SkønhedKosmetik

Pastelkridt: hvordan at farve dit hår?

Hvis du ønsker en god stemning og noget usædvanligt, så farveblyanter til farvning hår opfundet til dig! Drage fordel af vores anbefalinger, vil du helt sikkert finde dig selv centrum for opmærksomhed på noget fest! Det kan bruges pastelkridt til at male de enkelte hårstrå i lyse farver. Dette vil gøre dit billede udtryksfulde. Måske pastels - ikke i hverdagen, men partiet farvet hår vil virkelig mindeværdig.


Hvordan til at farve hår?

I dag er en traditionel vedholdende farvning er ikke så populær som før. Ofte er det erstattet med toning. Hvorfor? Det forklarer alt elementære - fra maling lidt skade, og vask det meget lettere. Den mest moderne tendens i håret toning - male dem med særlige pastelkridt.

Hvordan gør man?

Det er nødvendigt at adskille streng af hår, vride det til et bundt, og bruge på det jævnt farvet kridt. Efter en streng vil blive malet, er det nødvendigt at ryste det overskydende kridt speciel børste med naturlige børster. Pastelkridt anvendes til farvning af tørt hår. Især ikke anbefales at anvende kridt til at vådt blond hår, hvis du ønsker at opnå kun kortvarig effekt. Pigmentet, som er indeholdt i små, når det kombineres med vand, danner et farvestof, som varer længe nok. Men med mørkt hår er helt anderledes: de skal være våd før anvende pastelkridt til farvepigment manifesteret. Ejere af rødt hår skulle prøve begge metoder anvendelsesområder, for at kunne forstå, hvad skygge vilje. I dette tilfælde er graden er svært at af farvning bestemme, da alle forskellige mængder af ingefær pigment.

Hvad farveblyanter er nødvendige?

Naturligvis betyder hårfarve ikke passer en almindelig kridt. Du skal bruge tør, blød pastel kridt kunst (fx voks). Olie farveblyanter er ikke egnede, fordi dårligt vaskes af.

indledende events

Før du begynder at male, skal du forberede. Først, før behovet for at beskytte dit tøj med en særlig film eller ændre i en kjole, der er ikke en skam at ødelægge. Køn er ønskeligt at etablere en avis, at efter farvning procedure kan det være nemmere at rydde op. Af den måde, efter farvning lyse tøj er også bedre ikke sætte det på det ikke syntes farvede pletter.

Hvordan til at vælge farven?

Med farver til at eksperimentere. Selv en streng kan umiddelbart male farveblyanter i forskellige farver. Så dit hår vil funkle med nye farver og vil se særlig interessant. Selvfølgelig udvælgelsen af farveblyanter du behøver frastødt fra naturlige farve dit hår og farveskala af påståede påklædning.

Farveblyanter Hår: hvor kan man købe?

Bløde pasteller kan findes i en hvilken som helst art butik. Det vigtigste er ikke at forveksle de "bløde pasteller" med olie pastelkridt. For at vælge præcis, hvad du har brug for, er det bedre at spørge igen en gang mere sælger. Olie kridt vaskes meget dårligt, og håret vil se fedtet og klistret. Egnede pasteller kan købes selv i den sædvanlige papirvareforretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.