Kunst og underholdningKunst

Alternative Technology Scratchboard tegning

Moderne kunst og kunsthåndværk tilbyder en masse meget interessante og usædvanlige teknikker, herunder den teknik, hvor et billede malet af ridser på voks. Denne teknik kaldes Scratchboard tegning eller voskografiya. Resultatet af dette arbejde svarer til gravering.

Scratchboard - hvad er det?

Hvad er teknikken med at trække Scratchboard? Den bogstavelige oversættelse af udtrykket - "skrabe" (som stammer fra det franske verbum gratter, "skrabe" i oversættelse). Scratchboard - er i sagens natur slags prints. Men på denne konto synspunkter forskellige kunstnere afviger. Hvis taget til gravering ethvert billede opnås ved striber uden tilstedeværelsen af blæk, den Scratchboard - typiske gravering. Som imidlertid og enhver blyant tegning.

Hvis vi tager for gravering kun den, der anvendes til særlige hård overflade (såsom træ eller metal), tegningen teknik Scratchboard - en slags efterligning af graveringer, lavet på karton eller meget tykt papir. Tal i denne teknik, udført lidt skarp genstand (såsom en pen, en særlig mejsel pegede coli) præformet på overfladen til maling.

Trinene til at skabe et mesterværk i Scratchboard teknik. Step One - Sådan vælger fundament prints

At skabe et mesterværk i sådan en interessant teknik til begyndelsen er det nødvendigt at fremstille pap eller et ark tykt papir (Whatman muligt). Dernæst en kunstner har flere muligheder.

Den første mulighed - at efterlade en hvidbog.

Mulighed To - at gøre dette til grundlaget for farve, i enhver kreativ måde forårsager hendes akvareller.

Mulighed tre - gode maling pap konventionelle voks farveblyanter. Du kan bruge en farve, og du kan skitsere farvede pletter strimler (du får brug for en temmelig tykt lag), efterlader ingen tomme pletter.

Mulighed fjerde - som grundlag, vi kan tage den farvede pap.

Femte mulighed - at forberede pap allerede forberedt med et mønster på det. For eksempel, en æske chokolade eller et stykke dække notebook, der gør det muligt at prøve Scratchboard derhjemme, med et minimum af materialer ved hånden.

Trin to - voksning

For at forberede jorden, er det nødvendigt at anvende voks på det. Gør det kan også være en række forskellige måder.

Mulighed én - at gnide grundlaget for et vokslys.

Mulighed To - at gnide stearinlys på rivejern i en bestemt beholder og sætte det i et vandbad. Efter at voksen smeltede, er voks påføres på den forberedte bord ved hjælp af en lille børste.

Mulighed tre - tænde et te lys (en lille stearinlys-tablet) og få voks børste direkte fra stearinlys, bærer den om bord.

Hvis du tidligere har anvendt på grundlag af voks farveblyanter, at trin voks springe. Men hvis anvendelsen af farveblyanter du syntes ujævn, det kan fastsættes præcist på dette tidspunkt. Prøve lidt at forbedre situationen ved hjælp af et opløsningsmiddel (for eksempel tage terpentin).

Det er på grund af brugen af sådanne materialer Scratchboard er perfekt til et barns udvikling. Men professionelle mestre i stedet for voks bruges kridt, særlig ler, æggeblomme. Men disse materialer er alle de samme for dem, der længe har været klar over, at sådanne maskiner Scratchboard tegning i børnehaven brugen af en sådan ramme upraktisk.

Trin tre - vedhæfte farve

På dette trin kræver maling påført lag voks. Og variationer kan være her. Du kan gøre dette ved hjælp af en almindelig blæk. Måske i løbet af arbejdet, vil den glide hen over overfladen af voks, så er vi nødt til at være tålmodig og sætte et par lag. Der er også mulighed for at anvende mascara med en vatpind eller svamp.

En anden udførelsesform børstning overflader - via gouacher. Maling kan være helt enhver farve, og det kan forårsage pletter. Men denne metode er god, hvis kunstneren har en klar idé om det endelige resultat. Denne type gravering er mindre holdbare, og under drift gouache smurt og plet hele vejen rundt.

Og blækket og gouache anbefales til let fortyndet sæbeopløsning (eller en opløsning med en shampoo), således at malingen ikke rulles ned med en temmelig fedtede voks overflader.

Endelig er den tredje mulighed - maskiner Scratchboard tegning midler og brugen af akrylmaling. Men selv her er der finesser - normalt akryl hærder filmen, og muligvis skrabe med små uregelmæssigheder, ligesom ridset polyethylen. Med sådan en belægning bør være yderst forsigtig. Af den måde, arbejdsoverfladen og gulvet omkring bordet lå en bedre eller alle overflader er punkteret med små touch voks krummer.

Trin Fire - magiske udseende af udskrifter

På dette stadium, den virkelige magi begynder. Det vil kræve lige spidse genstand, såsom en nål, søm, tandstikker, engangs gaffel (som er perfekt til at trække havets bølger), osv Af den måde, er den nemmeste løsning - til en kuglepen, som er ophørt med at skrive. Og vi begynder at skabe! Selvfølgelig, professionelle kunstnere, for hvem tegning Scratchboard teknik er ikke nyt, bruger specielle fræsere (kuttere), men fans og nybegyndere vil være nok, og disse improviseret. Du vil ridse det øverste lag af maling og ridser vises hvid (eller farve, hvis underlaget er blevet tidligere farvet i) plads. Naturligvis er det muligt ikke blot ridset punkt stænger eller strimler kan også fjernes, hvis det ønskes, hele dele af malingslaget ved maling, fx blomsterblade.

I øvrigt er der en feedback-teknik og udførelsesform Scratchboard - skrabe mørk karton, der er dækket på top lys maling.

Nyttige tips til begyndere til mestre

Hvis gouache (eller blæk) rulles fra det foregående lag af behandlede voks farveblyant eller blyant kan basen først affedtes ved anvendelse talkum (bare drysses på toppen og aftørres med en vatrondel).

Til gouache ikke plette dine hænder med vytsarapyvanii udarbejder sin ansøgning, tilsættes i en lille PVA maling og godt promeshayte. Eller ved at trække ark under armen, som er understøttet i et ark, et stykke blankt papir.

Og hvis du vil vide, hvad den alternative teknik for at trække Scratchboard og forsøger at flytte til din liste hvilket som helst billede fra et album, en bog, et blad, du ved hvad du skal gøre er meget simpelt. Drej først til fig kalkerpapir, kalkerpapir og derefter let prodavlivaya, anvende en lys kredsløb mønster på forhånd arrangeret for Scratchboard ark. Og først efter at det ordentligt ridset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.