SundhedSygdomme og betingelser

Steatose graviditet: årsager, symptomer, behandling, kost

Steatose - en sygdom, hvor der er leverdysfunktion skyldes stagnation af galde. Steatose gravid for nylig set ganske ofte, selv om tidligere dette fænomen blev opdaget ved en af de tusindvis af graviditeter.

Steatose gravid: Årsager.

Eksperter har konkluderet, at denne sygdom vises, når pigen er "på plads" blev allerede disponeret for leverproblemer, eller hvis den forkerte tilstand, magt og tage vitaminer.

I det første tilfælde, graviditet påvirket udviklingen af sygdommen, som ikke kunne påvises, hvis ikke alvorlige "ryste" for kroppen. Under fødedygtige undergår komplekse processer, der påvirker alle organsystemer, så sygdommen er aktiveret.

I det andet tilfælde kunne en gravid observere elementær overspisning eller forkert kost - spise fedt, salt, etc. Som et resultat af dette, og indvirkningen på kroppen, som er ansvarlig for toksicitet af kroppen -. Er overbelastet og lever begyndte at vokse ind i kropsfedt.

I det tredje tilfælde, at kvinden sandsynligvis forkert tage vitaminer, hvilket i høj grad påvirket udviklingen af sygdommen. Mange vitamin komplekser, der er designet specielt til gravide kvinder, bære et meget stort antal stoffer, der forårsager fordøjelsessystem og andre systemer kunne simpelthen ikke klare. Nogle er ikke meget kompetente læger ordinere en farlig dosis, fordi den ikke tager hensyn til den periode af graviditeten, og vægten af hans menighed. Enhver behandling eller støtte til kroppen bør udpeges på grundlag af de individuelle behov hos kvinder.

Steatose gravide: symptomer.

Vær sikker på at lede efter følgende tegn, der kan direkte indikerer tilstedeværelsen af sygdommen:

  • Kløe i forskellige dele af kroppen.
  • Kvalme, mavesmerter.
  • Sværhedsgraden og slap af smerter i højre side.
  • Tab af appetit (ikke at forveksle med toxemia - han skulle være færdig ved 16 ugers svangerskab).
  • Afføring der ikke har nogen karakteristisk farve.
  • Pludselig træthed (ofte dette fænomen forekommer selv hos raske gravide kvinder, fordi at bære et barn - en meget tung "aktivitet").

Disse tegn kan være tegn på tilstedeværelsen af andre sygdomme, så det er lige efter de opstår, søge lægehjælp.

Steatose. Behandling.

Steatose gravide kvinder diagnosticeret umiddelbart efter udbrud af disse symptomer. Formålet med diagnose - at bestemme graden af sygdommens sværhedsgrad og måder til regenerering. De hyppigst ordinerede lægemidler, der reducerer manifestation af symptomerne og risikoen for for tidlig fødsel. Husk på, at under graviditet ikke bør ordineres kraftig medicin, fordi risikoen for abnormiteter i fosterudviklingen er meget høj. Når du tager visse lægemidler opstår føtal hypoxi, dvs. iltmangel, hvoraf graviditeten kan ende i utide. Efter fødslen, symptomer forsvinder normalt, så du behøver for at overleve et par uger, mens følelse komfortabel. Under ingen omstændigheder bør ikke tage medicin uden en læges recept, så hvis gravid ubehageligt - det er bedre i dag, skal du kontakte den prænatale klinik for henvisning og på tests.

Kost ved gepatoze.

Hvis graden af sygdommen ikke kører, og er ikke farligt, det er tildelt en skånsom metode til behandling - kost. Gravide bør udelukkes fra den daglige kost af krydret, fedtet, salt. Betingelse vil forbedre, hvis leveren ikke går tunge byrder. For at bruge kun naturlige produkter er egnede til mad som ekstra toksiner "fattige" i leveren vil være nytteløst. Kosten bør også være normaliseret, fordøjelsessystemet skal arbejde og hvile på bestemte tidspunkter - dette vil mindske belastningen på alle organer. Vi bør heller ikke lægge op og overspisning - det er også dårligt for leveren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.