Kunst og underholdningFilm

Andrew Smolyakov. Filmografi. Foto. Personlige liv

Smolyakov Andrey Igorevich - skuespiller, kendt for sine mange roller i film og teater. Hans skuespil skæbne var altid glad. Selv i 90'erne, da langt de fleste af hans kolleger mistede deres job, Andrew fandt brugen af sit talent. Hvad er hemmeligheden bag sit ekstraordinære efterspørgsel? Dette vil du lære af denne artikel.

barndom

Andrew Smolyakov blev født i 1958, den 24. november, i byen Podolsk, Moskva-regionen. Han voksede op i en simpel sovjetisk familie, hvor hans far arbejdede på brandstation, og min mor var lærer. I en alder af tre år, Andrew lidt meningitis. Efter lang tids sygdom, lægerne forbød drengen nogen alvorlig belastning. Men Smolyakov ignoreret alle lægelige begrænsninger og begyndte at spille sport. Sytten år gammel dreng spillede professionel volleyball og endda inviteret til forskellige landshold. Derudover har Andrew udføres som en del af det vokale-instrumental ensemble, deltog han i recitation konkurrence, der blev afholdt i ungdomsholdet stiltiende læsning hilsner og udtryk på forskellige party konferencer. Den fremtidige skuespiller Andrew Smolyakov tilbragte sin barndom i brandstationen, hvor hans far arbejdede. I stueetagen er der en garage til brandbiler og brandmænd familie boede på den anden. Drengene var ser frem til, når deres fædre til at vende tilbage til det næste job, fordi de fik lov til at vaske bilen i brandbil. Selv søpindsvin elskede klatre til en forladt brand tårn så høj som en fem-etagers bygning, for at beundre på Victory Day salut Moskva. På karriere skuespilleren drømt Andrew af. Drengen så sig selv som en neurokirurg, besøgte cirklen "Unge medic" alvorligt forbereder optagelsesprøver til medicinsk skole. Men skæbnen dekreteret ellers.

studentship

Smolyakov engang set en avisannonce for rekruttering af studerende i drama skole. Hvad fik den unge mand til at prøve sin hånd i konkurrencen - er ukendt. Sam Andrew I. hævder, at før starten af skole i Shchukin Skole aldrig deltaget drama teater. Alligevel Smolyakov ærefuldt overvinde alle stadier af optagelsesprøver og uventet befandt sig en elev af drama skole opkaldt efter BV Shchukin. Tre år senere, besluttede han at overføre til staten Institute of Theatrical Arts, den nu berømte GITIS på kursus Tabakov. Årsagen til denne handling var ønsket af den kommende skuespiller til at lære fra et anerkendt mester i sovjetisk biograf. Andrew Smolyakov, hvis biografi er fuld af uventede drejninger i liv og karriere, traf det rigtige valg. Den unge mand er uddannet fra GITIS i 1980.

Debut i teatret

Mens han stadig en elev, i 1978, Andrew begyndte at optræde på scenen Olega Tabakova studie, beliggende på det tidspunkt i kælderen af bygningen på gaden Chaplygin. De første forestillinger, hvor Smolyakova haft en chance for at fremvise deres handler færdigheder var "to pile" instrueret af Volodina Aleksandra og "Farvel, Mowgli" Konstantin Raikin. I løbet af denne periode, han aldrig træt af Oleg Tabakov ros af skuespilleren. Den berømte instruktør kaldte ham en kunstner, der ikke behøver at bevise noget. Og hævdede, at Andrew er altid et sted i sit atelier. Den rolle, som Mowgli var et vendepunkt i den skæbne, Smolyakova. Den omstændighed, at rektor for Shchukin Skole forbød den studerende til at deltage i et studie placeret i kælderen, under ledelse af tvivlsom Tabakov. Den unge mand havde to uger til at tænke over det. Andrew foretaget et valg til fordel for GITIS. Den blåøjede og blond, "Mowgli" ved første kunne ikke lide de andre deltagere i produktionen. Men Smolyakov beviste hurtigt, at han supertalantlivy skuespiller og har formået at vinde sin retmæssige plads blandt de studerende på Oleg Pavlovich.

teatralske karriere

Efter endt uddannelse Skuespilleren Smolyakov flere år handlet på scenen i Moskva Drama Teater. Gogol. Så, i 1982, blev han en del af aktørerne i teatret "Satyricon" Arkadiya Raykina. Mentor Andrew Tabakov, blev han inviteret ham til hans atelier, men så skiftede mening. "Produktion" skuespiller roller direktør syntes tvivlsomt. i 1986 stadig tog han imidlertid Tabakov stand ung mand sluttede sig til Moskva teater, lederen af som var ham selv. Andrew Smolyakov spillet mange roller her. Han har været involveret i produktioner af "Crazy Jourdain" og "Ali Baba fyrretyve røvere." Han dukkede op i produktioner af "Biloxi Blues" og "The Hole". Han tog del i arbejdet med spiller af de mest berømte dramatikere som Anton Chekhov ( "Player Piano"), Maxim Gorky ( "The Lower Depths"), Nikolai Gogol ( "Revisor"), Mikhail Bulgakov ( "Running"). På scenen i Moskva teater skuespiller portrætterede han personernes mest berømte værker: Horn af "Camera Obscura" Vladimira Nabokova, Kirsanov af "Fædre og sønner" Ivana Turgeneva, Bryuskona af "Licedei" Thomas Bernhard. Hans karriere under OP Tabakov har udviklet med succes.

Arbejde i andre teatre

Andrew Smolyakov tager ofte del i produktioner af andre teatre. Repertoiret af Moskva Art Theatre opkaldt AP Tjekhov præsenterede sådanne forestillinger med sin deltagelse som "Kirsebærhaven" Antona Chehova "The White Guard" Mihaila Bulgakova. I teatret "Practice" skuespiller spillede rollen som Gunther i "bryllupsrejse tur" Sorokina Vladimira og Zeitlin i "himmelsk" Simonova Igorya. Men frem for alt Andrey Smolyakov er en skuespiller, "Snuff-bokse."

Film roller

I filmen skuespiller debuterede han i 1978, mens han stadig var elev GITIS. Filmografi Andrew Smolyakova begyndte med tre bemærkelsesværdige malerier - "Kiss Dawns" Sergei Nikonenko, "Fader Sergius" Yakov Protazanov og "lukke afstanden" Vitali Koltsov. Efterfølgende kunstner lykkedes organisk kombinere arbejde i teatret og i biografen skydning. Filmer med Andrew Smolyakova begyndte at dukke op regelmæssigt på skærmene. Til film skuespiller ligner direktører. Det er interessant, at Smolyakova i begyndelsen af sin kreative karriere tilbyde positiv rolle. I de film, "Andrew og den onde troldmand," "Far og søn", "heste i vadestedet er ikke mig", "Om dig", "Dubrovsky" skuespiller spiller en enkel og ærlige Russian guys. Men i 90'erne skuespilleren roller pludselig ændret. I filmen "recruiter", "The Legend of Koshchei, eller søg tridesyatom rige" Smolyakov, filmografi, som omfatter mere end hundrede værker, overbevisende portrætteret skurke.

nyligt arbejde

Siden 2006, skuespilleren begyndte at falde igen positive tegn. Af særlig relevans i Smolyakova det skete for kreativitet Egora Konchalovskogo, med hvem han medvirkede i "dåse" film. Andrew spillede rollen som FSB oberst, ærlig og ædel. Interessant og kontroversielle helten gik til skuespilleren i filmen "Isayev". Han skildrede den "jern" bolsjevikiske Postysheva tilbage i siderne i russisk historie, den utrættelige arrangør af undertrykkelse. Ifølge skuespilleren Smolyakova, havde sin helt menes at være kæmper for en retfærdig sag.

Langt de mest kendte roller er Smolyakova tegn ved ham spilles i filmen "Stalingrad" og "Vii: The Return". Filmen portrætteret skuespilleren Fyodor Bondarchuk simpel russisk arbejdstager metrostroevtsy, Polyakova gunner tilnavnet Angel. Denne person under ekstreme forhold med krig var stabil, verdslig visdom og en sund selvironi. I maleriet "Vii: The Return" Andrew spillet en præst Paisii far, og endnu en gang vist sin evne til at skabe billeder af de berygtede skurke. Det slår ekstraordinær ydeevne skuespilleren. I øjeblikket i produktion er stadig et par billeder og tv-serier med sin deltagelse - "The bøddel", "Mars", "Sinner", "Børn af slum", "Rasputin", "Champions", "Orlov og Alexander", "Moderlandet".

fjernsyn

Separat samtale er fortjent af en aktør på tv. Andrew Smolyakov, hvis biografi er helliget i denne artikel, begyndte handler i tv-serien tilbage i midten af 80'erne, og siden da har jævnligt optræder i forskellige tv-projekter. Den mest berømte sæbeoperaer med hans deltagelse var "Zhurov", "Lost the Sun" og mange andre. Men de mest mindeværdige skurk seere Kudla fra serien "Fødselsdag Bourgeois." Filmografi Andrew Smolyakova fyldt med billeder af en bred vifte af figurer, men det Kudla fundet et ekko i hjerterne på russiske kvinder. Dette charmerende morder demonstrerede charme, intelligens, elegance, evnen til at elske, for at gøre gaver. I 2002 under showet, at ratingen af serien, skuespillerens popularitet eksploderet.

Personlige liv

Andrew Smolyakov barndom var genkendelige personlighed. Han kunne godt lide pigerne og siger med et smil, der var endda en smule jalousi. Episoden skete på skolen, fremtiden skuespiller stærkt arvet fra klassekammerater. Først kone blev Smolyakova ballerina Svetlana Ivanova. Henkastet bekendt med den attraktive pige, har skuespilleren ikke klar over, hvor lyse personlighed og en interessant samtalepartner, ville hun. Lovers Andrei og Svetlana blev gift og havde et lykkeligt gift i over 20 år. De havde en søn Dmitrij. Men parret delt op et par år senere. Årsagerne til skilsmisse er ikke kendt. Andrew Smolyakov hvis foto kan findes i de sider af mange publikationer, kan ikke lide at dvæle ved hans personlige liv. Nu er han gift for anden gang på Dare Razumihinoy. Hans voksne søn, Dmitrij arbejder som producer i filmen.

Tilgang til arbejdet

Filmografi Andrew Smolyakova imponerende i sin mangfoldighed. Denne skuespiller er utrolig efterspurgt i en række forskellige filmgenrer. Han er lige velegnede til rollen som positive og negative tegn. Det er nemt at vænne sig til billedet, og, endnu vigtigere, let kommer ud af det. Denne kvalitet er blandt de kolleger i den fungerende værksted anses for at være meget glad. Andrew selv elsker komplekse psykologiske roller og ønsker at gå gennem den indviklede labyrint af bevidsthed Dostøvskys tegn. Smolyakov fra en ung alder påvirker deres hårde arbejde og engagement. Han er gammeldags opfattelse, hvad der sker på scenen sakramente, som skal behandles med en let hoved og et åbent hjerte. Derfor har hver ny rolle af Andrew Smolyakova spillet - "Snuff-bokse" en fest for de regulære

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.