Kunst og underholdningFilm

Boris Shcherbakov: Filmografi. Filmer med Boris Shcherbakov

Hver dag i biografen er stigende unge skuespillere, som ikke alle kender. Men det betyder ikke, at den berømte og populære biograf gradvist blev glemt. Denne artikel vil give oplysninger om sådanne kendte skuespillere som Boris Shcherbakov: filmografi, biografi, hans personlige liv, kreative planer og meget mere.

Barndom fremtidens skuespiller

Talentfulde skuespillere Scherbakov Boris blev født i 1949, December 11, i Leningrad. Hans forældre var gode mennesker. Boris fra barndommen voksede drillesyge, meget livlig dreng. Men leder af hans navn var ikke. Men han har altid været i stand til at deltage i nogen ikke for storstilet svindelnummer. For eksempel var det ikke svært for ham at komme ind i radioen rum til at indarbejde din yndlingsmusik. Som barn blev han involveret i atletik, spille fodbold og tennis.

Familien af fremtidens skuespiller levede i en fælles lejlighed, som byder på en vidunderlig udsigt over Den Finske Bugt. Boris selv ofte nok fiskeri, beundre skønheden i havnen og skibe. Mest sandsynligt er det, fordi han ønskede at blive en sømand.

Begyndelsen af en kreativ måde

I 12 år, Boris begyndte handler karriere. Alle gik til den kendsgerning, at repræsentanterne for filmstudiet "Lenfilm" kom til ham i skolen. De ledte efter drengen, blond og caulk, der kunne spille en vigtig rolle Gleb Prokhorov i de spændende børnenes eventyr film "Mandatet". Til denne rolle hævdede en lang række andre drenge. Men den prioritet var Boris Shcherbakov. Filmografi talentfuld mand startet fra denne periode.

Efter optagelserne Boris indset, at der er masser af andre interessante job. Og for at være en sømand - ikke den eneste mulighed. Shooting film mest interesseret novice skuespiller.

De første mislykkede forsøg læring

I 1967 dimitterede Boris i skole og besluttede at prøve at komme ind i LGITMIK. På trods af at han gjorde det, blev skuespilleren tvunget til at trække sig fra det tredje år. Efter dette blev det besluttet at gå ind i Institut for Kultur opkaldt efter Krupskaja i instruktør afdeling.

Han studerede i den nye skole eneste år. Og så Boris lært om begyndelsen af sættet i Moskva Art Teaterskole. Naturligvis havde han ikke i tvivl om en anden, fordi skuespilleren har en drøm - at lære af MAßALSKY. Så han besluttede at prøve lykken. I første omgang havde Boris ikke ønsker at tage sommer session. Han ville straks gå til Moskva. Men dekanens kontor for Institut insisterede på, at Boris i hvert fald bestået session: hvad nu hvis han fejler eksamen og vil ikke være i stand til at gå til Moskva.

Forsøget mislykkedes

Ankommer i hovedstaden, Boris lært, at undersøgelser er afsluttet for to uger siden. Årsagen til overdragelsen var, at teatret skulle gå på turné i Japan. Boris har tabt noget, han brød ind i publikum og råbte: "! Pal Masalich Jeg ønsker at lære fra dig" Det viste sig, at han havde gjort opsigt. Desuden havde de skabt op navnet på læreren. Skuespiller absolut alle bragt forvirring. Alligevel Pavel Vladimirovich MAßALSKY ligesom dette trick. Han besluttede at lytte til en dristig ung mand. Og, selvfølgelig, straks accepteret. Et par dage senere, er Boris allerede oversat til Moskva Art Teaterskole.

I første omgang besluttede alle første-års studerende, at den søde høje blondine kom her under beskyttelse, da ingen i de eksamener ikke har set ham. Mange gange opfattes som et sådant navn - Shcherbakov, besluttede derefter at Boris - søn af Peter Shcherbakov, der var en skuespiller i teatret "Moderne". Men senere fandt vi ud af alt, at ingen slægtskab mellem dem.

Hans studieliv, Boris beskriver, hvordan man tænde et tidsrum. Hjemme i weekenden, gik han "hare", gemmer sig på den tredje hylde i almindelighed bilen. Ifølge skuespilleren, det var meget hårdt. Under uddannelsen i det første år Boris sort arbejde som en pedel i undergrunden. Han udelukkede en speciel maskine på gulvet og gjorde det så godt og hurtigt, at nogen tid senere blev han overført til det daglige arbejde, selv om han tidligere havde arbejdet på en dag.

Skuespilleren Boris Shcherbakov uddannet fra Moskva Art Teaterskole i 1972.

Tidlig karriere

Skuespilleren arbejde begyndte straks efter endt uddannelse. I den førnævnte 1972 blev han kendt af mange talentfulde skuespiller Boris Shcherbakov. Filmografi ham derefter genopfyldes detektiv film "Stille Beach". Før dette var en debut i filmen "mandat" og en lille rolle i filmen "The Snow Maiden".

Gradvist, skuespilleren begynder at filme i kriminalromaner, science fiction film, dramaer, komedier. Filmografi Boris Shcherbakov udvidet betydeligt. Han hovedsageligt spillet kærester eller skurke. Men, selvfølgelig, der var undtagelser.

Fra alle udvalg af spændende og levende roller kan skelnes sådanne film byder Boris Shcherbakov, som "jeg tjener på grænsen" (1973), "Eleven of Hope" (1975), "Gennem torne til stjernerne" (1980), "Gæst af fremtiden "(1984)," Tyvene i loven "(1988)," Criminal kvartet "(1989)," Min bedste ven General Vasily, søn af Josef "(1991)," klitter og hans bodyguard "(1996 år), "Hey, du fjols!" (1996). Og, selvfølgelig, vi kan ikke fremhæve en af hans nylige vellykkede værker. Den talentfulde skuespiller medvirkede i serien "Russiske Amazoner - 2".

Favorit film af Boris Shcherbakov

I dag kan vi huske et stort antal film i optagelserne, der deltog Boris Shcherbakov. Filmografi havde mere end halvfjerds roller. Men det mest foretrukne, ifølge ham, begyndte alle fire film. Blandt dem er følgende: "The Shore" (1984), hvor han spillede rollen som Løjtnant Vadim Nikitin; "Criminal Quartet" (1989), instrueret af Alexander Muratov (filmgenre - thriller). Skuespilleren spillede rollen som operativ Sarajevo. "Ti år uden ret til korrespondance" (1990) - Social retro drama Vladimir Naumov. Boris i dette bånd spillede rollen som Michael. "Bride of Miami" (1994) - Comedy Anatoly Eyramdzhana. Skuespilleren optrådte før TV publikum på en mindeværdig måde Sergei Avdeev.

De fleste kunne lide skuespilleren til stjerne i komedier Anatoly Eyramdzhana. Boris forklarer, at instruktøren vidunderlige - venlig, munter, let at læse - arbejde. Desuden er mange af publikum kan lide at se komedie film med Borisom Scherbakovym og nyde det. Men at afsætte nogle af filmens stadig ikke det værd, fordi skuespilleren altid har spillet sin rolle som simpelthen lækkert.

Personlige liv populære skuespiller

Boris og hans kone blev hans klassekammerat Tatyana Bronzova. Bryllup de spillede selv under træning. Det er værd at bemærke, at før mødet med Boris, blev hun allerede gift. Takket være den opmærksomhed, charmerende skønhed og han var i stand til at vinde hjertet af hans kommende kone. De bor sammen indtil nu. Søn denne bemærkelsesværdige kreative par færdig MSU. Men det speciale, i modsætning til deres forældre, var han en advokat. Desuden er det helt flydende i engelsk og fransk.

Teater skuespiller aktiviteter

Men ikke kun de mange film var i stand til at vinde anerkendelse af fans og fans af hans arbejde. Skuespilleren brugte Moskva Art Theater for mere end tredive år, han kom tilbage fra slutningen af skole. I Moskva Art Teater og hustru Boris arbejdede. For alt var det en tragisk overraskelse, da der var en stor filmskaber, Oleg Nikolaevich Efremov. Hans indlæg er blevet besat Oleg Pavlovich Tabakov. Boris Shcherbakov og hans kone med en ny direktør ikke virker, de blev fyret. Hustru: - Tatyana Bronzova - blev afskediget i 2000. I 2003 "spurgte" og Boris Shcherbakov.

Afskedigelse af skuespilleren tog bare: Oleg Tabakov har ikke underskrevet en kontrakt med ham. Således når det blev klart, at Boris længere i teatret ikke virker. Skuespiller meget forarget! Efter alt, havde han arbejdet der siden studietiden, og op til det grå hår. I et teater! For Boris har Shcherbakov MAT allerede været et andet hjem. Han taler om teatret som følger: "Han var mit liv og luft" Og behandlede ham ikke som mennesker. Han virkelig ønskede at tale med Tabakov og finde ud af, hvorfor han blev fyret. Men han formåede ikke at mødes med Oleg Pavlovich.

Boris Shcherbakov sagde, at Moskva Art Theatre var tilbage af hans sjæl. I øjeblikket er mange populære og foretrukne skuespiller forpligtet til at spille i talrige entreprise.

Populariteten af den talentfulde skuespiller, mester i sit håndværk

Boris Shcherbakov film haft stor succes og nu. Men som serie, og forestillinger på scenen. Denne succes - resultatet af en mangesidet talent. Skuespiller fuldt vænne sig til deres roller, som ikke kunne undgå at behage fans. Måske er det derfor autografer, interviews, billeder og fotos Borisa Scherbakova lang tid at indsamle mange biograf elskere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.