FormationGymnasier og universiteter

Realiseringen af en referenceliste: råd

Når du skriver forskellige værker alle studerende og ikke kun bruge forskellige litterære kilder. De skal dog nødvendigvis give et link til den brugte bog eller et videnskabeligt tidsskrift. Også, ikke mindre væsentligt aspekt er designet af listen over litteratur, som mange Procrastinate, naivt at tro, at de kan gøre det i sidste øjeblik. Men sådant ræsonnement er mere end forkert. Efter alt, er det ikke blot nødvendigt at anføre alle informationskilder, som ved den måde, anvende de ressourcer af internettet, men også til at trække alt korrekt.

Korrekt design af bibliografien inkluderer fuld overensstemmelse med GOST 7,1 til 2003. Derfor kan denne proces tage meget lang tid. Hvis du ikke ønsker at designe en litteraturliste i eksamensbeviset til at udføre i sidste øjeblik og miste dyrebare timer på dette, er det nødvendigt at udføre dette arbejde konsekvent, ved modtagelsen af nye oplysninger.

Det er værd at bemærke, at hver bibliografiske kilde er lavet forskelligt. Her alt vil afhænge af typen og antallet af forfattere. Hvis nummeret ikke overstiger tre, der viser alle de sponsorer. Hvis fire eller flere, kun den første. Det skal bemærkes, at et komma er forpligtet til at sætte efter det navn. Først da er initialerne. Efterfulgt af navnet på en litterær kilde. Derefter dataene for den første forfatter opført igen. Først nu initialerne, så efternavn. Efter i samme rækkefølge listet data om andre medforfattere. Forudsat at det litterære værk af arbejdet i højst tre personer. Hvis antallet af forfattere - fire eller flere, i stedet for notering oplysninger om medforfattere er anført i skarpe parenteser "andre".

Vær opmærksom på dette faktum, hvis du beslutter at drage fordel af andres bibliografiske data. Relativt nylig ændret regler. Indtil disse nyskabelser bibliografi clearance med forskelligt. For at se denne, skal du blot åbne et tidligere offentliggjort værk. For eksempel navnene på alle de sponsorer opført før navnet på produktet.

Også anderledes bliver gjort hele og offentliggørelse af deres bestanddele. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom på symbolerne. Når det kommer til hele publikationen, skal det angive det samlede antal sider og sætte en lille bogstav "c". Hvis uddrag fra nogle dokumenter, angive et interval nok. I dette tilfælde, symbolet angiver antallet af sider, der allerede er skrevet med et stort bogstav og sat drevet interval.

Der lægges særlig vægt clearance bibliografi med henvisninger til Internet ressourcer. Her, i tillæg til ovenstående oplysninger, skal du være sikker på at angive datoen for adgang. Derfor beslutter at drage fordel af en andens essay eller afhandling arbejde, skal du sørge for at gøre et notat af det nummer, du opnåede oplysninger. Ellers vil udformningen af referenceliste ikke opfylder lovgivningsmæssige krav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.