HjemlighedHavearbejde

Spring befrugtende frugttræer. Hvordan man laver dressing til frugttræer

Forår - en varm tid for gartnere. En af de vigtigste ting er foråret befrugtende frugttræer. Jord- haver er meget forskellige i deres mineralske sammensætning og struktur. Og forskellige typer af frugttræer fremsat deres krav for normal vækst og frugtsætning, ikke hver jord kan give dem med alt nødvendigt. Derfor er det vigtigt at ordentligt og klogt tilbringe fodring i haven. Især i behov for dem frugttræer om foråret, når de forbereder sig til blomstring og frugtsætning.

Hvorfor kan ikke gå glip af denne begivenhed

Lad os starte med det faktum, at foråret befrugtende frugttræer - dette er ikke den mest tidskrævende del af plejen af hjemmet haven, men erfarne gartnere ved, at det er et vigtigt landbrugspraksis. Uden denne begivenhed er det umuligt at opnå de dekorative egenskaber af træer og bærbuske, skal du ikke vente på en god høst af bær og frugt. Gødning kan sammenlignes med behovet for at sprøjte haven fra skadedyr. Tidsforbruget befrugtende frugttræer føje til jorden af de nødvendige elementer, der i fremtiden vil resultere i fremragende blomstring og frugtsætning.

Frugttræer lever i mange år, så jorden har brug for ekstra strøm. Tree bruger en masse jord elementer, især i løbet af modningen af frugten. Ofte stillede spørgsmål om, hvorvidt den override efteråret befrugtende hele næringsstof krav. Førende landbrugs teknikere mener, at der er. Før vækstsæsonen næringsstof koncentration aftager, hvilket fører til nedsat udbytte og dårlig kvalitet frugt. Så man ser på manglen på nogle elementer skal udfyldes først.

Nødvendige næringsstoffer frugttræer

Spring befrugtende frugttræer indebærer indførelsen af det fulde spektrum af næringsstoffer, der er nødvendige for disse anlæg. I løbet af vækstsæsonen er behov for ændringer dramatisk i forgrunden kvælstof, der i efteråret og foråret måneder er skyllet væk af kraftig regn og vand kommer efter smeltevand. I anden plads i vigtighed er kalium, fosfor og nitrogen. Denne sekvens er nødvendigt at kende og tage hensyn til. Først og fremmest akut behov for nitrogen i træerne, og først senere, under dannelsen af æggestokke, - fosfor. Befrugtende i foråret træer - er nøglen til en god høst i efteråret. Et meget vigtigt punkt - tilstedeværelsen af humus i jorden. Det er normalt en masse tunge frugtbar jord, og lerblandet og sandet, stort set ingen. Også fra jorden struktur afhænger stærkt af indhold af kalium.

Hvordan laver gødning

Vi taler specifikt om den periode, hvor træerne er ved at vågne fra dvaletilstand. Gødskning i foråret træer foretaget direkte under roden af et træ. Og det er indtastet i sneen, når det smelter. Det er rigtigt, langsomt trænge ned i jorden sammen med smeltevandet får til rødderne af opvågnen mineralblandinger.

Blandingen blev indført i træstammer, som skulle være falde godt løsne. Omkredsen skal fejres, otchertiv på jorden bredde af kronen. Det er her, er det største antal unge suge rødder. Ungt træ vil være nok 40 g kompleks gødning til voksne landinger kræves betjener mere.

Det har den betydning og placering af landingerne. Hvis haven vokser på en skråning, er det nødvendigt at udskyde anvendelsen af gødning til mineral blandingen vaskes med vand fra smeltet sne.

Under sneen gør gødning, som indeholder kvælstof. Men du behøver ikke købe en universel blanding kaldes "forår", de indeholder ofte for meget af dette element, som kan føre til udseendet af svampen. Senere, når sneen smelter, er det muligt at udføre jordpåføring superphosphat, aske og kaliumsulfat.

Maj - tid for aktiv vækst i æggestokkene og frugt

Befrugtende i foråret træer på den er ikke begrænset. Blomstringen er i fuld gang, og allerede ser den første æggestok nu træer kræver færre mineraler som økologisk. For maj er perfekte til at klæde ordentligt forberedt gødning og kompost. Beløbet afhænger af gødskning af jord. Den frugtbare sorte jord kræver et minimum af tilsætningsstoffer, skovjord flere og podzolic kræves regelmæssigt og rigeligt befugte. Gødning indføres sædvanligvis som en vandig opløsning, denne fremgangsmåde velkendt for enhver gartnere. Kompost er nødvendigt at forberede siden efteråret og overdækket græs i en kompost pit. Behandling og gødskning af frugttræer i foråret vil være let og enkel, hvis du tror på forhånd om sådanne gennemprøvede værktøjer.

Typer af frugttræer

I vores kolonihaver de er mange, og hver reagerer forskelligt på en hvilken som helst type gødning. Det må derfor fastslås individuelt foråret befrugtende træer. Gødning frugttræer - et løfte om rig høst, så kan du ikke glemme alt om det. Fremragende reagere på sådanne begivenheder æble. Dem til at vokse duftende frugter, du har brug for enorme mængder af næringsstoffer. Ikke mindre nyttigt at gøre organisk gødning i jorden, hvor der er pærer og blommer.

Alligevel bør anvendes nogle gødning til frugttræer? Mange gartnere vil fortælle dig, at det er tilstrækkeligt at tage gyllen - og vil være helt rigtigt. Undtagelser er kun dekorative, nåletræer træarter. Bedre for dem at vælge en afbalanceret gødning til markeringerne.

tekniske detaljer

Hvordan man laver dressing til frugttræer? Der er to muligheder. Først - en tør blanding, som gradvist opløses af vand og trænge ind i jorden. Anden egnet til frugttræer meget bedre og er en vandig opløsning. Flydende gødning planter optager hurtigere. På samme tid, hvis du har en ungt træ, er det nødvendigt at gøre gødning på en overskyet dag, helst om natten. Bemærk, at jorden under træet skal vandes godt til gødning løsning føjet til det, forårsagede ikke rod brænde.

Tørre mineralblandinger er lavet før vanding træet for at starte så hurtigt som muligt at få næringsstoffer. Frugttræer er meget reagerer på indførelsen af calcium, natrium, jern og kalium. Ikke mindre vigtigt er selen, magnesium, kobber og mange andre sporstoffer, som normalt i jorden er ikke nok. Det er meget vigtigt ikke at gøre overdreven dosis. En stor mængde nitrogen er til skade for unge planter. I midten af sommeren, vil barken ikke har tid til at tage form, og planten vymerznet vinter. Et andet punkt: det overskydende nitrogen fremmer skuddannelse og forsinker frugtsætning. Det er meget vigtigt, plantning af frugttræer blev lavet i en tid af året. Gødskning er mest effektiv i sommermånederne, mens plantning før vinteren vil blive forberedt til vinteren, og derfor ikke har brug for gødning.

bioklip

Der er en anden måde at bruge din gård haven så effektivt som muligt. Gødskning frugttræer kan forekomme på grund organisk barkflis. Denne tørv, gødning, organiske rester, rådnet blade og strå. Alt dette organiske stof er placeret på en godt podryhlennom lag af frugtbar jord under frugttræer. Tykkelsen af barkflis må ikke være for lille, en optimal lag - ca. 15 cm omkring omkredsen af kronen. Hvis denne procedure udføres i foråret, er det meget godt at tilføje muld og gødning. Bioklip - dette er en meget nyttig teknik, det hjælper med at holde fugt i jorden, hæmme væksten af ukrudt og opretholder den optimale temperatur regime jorden omkring-stammen cirkel.

æder blade

Som det er kendt, anlægget er i stand til at optage næringsstoffer, ikke kun gennem rødderne, men også gennem sin grønne krone. Landbrugsmetoder har længe benyttet sig af denne viden og begyndte at aktivt at bruge dem. I dag, videnskabelige fremskridt gør det muligt for de enkelte avler at have et stort udvalg af produkter til brug i haven. Blandt dem er bladgødskning. Du får evnen til at producere frugt afgrøder sprøjte en opløsning af mineralsk gødning og vækstregulerende midler. Sådanne lægemidler kan forbedre frugtsætning betydeligt. Grundlag af deres ofte virker 0,2% ureaopløsning.

Under blomstringen frugtplanter er vigtigt at tiltrække så mange insekter som muligt, der vil generere bestøvning. Ferierende gå til det trick, at gøre en sød løsning af honning, sukker og vand. Sådan en lokkedue i foråret fungerer gnidningsløst. Da den vigtigste honning planter blomstrer endnu ikke er startet, vil ingen bi ikke glip af denne fest.

Frøplanter, pleje og fodring

Den første opgave af anlægget - rod, og så hurtigt som muligt at komme i gang i væksten. Frugtsætning er endnu ikke en prioritet. Normalt i de første par år af unge æble eller pære giver kun et par frugter, og derfor ikke indtager for meget af sine ressourcer. Senere, formentlig vil det være et spørgsmål - nogen gødning til frugttræer nødt til at gøre? Den bedste mulighed for fodring på tidspunktet for plantning og efterfølgende sætteplante gødning betragtes kompleks gødning "AgroPrirost". Det indeholder alle de vitale elementer: phosphor, nitrogen-, kalium- og sporstoffer: calcium, zink, bor og magnesium. Dette er især nødvendigt på ler eller sandede områder, hvor jorden er dårlig.

Den første forbinding fremstillet ved tilsætning af et tørt middel direkte ind i den forberedte hul. Efterfølgende udføres årligt, det overfladeaktive i træstammerne. Normalt er de gentages i foråret og efteråret. Et modent træ kan være helt omsat til organisk gødning indenlandske produktion.

Voksne frugttræer

Fra det femte år af livets planter kommer ind i en periode med aktiv frugtsætning, og derfor ændre kravene til fodring. Nu træerne er fodret med en komplet mineralsk gødning. Per kvadratmeter af 15 g nitrogen forbrugt, 8 g af fosfor og 12 g kalium. Disse stoffer er lavet under sneen. Lidt senere kommer turen til organisk gødning en gang hvert 2. år bidrager omkring 6 kg af gødning pr kvadratmeter rundt-stammen cirkel. Efter blomstring, når fase af voksende æggestok, fremragende tør strimlet kylling gylle. Per 1 m2 af omkring-stammen cirkel forsvinder omkring 0,3 kg af dette pulver. Falder søvn gødning kan erstatte tilsætningen af opslæmningen. At gøre dette, tager en liter opløsning per kvadratmeter af jordoverfladen. Mineraler forpligtet til at foretage årligt.

For at opsummere

I foråret, som vi ved, den dag feeds et år, så gartneren kan ikke tabe tid. Spring befrugtende frugttræer, både voksne og unge planter, er de garanteret til at give god vækst, blomstring og frugtsætning. På trods af den overflod af arbejde i haven, give det tid, det er nødvendigt. Så vil du møde efteråret røde æbler, saftige pærer og lækre blommer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.