FormationGymnasier og universiteter

Recruiter - et mellemled mellem arbejdsgiveren og den kandidat til stillingen

Freelance personalekonsulent - en mand, det hjælper arbejdsgiverne leje af specialist, han har brug for, og ikke hører til de ansatte i et agentur eller virksomhed.

Freelance - den moderne tendens

For nylig, ordet "freelance" var gældende for kun nogle få områder: journalistik eller arbejde på internettet. Til dato dette koncept kommer dog til at have mange handler.

Ved at definere en freelancer, kan man sige, at denne person ikke er præget af konstante arbejdsrelationer (der er omfattet af TC) med selskaber eller virksomheder, da det bærer en vis mængde arbejde eller en bestemt opgave, efter forbrug. Bare et par år siden en sådan mulighed har begrænset antallet af mennesker ind i snævre faglige niche og markedsstruktur som sådan ikke eksisterer. Hertil kommer, at foreningen med medarbejdere, freelancere var yderst negativ: de opfattes som dovne, ønsker ikke at gå et sted at arbejde.

Den offentlige mening ændret sig dramatisk, da, sammen med udviklingen af teknologi og fremkomsten af høj kvalitet, økonomisk overkommelige udstyr, et stort antal mennesker havde mulighed for at udøve deres færdigheder. På grund af de mange fordele ved selv store virksomheder foretrækker at henvende sig til freelancere, hvilket giver outsourcing en række projekter: fra at skrive reklamer kopi til udvikling af avancerede computerprogrammer. Er ingen undtagelse, og dette speciale er at rekruttere.

Freelance recruiter, Hvem er denne , der gør, og for hvilken han modtager en løn

Recruiter - arbejdstager, der er på udkig efter medarbejdere til virksomheden eller finde job til en specialist. Han må have visse færdigheder og erfaring, eller kvaliteten af sine tjenester vil være utilstrækkelig. Betaling for sådanne freelancere opkrævet efter afslutningen af den ledige stilling.

Faktisk recruiter - er den, der udfører følgende opgaver:

 • Sende oplysninger om de ledige stillinger, der har åbnet i de forskellige selskaber. For at gøre dette, det bruger message boards, særlige steder og aviser.
 • Finder og scanner genoptage af konkurrenterne, hvilket kan tage op ledige stillinger.
 • Sender applikationer, ring op og inviterer folk til samtale.
 • Holder møder og interviews med henblik på at afgøre, om personen er egnet til stillingen som substitution.
 • Fortæller ansøgere, der passer virksomheden, om de arbejdsvilkår, regulativer og giver de nødvendige oplysninger for det fremtidige arbejde.
 • Det overfører data til arbejdsgiveren om kandidaten og få hans mening.
 • Forbundet med medarbejderen og arbejdsgiveren giver ham et svar: han er hyret eller ej.

Efter gensidig samtykke fra medarbejderen og arbejdsgiveren transaktionen er vellykket, er den ledige stilling lukket, og freelancer bliver betalt. Faktisk ansætteren - en mægler.

Fordelene besat af arbejdet

Der er flere vigtige fordele, takket være som en masse mennesker vælger for sig selv en niche som freelance rekruttering på de vilkår:

 • At få det fulde gebyr. Når recruiter agentur hver arbejdstager modtager mindre end en tredjedel af størrelsen af kompensationen. Men privat freelance gebyr i gange mindre end den, der udbetales til specialiserede virksomheder.
 • Fleksibilitet for tidsplanen. Tid han kan afsætte til at engagere sig i faglige aktiviteter, definerer sig selv recruiter. Hvem er det, hvis ikke en freelancer i traditionel forstand? Det recruiter kan arbejde dag og nat, og på helligdage eller weekender, frigøre sig for disse perioder, som han har brug for. Dette gælder især for folk, der tilsammen hvervet som freelancer med andet arbejde, omsorg for børn eller ældre slægtninge.
 • Ingen grund til at leje et kontor.
 • Uafhængig valg af partnere for professionelle aktiviteter.

ulemper ved ansættelse

Som det er kendt, er der ingen perfekte job. For at få en fuld idé om, hvad der har været en freelance recruiter, hvem han er og hvad han trækker vejret, er du nødt til at tage hensyn ulemperne ved faget:

 • Den manglende stabilitet. For at tjene en indkomst fra deres aktiviteter, er det nødvendigt hele tiden at finde kunder og opfylde deres behov.
 • Nenormirovannost. Når dette arbejde er ikke at tale om permanent og regelmæssig arbejdsbyrde, som på en måned kan være ti ordrer, og i den anden - ikke én.
 • Behovet for at bruge en masse tid på jagt efter både arbejdsgivere og arbejdstagere.
 • Obligatorisk besiddelse af takt, kultiveret tale, færdigheder, psykologisk analyse, kendskab til markedet og arbejdsmæssige relationer.

Visse aspekter af den

Ved første øjekast kan det synes, at en sådan profession er en snap, og den økonomiske krise og arbejdsløshed, skal enhver mulighed for at tjene opfattes til at juble. Men som enhver anden specialist recruiter - det er stadig en medarbejder. Dens ligesom resten af markedsdeltagerne i arbejdsmarkedsforhold, afventer dens faldgruber.

For eksempel en søgning efter den rette person, er ikke så enkelt, fordi det er nødvendigt at finde en medarbejder med et sæt af særlige erhvervsmæssige karakteristika, uddannelse og erfaring. Hertil kommer, at recruiter - er den ene, på hvis skuldre hviler kontrol af kompetence og tilstrækkelighed kandidaten. Der er tilfælde, hvor arbejdstagere ændrer deres beslutninger selv parallelt med recruiter at finde job eller blot afvise hans tjenester før vil få resultater.

Kommunikation med arbejdsgiveren også har sine egne karakteristika: det er vigtigt takt, forståelse af opgaver og krav.

Hvordan man starter et job personalekonsulenter

Arbejdet på dette område uden særlig uddannelse (forvaltning af menneskelige ressourcer) er meget vanskelig, i det ekstreme tilfælde kan det erstatte oplevelsen af assistent personalekonsulent i virksomheden.

Prioritering og identifikation af arbejdsområder - det er den første ting, en personalekonsulent udfører. Hvad betyder det? Kom et selvstændigt værk, en freelancer vælger, med nogle erhverv vil det beskæftige: ledere, arbejdere, ledere, professionelle sælgere.

Så ansætteren tildeler et gebyr for deres tjenester og er ansvarlig for at overvåge udvekslinger og hjemmesider på jagt efter de første ordrer.

Succesen og effektiviteten af disse arbejdere afhænger af deres omdømme, forretningsforbindelser, aktivitet og intelligens. Derfor kan effektiviteten tale først efter en vis periode (et par måneder eller endda år).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.