SundhedMedicin

Kronisk pyelonefritis: en alvorlig, men kan behandles

Nyre - ihærdige arbejdere om dagen er oprenset over 190 liter blod, samtidig producere op til 2 liter af affald, som derefter output i form af urin. Deres præstationer er slående, men nyrerne - kroppen sårbar. Sådanne sygdomme som kronisk pyelonefritis, ikke meget almindeligt. Faktum er, at for at trænge ind i nyre-infektion brug for særlig disposition er normalt forbundet med den atypiske struktur af hele urinvejene. Som regel sygdommen opstår hos patienter, der lider af blære-ureterrefluks, der er sådan et syndrom, når det kastes urin fra blæren tilbage i de øvre urinveje. Og hvis det menneskelige legeme, der har de beskrevne funktioner i struktur og funktion urinvejsinfektion er trængt nyrerne er under angreb i første omgang.

Kronisk inflammation i nyrerne bevirker væksten af bindevæv, hvilket resulterer i nyrevæv arbejder sammen dannede et stof, der ikke udfører rutineopgaver, der repræsenterer de ar på vævet. Hvis sygdommen ikke behandles, kan det føre til en sådan tilstand som nyresvigt.

Symptomer på kronisk pyelonephritis er mavesmerter eller side, blod i urinen, overdreven urin om natten, såvel som tilstedeværelsen af symptomer fælles smittekilde i kroppen som almen utilpashed, appetitløshed, vægttab og spontan feber. I mange tilfælde, hvor der er feber af ukendte årsager, er det forbundet med en sådan tilstand som kronisk pyelonephritis. Ved undersøgelse viser det sig, at området med kant-vertebrale vinkel på patienten er meget følsom over for berøring.

I de fleste tilfælde, pyelonephritis starter med lavere urinvejsinfektion, hvilket fører til det faktum, at bakterier kommer ind i blæren, og derefter på grund af refluks - over nyrerne. Til denne sygdom er der ingen særlig patogen, det ofte sker som et resultat af opportunistiske patogener, som de fleste mennesker ikke er i stand til at fremprovokere en kronisk pyelonefritis. Årsagen til denne uretfærdighed - det er blære-ureterrefluks.

Forværring af kronisk pyelonefritis ofte forekommer under graviditet, så kvinder, der allerede har haft nyreproblemer, på dette tidspunkt er du nødt til at være særligt forsigtige. Desuden er sygdommen ofte forværres, når en patient mand er meget seksuelt aktive med flere partnere, hvilket øger række infektioner stødt hans krop og øger sandsynligheden for tilbagelevering af akutte tilstande. , Mænd, der er udsat for den beskrevne sygdom, er det bedre at have sex med en kvinde ham tro, så for ikke at øge risikoen, i nogle tilfælde med dødelig udgang. Udover mænd, den førende fri livsstil med risiko for AIDS, som i princippet bør være meget godt på dig selv.

Præcis diagnose stilles ved hjælp af ultralyd eller computertomografi. Valg af taktik og strategi af behandlingen afhænger af tilstanden af nyrerne på tidspunktet for undersøgelsen og sværhedsgraden af blære-ureterrefluks. Medicinske og kirurgiske behandlinger viste omtrent samme effektivitet. I det første tilfælde, en behandling med antibiotika. Bemærk, at de traditionelle metoder i denne situation kan være farligt, fordi du vil miste tid og kan vente på en sådan tilstand, når det kan spare kun en nyretransplantation. Når løse problemet med kirurgisk refiksation produceret urinleder - og patienten kan leve et normalt liv uden frygt for hyppige eksacerbationer.

Beskyt dine nyrer forsøge at reducere indflydelsen af skadelige faktorer ved det første tegn søge råd hos en kvalificeret læge. Kronisk pyelonefritis kræver særlig opmærksomhed. Det er bedre at se tvivlsomt, end alvorligt syg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.