HobbyHåndarbejde

Vi forbereder til nytår: sy Batman kostume

Kostumebal - en vigtig begivenhed i et barns liv. Vi er nødt til at forberede sig til det ordentligt. Efter alt, din søn ønsker hans tøj var den "mest-mest", især forårsaget beundring og ros af publikum.

valg af kostume

At vælge hvad tegn din søn vil være på træet repræsenterer (medmindre det udtrykkeligt anføres læreren eller arrangør af festivalen), skal du sørge for at tage hensyn til de ønsker for barnet. Derfor, hvis din søn ønsker Batman kostume, er det ikke nødvendigt at overtale ham. Det er bedre at bringe barnet til at arbejde sammen.

Kom godt i gang

Inden vi går videre til opførelsen af kjolen, skal du bestanden op på alt hvad du behøver. Denne stykker af sort materiale, nogle gamle sorte paraplyer. Egnet som et fragment af gyldne stof, bomuld eller pladevat, sintipon, pap, lim, maling.

Tja, hvis du har en sort træningsdragt , eller den samme farve trøje. Helten i "The Bat" - volumetrisk muskulatur. Derfor, under en trøje eller en murske bør være i området af skuldrene og brystet at sy uld eller sintipon. Så dit kostume Batman erhverve de nødvendige formularer. Som dekoration, skal du bruge et firmalogo - identifikationsmærke af vores super-helten. Det kan gøres på to måder, som du vil. Den første mulighed - på brystet syet kreds af gyldne materiale. Og på hans sorte fløjl kan indsættes silhuet spredt-eagled i flyvningen af en flagermus. En anden version af logoet på Batman kostume - en gylden silhuet musen på en mørk baggrund.


Bunden af kjolen - mørke bukser eller bukser. Tja, hvis de er det samme materiale med en murske, men du kan tage og ting af forskellige teksturer. Fra sko er nødvendige støvler, også i sorte toner - bukseben gemt i dem. Det kan synes, at Batman kostume er lidt mørkt, men så flagermus - nat skabninger, mørkegrå, mystisk.

Vi kan ikke glemme så vigtige detaljer, såsom handsker. Læder jakkesæt eller almindelig. Kan og sy, og med klokker - de er i endnu højere grad i tråd med vores image.

Og her er noget, uden hvilken der ikke kan gøre Batman kostume - barn eller voksen - hat med en maske og en kappe. Sidste skåret ud og master af paraplyer. Denne tætte stof perfekt efterligne vingerne. Udskæring i nakken færdig med mørkere snor, de ender anvendes som snore. Cloak er en frodig, til barnet kunne vikle sig selv i det. Længden varierer - til midt på låret, knælang eller ankel-længde. Hvordan vil du, og hvordan det vil være praktisk at drengen. På toppen af paraplyen stof nasheyte plys eller velour, hvis ikke hele pelsen, så som en kappe.

Batman - en dragt med en maske. Du kan trække i ansigtet normale mandlige hat-pik, implementering alle klapperne og gøre udskæringer til øjne og mund. Skarpe ører skåret af pap og tillægger hætten.

finpudsning

Nå, når alle detaljer tages i betragtning i dragten, men vi må ikke glemme, at, som det blev gjort. Kostume - jul, festligt, og sørg for at dekorere. For at gøre dette, fit flerfarvede skinnende cirkler konfetti juletræ "regn" og lametta. Confetti indsæt i tilfældig rækkefølge på ydersiden af kappen. De bør ikke være for meget, men også sjældne udseende vil ikke. Derfor er det bedre at observere den rimelige mellemvej. pels gulve og bunden af sølv obsheyte kantning "regn". De kan også dekorere toppen af støvlerne. Og fra sølv lametta gøre midt på kappe applikere en anden silhuet af en flyvende mus.

Af lametta, kun guld, gør et bælte. Og din smukke kostume klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.