Sport og FitnessTennis

Julia Gerges - talentfulde tyske tennisspiller

Julia Gerges er en professionel tysk tennisspiller, finalist i Grand Slam-konkurrencerne i 2014 (blandet), vinder af 6 WTA-turneringer, finalist for Federation Cup i Tysklands landshold. I denne artikel vil en kort biografi af atlet blive præsenteret.

barndom

1988 - det er året, hvor Gerges Julia blev født. Tennis er blevet den største hobby for en pige siden fem år gammel. Det var i denne alder, at forældrene først tog datteren til den lokale klub. Julias idoler var Roger Federer og Martina Hingis. Og unge Serghey blev uddannet af Sasha Nensel. Tidligere lærte hun en berømt atlet fra Tyskland ved navn Nicholas Kiefer.

Overgang til fagfolk

Hendes tenniskarriere begyndte Julia Gerges i 2005 i forbundets ITF. Pigens debut kunne ikke kaldes vellykket: i fem af de syv turneringer fløj atleten ud i første runde. Men det forvekslede ikke Gerges. Pigen fortsatte med at forbedre kvaliteten af sit eget spil. Og det har båret frugt. Det følgende år vandt Julia en selvsikker sejr i Bilfeld og Walstedt. I 2007 afgik Gerges turneringer i Bukarest og Antalya. Også atleten udførte først på WTA. Debuten i denne føderation kan kaldes vellykket, da Julia straks nåede semifinalerne, hvor hun tabte til Vera Dushevina. Lidt senere kom atleten til Grand Slam-konkurrencen. Desværre var debut ved denne turnering ikke så succesfuld.

Nye sejre

WTA og ITF - disse er de forbund, hvor i 2008 spillede samtidig Gerges Julia. Ratingen af tennisspilleren voksede konstant. Umiddelbart efter afslutningen af mesterskabet i Frankrig lavede hun sin debut i Top 100. Omkring samme tid vandt atleten sin første store kamp på Wimbledon. Festen varede næsten fire timer, for hvilken Gerges besejrede Katarina Srebotnik. Men gå til anden runde Julia mislykkedes. I denne forhindrede den New Zealand professionelle Marina Erakovich.

WTA

I 2009 besluttede Julia Gerges at udelukkende fokusere på turneringer i denne forening. I det år spillede hun i alle fire konkurrencer af Grand Slam. Selvom begyndelsen ikke var triumferende overhovedet: i Brisbane kunne tennisspilleren ikke kvalificere sig, da han havde mistet Anna-Lena Grönefeld. De næste tre forestillinger lykkedes heller ikke. I Paris, Warszawa og Australien fløj Julia til tredje runde. Franske Oppen gav atleten endnu værre: hun blev elimineret i første runde og modtog et varmeslag.

Nederlag og succeser

2010 Julia Gerges begyndte med et tab i den første runde ASB Classic. I to sæt blev hun overvundet af Janina Wickmeyer. En lille bedre atlet udført på Australian Open - pigen formåede at nå anden runde. Gerges højeste resultater for 2011 er den tredje runde af Australian Open og semifinalen i ABS Classic. I 2013 var Julia meget ustabil. Hun tabte ni gange i første runde og kun to gange kunne vinde to på hinanden følgende spil (Charleston og Australian Open). Af denne grund trak Gerges tilbage i rangordningen i slutningen af de første halvtreds. Krisen i et enkelt spil blev delvis kompenseret af parrets succeser: i juni trådte tyskerne sammen med Zaglavova-Strytsova i kvartfinalen af Wimbledon. Derefter fejrede Julia med Daria Jurak ved finalen i Stanford.

Forestillinger i tandem

I de efterfølgende år måtte Gerges ændre kalenderen for forestillinger til fordel for svagere konkurrencer. På en af dem (i Pattaya) nåede atleterne halvhalvdelene. Helt gode resultater viste Julia i dobbelte og sluttede sig til Grönefeld. I maj 2014 nåede tennisspillere halvdelene af konkurrencerne i Rom, og i juni gik de til kvartfinalen af Wimbledon. Et lille antal kampe i dobbelt og singler gav Yulia mulighed for at fokusere på blandede konkurrencer. I et par med Nenad Zenovich lykkedes det at nå den endelige af Roland Garros.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.