Kunst og underholdningKunst

Hvordan man kan trække dyr den mest udtryksfulde

Bevæbnet med en blyant og et stykke papir, gøre ham opmærksom på dyrenes verden. Det er meget nemt at føle deres fuldstændig hjælpeløshed - at skildre noget, alt for forskelligartede fauna og former for sin næsten uudtømmelige. Men oplevelsen af verdenskunst animalism giver et positivt svar på spørgsmålet om, hvordan man tegner dyr genkendelige og udtryksfulde. Det bør gøres konsekvent. Det er meget vigtigt at følge og forstå nogle generelle regler for at konstruere anatomiske former.

Sådan at tegne dyr

For at tegne noget, det skal først nøje analyseret og forstået. Derfor er en universel svar på spørgsmålet om, hvordan man tegner dyr trin for trin, består af to ord - analyse og syntese. Efter alt, har vi gennemtænkt og forstået den afbildede karakter, bør det være grafisk udtryksfulde overføres til et ark papir. Alt, hvad vi trækker, må nødvendigvis være intelligent zakomponovano og overbevisende bygget. Vi starter med det faktum, at de planlagte generelle store mængder af krop, hals, hoved og lemmer. Dette gøres med lette toner af blød blyant. Hvis noget kommer ud unøjagtigt, er dette let korrigeres ved hjælp af viskelæderet. Det er vigtigt at tage et proportionalt forhold mellem de enkelte dele af figuren, hvis det er den vigtigste regel ikke er opfyldt, så kan vi ikke klare løsningen af problemet, hvordan man tegner dyr. I første layout, er trækningstrinet menes at være angivet og bevægelse af figuren. Eller hendes balance. Dyret er forpligtet til at stå fast på sine fødder, uanset - han bevæger sig et eller andet sted eller ej. Generelt er de universelle principper om at trække alle dyr er lettest at betragte eksemplet med en betinget dyr. Med alle de mange forskellige dyr, er alle dens repræsentanter baseret på de samme regler. Ved efterfølgende etaper af tegning udarbejdet og sammenfatter de elementer og detaljer. Vi arbejder på formularen Chiaroscuro. Vi fokuserer vores opmærksomhed kun på, hvad der er vigtigt for os. Under ingen omstændigheder ikke kopiere og rubbings mekanisk alt, hvad der møder øjet. Tegning - er altid valgt. Da vi nærmer os til den endelige tegning - generalisere billedet og brede fejende strøg vedhæfte ham til et holistisk syn. Hvis vi overholder alle generelle regler for tegning - resultatet vil være godt. Og det vil være muligt at antage, at i den første analyse, vi regnede ud af svaret på spørgsmålet om, hvordan man tegner dyr. Igen, se på billedet, vi analyserer vores fejl, vi foregive - hvordan man kan undgå dem i fremtiden.

Fra grafik til maleri

Og så kan du tænke over, hvordan man kan repræsentere dyr i farver. Der er andre materialer og teknologier, mulighederne for som er næsten uudtømmelige. Gouache, akvarel, olie, tempera, akryl. De er hårdere på deres udvikling vil kræve mere tid og kræfter. Og disse materialer er meget dyrere end en blyant og papir. Men enhver maleri er umuligt uden en stærk indledende tegning. Stærke grafik ligger til grund for alt. Og før du tager op en pensel, er det obligatorisk at tænke over, hvordan man tegner dyr blyant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.