeligt afhængighed proces kan blive forsinket (det er den første gradere), i det følgende benævnt alt vil være fint. Det er børn, der ikke vil bryde reglerne og vil aldrig gå imod systemet. Derfor er de altid på udkig efter lærerne. Taurus har altid et godt forhold til deres jævnaldrende uden at have fjender eller modstandere.

Som for foretrukne emner, så glem ikke, at Taurus - repræsentanter for jordens element. De øver til benet. Derfor videnskab og de kan lide det praktiske, snarere end teoretisk. Disse børn vil aldrig forstå den filosofi eller retorik, men det fysik eller kemi kan blive deres nære ven.

Glem ikke, at Tyren er meget langsom. De lærer at være rart, men ikke alle er i stand til at forstå "on the fly". For at forstå, de har brug for lidt mere tid end andre studerende. Men de er i stand til at kompensere for dette god hukommelse og udholdenhed.

OBS: Tyren aldrig blive straffet for den træghed, kan det ikke tilpasses. Det er af disse børn kan blive til stress. Efter sådanne hændelser børnene kan miste troen på sig selv og deres magt til at tage den usikkerhed og komplekser. Så med evalueringen af deres aktiviteter skal være yderst forsigtig med ikke at bevidst såre eller fornærme.

mad

Vi overveje yderligere tegn på stjernetegn. Taurus barn er anderledes end andre børn lysten til at spise godt. Hvis alle børnene i den tidlige barndom nægter at spise, repræsentanterne for dette tegn, tværtimod, kan lide at spise godt. Desuden har de en tendens til at spise for meget. Og det medfører ofte et problem, såsom fedme og vægtstigning.

Meget glad for børn med slik Taurus. De kan simpelthen ikke forestille mig et liv uden noget velsmagende. Men som de nyde et udvalg af frugter. Især de elsker jordbær og melon. Og alt sammen fordi det er nok de sødeste bær.

Forholdet af materialet

Familier med Taurus dreng, men som pigen - det er meget sparsommelige barn. De har intet aldrig bryder ned, ikke forringes, og er ikke tabt. De meget omhyggeligt til alle hans ejendele er. De er økonomisk og er ikke i stand til at spilde. Disse børn aldrig forestillet noget ekstra vil ikke købe, ønsker podsobrat penge på noget stort og værdifuldt. Og de gør det uden eventuelle problemer. Men dens materielle aktiver, sådanne børn vil ikke bruge på gaver til pårørende, selv de nærmeste. De udskyde deres "til senere", og være sikker på at dig selv.

Frygt og negative træk

Det skal bemærkes, at Tyren er meget bange for forandringer. For dem, det er nok det værste, der kan ske i livet. De er meget knyttet til mennesker, steder, livsstil. Og modstræbende tolerere forandring. Enhver opsigelse af forholdet de går igennem er meget vanskelig, og dette på trods af alder. Tyren er meget vanskeligt at tilpasse sig nye forhold. I voksenalderen, vil i huset af en sådan mand altid være noget fra barndommen, for at minde dem om fars hus.

Du skal også sige, at dette er en meget sparsommelige børn. Og ofte er det de selv går ud over alle tilladte grænser, side om side med grådighed. For at udrydde denne negative træk, er det nødvendigt at lære sådan et barn til at dele en meget tidlig alder.

Nå, den største ulempe ved Taurus børn - det stædighed. Det fremgår imidlertid ikke meget ofte, hvis kun så børnene ikke argumentere til enhver lejlighed. Ellers kan barnet gøre det modsatte bare for at få deres vilje.

Et par ord om pigerne

Den særlige barn-Taurus pige? Disse babes er meget sparsommelige, de er bundet til huset og selv i deres teenagere vil ikke gå om natten. Af pigerne er repræsentanter for dette tegn vokse glimrende kone og fremtidig god mor. Efter alt, er de ikke vant til at argumentere og sammenstød. Det er lettere at adlyde end at søge hans.

Piger af dette tegn også en tendens til ikke at være den første i virksomheden eller skole. Men de gør det, og så stor en succes, fordi de er meget god og ofte godt ud. Blandt repræsentanterne for dette tegn gør fremragende svømmere og atletik atleter.

Et par ord om drengene

Hvad er det, skat Taurus dreng? Gutter, ved første øjekast kan synes at mumble og en mors dreng. Men dette er ikke tilfældet. For dem, forældrene - den stærkeste autoritet, det er sandt. Men hans eget hoved, de har på deres skuldre. Boys of dette tegn er meget langsom og rolig, de ikke kan lide de brutale fyre, der er så populær hos pigerne i deres teenageår. Men sådanne børn vokser fremragende ægtemænd og fædre. Dette bør ikke glemme.

Kombinationen af de to horoskoper

Så i sidste ende vil jeg sige et par ord om, hvad børnene kan være afhængig af medlemskab af den østlige horoskop.

Taurus og rotter. Sådanne børn kan ikke sidde stille på ét sted, på trods af hans ydre ro. De er meget glade for udendørs spil, især med bolden. Den største frygt for dem - synes latterlige i andres øjne.

Taurus og Taurus. Det er børn, der sætter sig selv målet oppustet. Meget afhænger af materialet, så fra barndommen forsøger at gøre. For eksempel kan de gøre derhjemme for at arbejde for en vis mængde penge. Ofte forsøger at bruge folk til deres egne formål. Det er dog sjældent muligt.

Taurus og Tigris. Disse børn er meget fornuftigt. De har ikke i årevis synes det klogt og fornuftigt. Kom ikke tilbage i den første kamp, og vil ikke argumentere. Ofte ambitiøs, jeg tror, at de alle lykkes. På det og fyret.

Taurus og elfenben. Baby denne kombination er meget rolig. De sofa kartofler til knoglen. De kan ikke lide at virksomhederne og samfundet, foretrækker at være alene med ham. Asocial.

Taurus og Drage. Meget ydmyge børn. De havde deres "jeg" ikke sætte over andre. Tilbøjelige til selvopofrelse. Disse børn virkelig ønsker at være den første, men de havde ikke lykkes. Selv om virksomheden kan tage op rollen som "den grå kardinal".

Taurus og Snake. Disse børn virkelig ønsker at virke smart. Men her er den viden, de havde overfladisk, overfladisk. De ved alt, men lidt efter lidt. Dette er deres største problem. I skolen, lærerne ligesom dem, men med deres jævnaldrende ofte ikke udvikle relationer.

Taurus og hest. Dette barn er ansvarlig. Desuden er disse børn virkelig ønsker at være til hjælp for andre, gør alt, selv på bekostning af sig selv. Moderat optimistisk, er deres styrke anslået til sit sande værd, så er aldrig bedraget i deres forventninger og håb.

Taurus - Goat. Et barn af denne kombination - tænkeren. Han er ti gange bevidst og kun i den elvte - do. Det skal bemærkes, at dette er en meget modstridende kombination. I et sådant barn konstant kæmper dovenskab og ønsket om at nå bestemte højder. Familier med Tyren, i året for den Ged er født, har en meget vægelsindet og sentimentale karakter. For piger, det er ikke så slemt, men de drenge med disse funktioner vil have en levetid kamp. Hvad er interessant kombination af Taurus-abe? Barnet kan derefter gå helt væk i undersøgelsen eller hobby. Og alt for at bevise deres værd for andre.

Taurus og Abe. Sådanne børn har ofte en oppustet selvværd. De mener, at alle de skal adlyde. På grund af dette, og der er en masse uro i selskab med deres jævnaldrende. De kan lide at arbejde for offentligheden. Selv i mit hjerte, de er stadig de gode, at nogen og aldrig vil gøre ondt.

Taurus og Rooster. Et sådant barn - en kriger, en soldat. Han bør søge at hans kamp, var han så interessant. Hvis der ikke er problemer, kan sådanne deres børn gør og skabe, derefter til selvet og beslutsomhed. Dette er en viljestærk småbørn, der har en stærk karakter fra den tidlige barndom.

Taurus og hund. Disse børn lad aldrig nogen skade. Efter alt, er de før noget at sige eller gøre, er i stand til at tænke. Deres største problem - den øgede forsigtighed, som ofte kan spille med dem en grusom spøg.

Taurus og Gris. Dette er en meget streng og krævende af ham selv et barn. Disse børn ser altid godt, de ser efter hans tale. De er meget forsigtige, fordi det menes, at det vigtigste i deres liv - ligesom de andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.