Kunst og underholdningFilm

Svetlana Smirnova, Marcinkiewicz-: biografi, fotos. De fleste film og tv-serier

Svetlana Smirnova-Marcinkiewicz - skuespiller, kendt for seere af TV-projektet "Vejen ind i tomrummet," "The Other Side of the Moon". Denne pige er en talentfuld continuer handler dynasti. For 28 år har hun formået at skabe mere end 30 billeder i film og tv-serier. Hvad andet om stjernen i informationen bliver interessant at hendes fans?

Svetlana Smirnova, Marcinkiewicz-: biografi

Fremtidig filmstjerne blev født i Kazan, dette skete i april 1987. Svetlana Smirnova-Marcinkiewicz i hans barndom begyndte at drømme om scenen og fans. Det er ikke overraskende, fordi hendes forældre er arvelige aktører. I øjeblikket stjernens far dirigerer Theater for Young Spectators, der ligger i Kazan.

Kun få mennesker ved, at det første forsøg på at blive en elev af Theatre Institute, som påtog Svetlana Smirnova-Marcinkiewicz mislykkedes. Det har bestået de optagelsesprøver, men hun blev ikke accepteret på grund af manglende bevis, som håbefulde skuespiller derefter færdig kun niende klasse.

Svetlana andet forsøg på at få handler træning var mere vellykket. Pigen blev indlagt på St. Petersborg Academy of Theatre Arts, rammer på kursus Semyon Spivak. Efter endt uddannelse blev hun en skuespiller af Youth Theater på Fontanka. Mens han stadig en elev i Academy of Svetlana besluttede at tage en dobbelt navn, fordi de studerende Smirnov var for meget.

De første succeser

Svetlana Smirnova-Marcinkiewicz var tredje år, da hun blev tilbudt en lille rolle i serien. Debut for en pige blev en tv-projekt "Altid sige" altid", som hun co-stjerne i den fjerde sæson. Dette blev efterfulgt af arbejde i "hav-djævel", "Streets of Broken Lamper". Roller var små, men tillod hende at få erfaring.

For første gang til at tiltrække interesse fra publikum continuer handler dynasti lykkedes selv i 2011. Så medvirkede hun i den dramatiske filmen "Saturday", der afsættes til de tragiske begivenheder, der fandt sted på Tjernobyl-atomkraftværket. Svetlana fik rollen som uheldige pige ved navn Faith, som hun glimrende.

Finest time

Svetlana Smirnova, blev Marcinkiewicz berømt i 2012, da to af TV-projekt med hendes deltagelse blev præsenteret for offentligheden. Den melodramatiske historie "Vejen til det tomrum" til en brøkdel af skuespillerinden heltinde falde strabadser, der gør publikum føle med hende.

Interessant rolle ved stigende stjerne spiller i "Side of the Moon" - en komedie med en mystisk bøjet. Hovedpersonen falder ved et uheld ind i den seneste tid - i 1979, var på det tidspunkt i kroppen af sin far. Det er mærkeligt, at en kollega Svetlana på sættet så blev hendes mor Irina. Mor og datter har legemliggjort billedet af den samme karakter i forskellige tidsperioder.

Serien "The Other Side of the Moon" er så godt lide publikum, at det blev besluttet at trække en fortsættelse af den mystiske historie. I 2016 Svetlana re-prøve på billedet af pigen Katie, blev hendes karakter igen involveret i en svimlende eventyr, gør seeren stopper ved skærme.

Hvad andet at se

Hvor var endnu tid til at trække sig tilbage med 29 år Svetlana Smirnova-Marcinkiewicz, og biografier, der omtales i denne artikel? Fans af skuespillerinden vil helt sikkert nødt til at se på det psykologiske drama "Tørst" med sin deltagelse, hvilket stjerner fik en atypisk rolle for hende. Også værdig visning romance "fra bunden," Detective "Angel Heart".

For ikke at nævne komedien "Bride", hvor Svetlana Smirnova, Marcinkiewicz spillede i 2016. Skuespillerinden er indbegrebet af billedet af den russiske skønhed Alyona, der kommer til at få gift med en tysk. Introduktion kommende mand med rustikke slægtninge til bruden ikke gå glat. Situationen kompliceres af ankomsten af en tidligere ægtefælle Alena, der ikke har til hensigt at give det til tyskerne.

Livet bag kulisserne

Svetlana Marcinkiewicz, et foto, som du kan se i denne artikel, er gift. Hendes valg blev Ruslan Nanava, som skuespillerinden mødte under sine studier på Theatre Academy. Sveta mand også formået at blive en berømt skuespiller, kan publikum se det, for eksempel i filmen "Vasilevsky Island." I 2013 ved stjernen parret havde en søn, der blev besluttet at blive kaldt George.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.