SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan angina holder temperaturen af barnet, årsager og karakteristika behandling

Det første symptom på, at barnet er sygt, som regel en feber. Normalt i dette tilfælde begynder moderen at lede efter årsagen, tjek halsen, tilstedeværelsen af hoste eller forkølelse. Hvis tydeligt synlig udvidelse af mandler, rødme og hævelse af halsen, derfor begynder ondt i halsen. I dette tilfælde, ikke forsinker at invitere en læge, så han udnævnt den bedste behandling. Forældre skal vide, hvor meget angina holder temperaturen af barnet, samt navigere symptomerne og årsagerne til sygdommen, at give ham effektiv bistand. Det er grunden til i dag har vi besluttet at tale om det i flere detaljer.

normale niveauer

Sommetider læger står over for det faktum, at unge forældre er så bekymre sig om deres barn, at de glemmer, hvad der bør være den normale temperatur. Hvis målingen foretages i armhulen, vil hastigheden være 36-37 grader indikatorer. Hvis tallene er meget højere end normalt, så er det nødvendigt at invitere lægen og kontrollere tilstanden af barnet. Jo yngre barnet er, jo mere sandsynligt er det at ændre sig. I grudnichkovom alder selv mindre sygdomme kan forårsage store udsving i flere gange om dagen. I dette tilfælde er diagnosen er meget vanskeligere. Oftest er disse hopper observeret i infektionskontrol. Men vi har lidt afveget fra emnet. Vi ønsker at tale i dag om , hvor meget angina holder temperaturen af barnet.

kliniske billede

Hvis influenza eller akut respiratorisk sygdom kan begynde med en løbende næse eller hoste, generel svaghed, den akutte halsbetændelse udvikler altid den samme. Denne feber, hævelse af halsen og pus dannelse, som har en anden lokalisering. Indikatorer for termometeret kan være meget høj, men i de fleste tilfælde er det 38 grader. Men, som i angina holder temperaturen af barnet vil afhænge af form af sygdommen, immunitet og korrekt ordineret behandling.

Har et barns krop

Hvad er ofte overset af forældrene? Spekulerer hvordan i angina holder temperaturen på barnet, de fokuserer på sig selv. Den voksne temperatur passerer generelt efter 2-3 dage (i nærværelse af tilstrækkelig behandling og fraværet af komplikationer). Småbørn normalt opsving er forsinket, det er et spørgsmål for moderen erfaringer. I dette tilfælde er det bedst at berolige den læge, der vil overvåge sygdommen over tid og kan nogenlunde sige præcis, hvor meget temperaturen holdes på halsbetændelse hos børn. Den akutte fase kan vare op til en uge, og derefter begynde at dukke op i halsen pus dannelse og tilstanden af det normale.

grunde

Vigtigst for lægen - er at fastslå årsagen til halsbetændelse. På dette afhænger direkte af, hvor meget temperaturen holdes på halsbetændelse hos børn. Kan fremprovokere angina som bakterier og vira. Hyppige patogener er streptokokker og andre bakterier. Og mod virus ofte læger diagnosticere adenovirus, herpes, influenza, rhinovirus. Derudover kan udviklingen være overnedkøling årsager kører caries.

For så vidt som temperaturen kan stige

Det afhænger af mange faktorer, som hvor meget temperaturen holdes på halsbetændelse hos børn. Læger deler tonsillitis flere sorter, som hver især er manifesteret på forskellige måder. Desuden kan en og samme formular videre med sine egne karakteristika, afhængig af kroppens forsvar.

Så med angina kan opdeles følgende graduering af temperaturen:

 • Hvis kolonnen ikke stiger over 38 grader, er det muligt at ikke at bekymre sig meget. Skyd ned er det ikke nødvendigt, tværtimod kan det hjælpe kroppen skabe utålelige forhold for bakterier og vira. Dette er ideelt reaktion, hvis en person angina. Hvor mange dage holdt temperaturen hos børn i dette område, er det svært at svare på, men som regel ikke mere end 5 dage, hvorefter staten er normaliseret.
 • Febril - når temperaturen stiger til 39 grader.
 • Pireticheskaya - en meget farlig tærskel, når temperaturen stiger til 40. Selv hvis lægen du for nylig har haft, ringe efter en ambulance. Denne temperatur er angina, et barn kan hurtigt føre til tragiske konsekvenser. Mens vi venter på ambulancepersonalet Klæde din baby, gøre en komprimere af vådt håndklæde på hovedet og tørre kroppen af vand ved stuetemperatur.
 • Giperpireticheskaya temperatur - over 40 grader. Der er allerede et spørgsmål om liv og død.

typer af angina

Normalt lægen om inspektion kan fortælle, hvad vi har med at gøre. På dette grundlag kan vi forudsige, hvor mange dage med høj feber med ondt i halsen. Lad os se på de vigtigste typer, således at læserne også har en idé:

 • Bluetongue ondt i halsen, ledsaget af en halsbetændelse, ømhed og svaghed. Hos mennesker er der ingen appetit, der er smerter i muskler og led, og hovedpine. I denne form for angina observeres subfebrile temperatur, til 38 grader. Normalt det varer i 3-4 dage.
 • Lacunar formular - en akut purulent betændelse i lakuner af mandlerne. Barnet er helt nægter at spise, da ulideligt smertefuldt at sluge. Temperaturen stiger til 39 grader, og holdes på et sådant niveau op til 5 dage.
 • Tonsillitis. De første symptomer er træthed og svaghed. Derefter følgeskab af kroppen ømhed og kuldegysninger. Endelig temperaturen stiger med angina. Hvordan kan bo, bare fortælle en læge efter undersøgelsen, men er normalt 4-5 dage kommer relief.
 • Herpes - temperaturen stiger hopper, der opstår i løbet af få dage.
 • Flegmoznaya - temperatur og hævelse af halsen vedvarer så længe ikke at afsløre betændt bylder.

komplikationer

Hvorfor er denne sygdom kan ikke ride? Fordi det truer de mest alvorlige komplikationer. Vi plejede at tro, at de typiske børnesygdomme og bør finde sted af sig selv. Men angina - er en fjende, der har til at kæmpe alene en erfaren læge. Komplikationer efter angina kan enten være lokal (nasal sygdom) og almindelig når organismen er under angreb. Ofte den forkerte behandling fører til det faktum, at sygdommen bliver kronisk. Blandt de lokale komplikationer almindelige tilfælde er mellemørebetændelse, cellulitis, ødemer i strubehovedet, bylder, blødning og mandel bihulebetændelse.

Blandt de farlige konsekvenser, der også opstå mod uretmæssig behandling, isoleret bronkitis og lungebetændelse. Men det er ikke alt. Lanceret tonsillitis fører til nyresvigt, gigtfeber og meningitis, sepsis, infektiøs-toksisk chok.

At få behandling

Self-ordination af medicin er uacceptabelt. I dag er mange apoteker nægter at sælge medicin uden recept. Det er rigtigt, især når det drejer sig om børn. Hvornår er nødvendigt de første symptomer på angina at foreskrive den korrekte behandling, som omfatter en række metoder.

 • Gurgle - obligatorisk aftale, uden hvilken opsving vil blive alvorligt forsinket i tid. Du kan bruge en række folkemusik kompositioner, afkog af urter, salt og bagepulver. Apoteker har en enorm mængde af antiseptiske opløsninger. Den mest berømte er "furatsillina".
 • Pastiller og sugetabletter - er en fantastisk måde at lindre ondt i halsen og lindre inflammation. De mest populære stoffer er "Strepsils", "Geksoral", "Faringosept" eller "Tubbs".
 • Til dato, velafprøvet spray. De handler hurtigt, overrisle hele hulrum i halsen, mindre dråber trænge overalt, hvor bakterier kan gemme sig. Børn er ofte ordineret "Ingalipt".
 • Det er meget vigtigt at opretholde kroppens immunitet og ville derfor være yderst nyttigt at tage vitamin- og mineraltilskud.
 • Immunmodulatorer er vigtige i behandlingen af angina, men de bør kun træffes, når de første symptomer på sygdommen. Denne "Viferon", "Groprinosin" og dets analoger.
 • Sommetider børn, læger ordinere antihistaminer for at undgå hævelse. Denne "Finist", "Suprastin".

ordination af antibiotika

Ofte anvendes, hvis barnet har en høj feber med ondt i halsen. Hvor meget er holdt, og hvordan man kan bringe ned, har vi talt, men hvis en uge gået, og lokale præparater, skyl og kolde omslag hjalp ikke, er det nødvendigt at forbinde mere alvorlige narkotika. Da årsagen til de fleste af de bakterier, så er vi nødt til at ty til antibiotika. Find den rigtige medicin kan kun være en læge med stor erfaring. I dette tilfælde, på den anden dag temperaturen skulle falde. Børn ordinerende i form af sirupper eller suspensioner. Hvis temperaturen falder, betyder det ikke, at det stof, du vil annullere. Kurset er mindst 7-10 dage.

førstehjælp

Er medicin til at reducere feber. Det handler om dem, vi husker i første omgang, selv om de ikke har terapeutiske virkninger, men kun midlertidigt reducere kroppens temperatur. De bør kun anvendes, når temperaturen steg over 38 grader. For at gøre dette, de mest almindeligt anvendte stearinlys, suspensioner eller sirup på grundlag af "Ibuprofen" eller "paracetamol". Antipyretika behøver ikke træde primær behandling af angina.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.