RelationerBrud af relationer

Forspil eller hvordan at være den bedste elsker

"Min kæreste er sjældent knus mig bare sådan. Det er meget sjældent strøg mit hår, holder hans hånd. Han kærtegner mig kun, når han ønsker at have sex! Jeg er meget ked af! Jeg har bemærket, at hvis jeg har lidt tid til at nægte ham (en plausibel påskud eller deromkring går af sig selv), bliver det meget kærlig! Men jeg ved, at efter sex, han igen vil vokse koldt. Hvad gør jeg? bare stoppe beskæftiger sig med ham "denne"? jeg har virkelig ikke lyst, og alt, hvad der er grunden til! Hvordan forklare ham, at hengivenhed jeg har brug for luft? "
Du ønsker at være ønskelig? Ja, ja, ja !!! Recall som brand fortyndet. Tænd et match, bringe det til et stykke papir, omhyggeligt foldede sine tynde-tynde chips, tørre blade ... Hvad sker der med ilden, hvis den bunke på en enorm bunke af blade på en gang? Selvfølgelig ikke. :) Ville brand bryder ud, hvis den brændende stykke papir sætte kolde logfiler? Nej, brænde papir, og træet vil forblive intakt. Branden castet som blade og træflis, som ild kan "spise". Langsomt, langsomt. I det omfang, at det øger ilden, kaste mere og mere ind i det. Analogien med ild er meget god til at illustrere, hvordan blusser op de seksuelle (og andre) relationer uden for sengen. Pause, tænker over det.
Pause.
Fire går ud uden træ. Jo længere ilden, jo stærkere opvarmning under jorden, jo mere kul. Jo lettere det er at antænde en ny, hvis den gamle slukket. Lang stærkt forhold - partnerskab, seksuel - og dermed pålidelige, fordi de har investeret en masse. Hvad er de indlysende ting jeg skriver !!! Men hvis vi betragter følgende situation: en mand kommer til sin kvinde og omfavner hende. Han kælede hende, men hele ugen lagde ikke mærke til det. Han griber hendes bryster, selv om en uge aldrig har kysset. Han var overrasket over hendes Kulde! Det er interessant. Ingen af mændene sammen for ikke at blive overrasket, hvis fra en tændt tændstik ikke brød ud et tykt stykke træ! Men ofte han forventer fra kvinder netop det.
Gør kærlighed (have sex) - det behøver ikke at udføre seksuelle handlinger. Hvis imidlertid for en vigtig person kun handling, skal han ikke overrasket over, at stueetagen er kold i sengen. Øjeblikke af følelsesmæssig intimitet skelne mekanisk påvirkning af kærlighed. Man begrænser elskov udelukkende fungerer, berøver sig selv. Dette gælder for begge køn.
En mand kan antænde den lidenskab i sig selv (jeg taler mere om den følelsesmæssige løft i stedet for en erektion), nyder den fysisk kontakt selv. Uden samleje. Måske er det ikke forkert, hvis jeg siger, at størstedelen af mænd handle efter princippet "alt eller intet": Hvis du starter det, du har brug for at gøre en ende på, som betyder "denne" fysisk samleje. "Hvis man ikke har tid til at have sex, så hvorfor al den kramme, kys ..."
Men den erfarne elsker værdsætter de øjeblikke af fysisk kontakt, modtager fra ham en stor fornøjelse. På samme tid, det opildner en kvinde. Gradvist. Etaper. Afslappet. Han rører hende ofte i situationer, der er uanvendelige til elskov. Han gør det, som om uforvarende, ved et uheld i løbet af dagen (eller nat). Endnu engang tage hendes hånd. Endnu engang hendes hår. Forsigtigt knus taljen, forsigtigt klemme til hans metro. Stående op for billetter til biografen, langsomt pressede han mod hendes ryg, men vil ikke bo længe, blot et par sekunder! Kiss et par sekunder. Et par sekunder stirre. Et par sekunder af hugs ... Tips. Dette er noget, der ikke iøjnefaldende outsider afslappet blik, men det er hvad der adskiller en omhyggelig mand. Og mest af alt er det en stor elsker ...
Sådan forklarer en mand hans ønsker? Hvordan at fortælle, hvad forspil du brug for? Meget simpelt. Åbn munden og begynder at tale - det er ofte den sværeste del! Desværre har vi distribueret effekten af "mind-læsning": Hvis du kan lide, gæt selv. Dejlig kvinde, hvor gammel du er villig til at vente, indtil han gætte? En, to, tre, ti?
Det er utroligt svært. At sige, at noget er galt, om deres ønsker ... Men nej det gør ikke gøre for dig. Du kender din favorit person, en bedre mig. Du kender bedre end mig på hvilket tidspunkt vi bør starte så delikat emne. Men lad det ikke være lige før eller efter elskov. Lad dette være et neutralt punkt, langt fra sengen. Middag sammen eller ekskursioner (til sommerhus for svampe), men i det mindste vandretur til den nærmeste kiosk. Lad jer begge vil være mere eller mindre godt humør. Og fortrinsvis sober.
Din elskede vil være meget glade for at behage dig! Han ville bestemt ikke grine og hoppe, som har børn udtrykke deres følelser, men tro mig, enhver kærlig person ønsker at lave en flot og godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.