Kunst og underholdningFilm

Alexander Sokolovsky - biografi af den unge skuespiller

Den unge skuespiller Alexander Sokolovsky blev født i den smukke by St. Petersborg. Det skete 12 februar 1989. Grown ung mand i en almindelig familie, hvor skuespillere og var slet ikke. Ikke helt, hvorfor Alexander valgte den senere er en aktivitetsområde. Måske den afgørende øjeblik var det faktum, at vores helt som barn gik i et drama skole med navnet "Duet". Det var der, at han begynder at forstå, at han gerne vil på scenen. Og også jeg ønsker at medvirke i en film.

Student år, talentfuld skuespiller

Men i skolen, Alexander Sokolovsky dabbled i forskellige forklædninger, holdt han pacing mellem områder som journalistik, ledelse og økonomi. Tja, på nogen måde, han kunne ikke vælge deres fremtidige erhverv. Da det blev tid til at gå på college, Alexander gik til Moskva og var fuldt overbevist om, at han hyret hvor han ønsker. Men det var der. Ung mand mislykkedes undersøgelserne på alle højere læreanstalter, hvor han skulle gøre. Og kun én gang i teatret værksted Eugene Steblova Alexander Sokolovsky er endelig blevet spottet. Folkets kunstner så i de fremtidige stjerne kreativitet og handler færdigheder, så Sokolovsky indskrevet i GITIS.

Det første skridt i karrieren af skuespilleren

Alexander Sokolovsky begyndte handler i årene med vidunderlige studieliv. Debut for skuespilleren var en lille rolle i den berømte tv-serie "Kamenskaya-4", de spillede glimrende i 2005. Efter det er kun 3 år senere (i 2008), Alexander medvirkede i den dramatiske film "Everybody Dies Men Me" og "Rosia-88."

Og på scenen, jeg var i stand til at bevise sig selv en talentfuld fyr


I løbet af de sidste år af Institut Alexander Sokolovsky, hvis biografi har allerede haft oplysninger om de spillede roller, debuterede på teatret. Det skal dog siges, at han gjorde det ikke er professionel, men udelukkende som en hobby. Den unge mand optrådte på scenen af deres eget universitet. Og nogle gange ikke engang har plads til at holde alle de nødvendige prøver. På denne måde, Alexander udviklede sine handler færdigheder i flere år. Og takket være teatret Sokolovsky overvandt sin sceneskræk og var i stand til at tale med en masse mennesker.

Find et job kunne ikke Alexander Sokolovsky

Biografi Efter eksamen fra institut, synes det, det var at være rig på alle former for roller. Og Sasha har følt stand og udbygget skuespiller. Men på trods af dette faktum, havde den unge kunstner arbejdede i flere år i deres fag, da der ikke var egnet rolle for ham. Derfor, i perioden fra 2009 til 2011, Alexander Sokolovsky, filmografi, som har haft flere navne, kun spillet obskure figurer. Og derfor er det ikke nødvendigt at tale om dem.

Ankomsten af populariteten af den talentfulde fyr

En rigtig gennembrud i skuespillerkarriere om vores helt skete i 2011, da vi begyndte at skyde serien "Split". I dette projekt, Alexander spillede en ung mand ved navn Sawa. Filmen beskriver den vanskelige periode i historien: opdelingen af den russiske ortodokse kirke i det 17. århundrede. I sin helt Sokolovsky lægge hele sin sjæl. Han tilføjede noget fra dem selv, så seerne er så gennemsyret af denne karakter. Efter optagelse i denne serie er han blevet en ung skuespiller til at føle sig trygge på skuespillerkarriere, fordi han arbejdede under vejledning af instruktøren Nikolai Dostal, samt med de allerede kendte filmstjerner Yuliey Melnikovoy og Aleksandrom Korshunovym.

Instrueret af Sasha blev inviteret på sættet

Efter sådan en væsentlig rolle karakter Sawa Alexander Sokolovsky, filmografi hvoraf var genopfyldes med nye navne, og medvirkede i andre film, føljetoner. Vi kan skelne mellem dem sådanne projekter som "kommando Che", "Lavrov Method" i 2013, og senere tv-serien "The Passion of Chapala". I den sidste af disse film, den unge skuespiller spillede rollen som Peti Isaeva, væbner af helten af borgerkrigen - Chapaev. Også i år, Alexander medvirkede i den historiske film "Son of far af nationen" og i komedien instrueret af Berman "Drop Dead Diva".

Hvilke billeder er mest mærkbar?

Den mest fremtrædende rolle Alexander blev Egor Arkadieva i den serielle filmen "Lavrova-2 Method", og Yegor Schukin i serien "junior", som blev instruktøren Fyodor Bondarchuk. Egor - kaptajnen på hockey team "Bears". Han ønsker at blive en fremragende ishockeyspiller og tjene national anerkendelse. Efter ændringen af træneren forsøger at vende tilbage Jegor hold moral og sammenhængskraft. Til karakter is står på det vigtigste sted i sit liv, og han er overbevist om, at hans bror Dmitri bør gøre det samme som ham. Af hensyn til uenighed mellem de to brødre i hele serien der er konflikter.

Filmen "junior" var den mest succesfulde i at karriere, som var i stand til at opnå en skuespiller Sokolovskiy Aleksandr. Denne serie har vundet popularitet i hele verden. Det var efter denne Sokolovsky vundet verdensomspændende popularitet og kærlighed til de fleste seere.

Arbejdet stopper ikke selv for en anden

Til dato er den unge skuespiller arbejder på en ny serie af moderne serie "junior". Han ser også ud i den nye sæson af seriel filmen "Sklifosovsky", hvis output er planlagt til 2014. I denne film sammen med Sasha, kan vi se og tv-stjerner som Dmitry Miller, Maxim Averin, Maria Kulikova. Men ikke én af dem mistede Alexander Sokolovsky.

Personlige liv af en talentfuld fyr

Som for livet fra det sæt, kan det siges, at den unge skuespiller er stadig uafklaret i deres valg. Han dekorerede livet for mange piger med hans tilstedeværelse. Imidlertid har hans eneste dame af hjertet endnu ikke fundet. Således at alle de unge og frie skønheder har en chance for at være sammen for livet med vores helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.