InternetWeb design

Hvad er de steder - vælg design

Det er kendt, at webstedet redesign - det er meget dyrt. Samtidig, design - det er ikke kun den visuelle appel af sitet, men også dens effektivitet. Nogle gange ejerne af sider bare nødt til at bestille tjenesten webstedet redesign. Hvis du ikke vil være i denne situation, eller i det mindste reducere sandsynligheden for dens forekomst, er det bedre at vælge den bedst egnede ydre fremtoning af ressourcen.

Hvis du valgte skabelon for dit websted, kan du allerede besvare spørgsmålet om, hvad der er de steder. Du har måske bemærket, at der er en typisk designmuligheder af webstedet (afhængigt af indholdet). For eksempel kan en site-blog - det er som regel en eller to højttalere, et sted for tag skyer, lyse og udtryksfulde elementer, vækker associationer til personlighed og nyhedssider har en blokstruktur (flere kolonner, streng "avis" design).

Det er indlysende, at på skabelonen nyhedsside umuligt at lave en god blog og online butik - på portalen skabelon. Det er derfor vigtigt klart at definere de opgaver af webstedet, og sikre, at hjemmesiden design er i fuld overensstemmelse med dem.

Så hvad er de steder?

Site-kort - en side med virksomhedens kontakter.

Om virksomheden - en funktionel og informativ hjemmeside med masser af sider og underafsnit, som formål - at tiltrække kunder og partnere. Ofte - at give den interne virksomhedskommunikation. Web-design kommercielle hjemmesider eller corporate websites er afgørende. Hvert element arbejder i indtryk af virksomheden. Det er her muligt at bruge de originale flash-elementer, farve løsninger ikke-trivielle.

Internet magasin - er et site designet til at læse oplysningerne. En flerhed af sider med interessant indhold, reklame blokke, eventuelt tilstedeværelsen af interaktive moduler (fx tilføje kommentarer til artiklerne). Dekorative elementer bør ikke interferere med opfattelsen af information, men samtidig kan være ganske aktiv og synlig.

Blog - en blog-site basis er en person. Designet til at arbejde på billedet af denne person. Meget ønskeligt individuel beslutning. Typisk sådanne sites ikke har en flerhed af forskellige undernøgler og enkel struktur, men er kendetegnet ved bevidst felt for kommentarer.

Portal - har et stort udvalg af funktioner. Portalen indeholder nyheder, og nyttige artikler, et forum eller en personlig brugergrupper sider. Portalen henvender sig til at informere og besøgende, og deres kommunikation. Det har en flerhed af enheder, underafsnit, måske - tre eller fire højttalere. Dekorative løsning kan være en hvilken som helst (afhængigt af temaet for stedet), men på samme tid, ikke må forstyrre opfattelsen af information og kommunikation.

Nyhedssiden. Hovedformålet med disse steder - let at anvende en stor mængde information. Som regel deres design afhænger af emnet nyheder (underholdning, politisk, skønhed og mode nyheder), men under alle omstændigheder bør web site design af denne art ikke være påtrængende og forstyrre opfattelsen af tekstinformation. Hvis billedet sites lade en hvid skrift på en sort baggrund, de online nyheder sådanne eksperimenter er uhensigtsmæssig og vil forårsage irritation, selv om nyheden om computerspil.

Shop Online. Dens mission - at give besøgende bekvemmelighed browsing og købe varer. Design - slank og funktionel. Som du kan se, at problemet med en online butik, kan du ikke altid kombineres med billedet. Derfor er mange store virksomheder har to steder - én til at fremme deres tjenester, den anden - at sælge dem. Mindre "snoet" selskabet bare organisere afsnittene "Om os", "Artikler", "Butik".

Hvilke typer af lokaliteter, i tillæg til ovenstående? Steder odnostranichniki, som er designet til kraftfuld markedsføring af samme produkt, som regel, produktinformationen, sociale netværk, salgsfremmende hjemmesider. Faktisk er svaret på spørgsmålet om, hvad der er de steder i fuld er umuligt. Efter alt, kan du sætte den opgave, som endnu ikke har set lyset, og for disse mål at udvikle et originalt design.

Trods det faktum, at der faktisk steder opererer flere af de ovennævnte problemer, en ny tilgang kræver særlig uddannelse, et godt budget og ægte håndværk. Meget mange ressourcer ikke truer et stort publikum. Bare fordi det ikke er klart for de besøgende, hvor de rent faktisk var. Vi lægger vægt på en gang mere: det er klart og let at identificere problemet med sitet - dette er meget vigtigt!

Så det første skridt til succes - beskrive klart opgaver webstedet. Dette er den korrekte arbejde vil sætte retningen for webdesigner.

Mislykket web-site design

Hvorfor lære af dine fejl, hvis du kan fra andre? Hvilke websteder tabere? Vi lister de mest almindelige fejl.

1. utydelig. En besøgende fra det første besøg skal klart forstå, hvor og hvorfor han kom (og du kan gå på). Det er denne tanke var at bringe ovennævnte oplysninger, men på trods af den overflod af disse tips på internettet på daglig basis er de websteder, der ikke er klart, hvorfor: bloggen design, straks sendt nyheder og fotografier, men iført en hat latterlige krummelurer, der er passende, medmindre at på hjemmesiden. Sitet skal være intakt og komplet!

2. overdreven. Typisk design raffinementer er interessante af designeren. Jeg har brug for lidt tid til at tænke, før du starter den originale flash screensaver. Ikke om det vil forstyrre brugeren at læse artiklerne, ville ikke irritere dem, der hastighed internetforbindelse er dårlig? De fleste besøgende ikke kan lide alt for lyse eller klæbrig design, irriteret at se skrifttypen med krøller, blå tekst på en brun baggrund, og så videre. Hvis der er nogen tvivl i din egen smag eller budget, jo bedre, "nedodizaynit" end "peredizaynit".

3. stakitter tekster. Det er skræmmende og irriterende samt en overflod af dekorative elementer. Det menneskelige øje opfatter som aggression monoton gentagelse af elementer grafisk. Test enheder bør ikke være for stor, alle artikler bør være velstrukturerede stykker information skal være rimelige alternative grafik.

Så de grundlæggende principper for vellykket webdesign: relevans, funktionalitet, enkelhed. Efter disse principper, selv uden megen erfaring, kan du hente rigtig god design til din hjemmeside.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.