Kunst og underholdningKunst

Hvad er Pasteller Art?

Alle, der er engageret i maleriet, ved, hvad en pastel kunst. Men i de senere år har disse penne blevet meget populære og ikke-fagfolk, for eksempel, mødre med små børn. Mange lærere anbefale at øve tegne med børnene bruger det pastel. Efter alt, disse små meget bløde, flotte farver og skabe et godt nedtonet. Desuden indeholder de relativt uskadelige stoffer: pigmenter, ler, kridt og lim.

Anvendelsen af pasteller

Pastel kunst kendt på området fra det 16. århundrede. Samtidig med at hun kunstnerne selv, gnide kridt med farvepigment og tilføje et bindemiddel. At danne formen farveblyanter i lidt vand blev tilsat. Derefter præparatet blev tørret og skåret i stænger. Den pastel malede mange berømte kunstnere: Chardin, Renoir, Vrubel, Serov og andre. Denne metode blev brugt i uddannelse tal, og som ud over de grundlæggende farver, og som en selvstændig teknik.

At male pastel brug for en ru overflade, fordi det er meget tørt og indeholder lidt pigment bindemiddel. Men tallene er foretaget i denne teknik, ser usædvanligt. Lys reflekteret fra partiklerne af pigmentet bibringer produktet maleri mat, fløjlsagtig og særlige pastel blødhed. Det er bedst at se på billeder sådanne særlige papir, pap, eller lærred ark, specialbehandlet jord.

Sådan laver du en pastel

Pastel teknik består af et pigment, vand og bindemiddel, oftest ler, gips eller akacie. Alle er godt omrørt, indtil en dej. Selve navnet "pastel" stammer fra det italienske ord, som har en værdi på "dej". For at opnå forskellige nuancer tilføje et kridt eller talkum. Denne masse fyldes i rør og varme tørrede.

Kvalitet afhænger af grundigheden af pastel pigment slibning. Jo bedre i stand til at blande alle ingredienserne, jo bedre for at opnå bøden. I dagens produktion sker ved specialmaskiner, og processen gentages 5-6 gange. Det bedste i mange år betragtet som en pastel kunst St. Petersburg. Det er blødt, har en enorm mængde nuancer, godt-skraverede og ikke smuldre.

Fordele og ulemper ved pasteller

Pastelkridt - dette er det bedste materiale til tegning, især for børn. De er bløde og falde på en hvilken som helst papir. Der er mange nuancer, der er let blandbar med hinanden. Fejl ved udarbejdelsen umiddelbart let at rette som næste foregående lag lukker uden problemer. At male pastel kræver ingen yderligere enheder.

Men tegninger lavet i denne teknik, det er meget skrøbelig, de er bange for at ryste, mekaniske skader og fugt. Mange mennesker kan ikke lide det faktum, at disse farveblyanter er ret dyre. Men hvis vi sammenligner fordelene vinder pastel kunst. Dens pris er højere end for de farveblyanter, men trækker det meget mere praktisk og lettere. Sæt med 12 farver er fra 100 til 500 rubler, afhængigt af producenten.

Hvis du ønsker at lære dit barn at tegne noget pastel kunst - det bedste middel mod dette. Child ligesom sine bløde nuancer, at det er let at fjer finger. Tallene er lyse og usædvanlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.