Kunst og underholdningKunst

Alexander Gerasimov: liv og værk af kunstneren

Alexander Gerasimov - kunstner, der er kendt i kunsthistorien som en stor skaber af berømte malerier. De blev skabt næsten tre tusinde kunstværker. De fleste af disse værker er opstaldet i museer og gallerier i det tidligere Sovjetunionen.

Barndom Gerasimov

Født Gerasimov Aleksandr Mihaylovich i 1881, den 12. august, i byen Michurinsk (Kozlov før byen). Hans far var en simpel bonde og sælger af kvæg. I den sydlige del af sit land, han købte dyret, og i Kozlov solgte dem på pladsen. Ud over den enkelt hus med to etager, familien af kunstneren var ingenting. fars arbejde har ikke altid været rentabel, nogle gange endda hans far lidt store tab. Familien af fremtidens kunstner har altid haft visse traditioner, som de altid har tiltrådt.

Da Alexander Gerasimov færdig kirke skole, han indskrevet på universitetet i Kozlov. Far lærte ham familiens handel. I begyndelsen af 90'erne S. I. Krivolutsky (uddannet på St. Petersburg Academy of Art) blev åbnet i byen Kozlov kunstskole. Det var i denne periode, at den unge Alexander Gerasimov blev revet med og engagere sig i maleri og begyndte at gå den nyåbnede skole af tegning. Når grundlæggeren af skolen Krivolutsky oplevede Gerasimov tegninger, sagde han, at Alexander skal tilmelde sig malerskole i Moskva.

Undersøgelse Alexander Gerasimov

Forældre var imod deres søn gik for at studere i Moskva. Men trods alle forbud, Alexander Gerasimov stadig går til Metropolitan malerskole. Efter sin vellykkede afslutning blev Gerasimov en hyppig gæst til studiet Korovin. Men for hendes besøg, Alexander måtte lære af hinanden enhver gren skole. Og Gerasimov valgte afdelingen for arkitektur. Indflydelse Korovin ramt meget tidligt i kunstnerens arbejde. Hans tidlige arbejde købte V.A.Gilyarovsky og dette psykologisk støttet og økonomisk hjulpet den unge kunstner. Siden 1909 Gerasimov deltaget i alle de udstillinger, der blev afholdt på skolen.

I 1915, efter sin eksamen fra college, Alexander Gerasimov modtog to diplomer (arkitekt og kunstner). Men den eneste bygning, at han byggede gennem hans arkitektoniske uddannelse - bygningen er det eneste teater i byen Kozlov. I samme år, gik Alexander til at tjene i hæren, og returneres der i 1918, straks tilbage til Michurinsk.

Kunstnerisk aktivitet Gerasimov

I 1919 Gerasimov var arrangøren Kommunens kreativitet Kozlov kunstnere. I kommunen var samlet alle dem, der en eller anden måde relaterer til kunsten. Denne organisation holder jævnligt udstillinger, dekoreret og designet landskabet i forskellige teater produktioner.

I 1925 Gerasimov gik til hovedstaden og trådte AHRR. I samme periode arbejdede han som kunstner i et teater i Moskva. Siden 1934, Alexander går på kunstnerisk forretningsrejser til forskellige lande, såsom Frankrig og Italien. Fra deres kreative, kunstneriske rejser, bragte han en masse gode skitser af malerier og skitser. personlig udstilling af kunstneren i Moskva blev åbnet i 1936. På denne udstilling blev vist rundt hundrede berømte værker af kunstneren ( "Lenin på podiet", "Portræt af IV Michurin" og andre.). Efter en vellykket udstilling i Moskva, er udstillingen været vist i kunstnerens hjemby - Michurinsk.

I 1937, den berømte værk Gerasimov s "The First Horse hær" er blevet demonstreret i Frankrig på den internationale udstilling og tjente Grand Prix.

I 1943, Aleksandr Gerasimov blev Folkets Kunstner af Sovjetunionen. For hans værk "Gruppe portræt af de ældste kunstneres Gerasimov i 1946 tildelt staten. Award, og i 1958 - en guldmedalje.

Familie Alexander Gerasimov

Kunstneren var meget glad for sin hjemby og hans familie, selvom så mange år har boet i hovedstaden - Moskva. Michurinsk forældre levede kunstner, hans søster. I denne by, Gerasimov, blev gift, og han blev født på en smuk datter ved navn Galina. Alexander var i forskellige lande, men altid, da han var på vej hjem fra en rejse, skal du sørge for at komme i Michurinsk. Han fortalte altid sin søster, at der ikke smukke og dyre hoteller i forskellige lande ikke kan sammenlignes med hans oprindelige hjem, hvor han er endda parat til at kysse stenen.

Alexander Gerasimov døde i 1963. I hans ære, blev museet åbnede i Michurinsk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.