SundhedMedicin

Hvad er forebyggelse af orm?

I vores liv er der et stort antal ændringer, der udløses af den teknologiske udvikling og udviklingen af civilisationen som helhed.

Imidlertid er sygdommen bliver mere, og den gamle er ikke blevet annulleret.

For eksempel, orme. Men i dag, vi allerede ved, hvordan de kommer ind i vores kroppe, og hvad der kan gøres for at undgå det.

Forebyggelse af orme - det er den vigtigste opgave, som er at stå foran hver person, uanset alder og aktivitet. For at forstå, hvad de skal gøre i en sådan situation, skal du finde ud af, hvordan ormene komme ind i vores krop:

  1. Kød med blod. Meget ofte, denne parabol er som en mand. , Men det er bedre for endnu engang at vente, indtil varen er dampet eller stegt, for at undgå fremtidige problemer.
  2. Saltet fisk og sushi. Fisken, ud over de indvoldsorme, indeholder et stort antal af parasitter. Fordi det kræver en dampbehandling.
  3. Adgang til stranden.
  4. Ture til eksotiske lande.

Forebyggelse af orme hos voksne kan ligge i at tage stoffer, som nu opfundne utal. Du kan købe dem i ethvert apotek uden recept som anvist, parasitolog læge.

Men der er et par krav, hvorefter en person kan reducere risikoen for infektion med orm på et minimum: i henhold til alle kravene i vaske hænder før måltider og grøntsager, madlavning kød og fisk (dampet og ristet omhyggeligt). Også, ikke gå barfodet på stranden og i hjemmet haver, beliggende nær damme.

Forebyggelse af indvoldsorm hos børn har to former: indenlandske og medicin. Ud over hvad der er blevet sagt ovenfor, kan ikke gives til børn til at drikke vand fra åbne reservoirer og ukogt vand. Det er vigtigt at huske, at vi ikke kan tillade børn at lege på gangen og i områder, hvor der er en gade sko. Sørg for at gøre huset rent, anvende desinfektionsmidler samt børnelegetøj vasket i sæbevand.

Forebyggelse af orm ligger i det faktum, at børn ikke skal have lov til at tage noget ind i munden på gaden uden først at vaske dine hænder, eller ikke at behandle dem med antiseptisk. Det er bedst at lære børn ikke at spise maden på gaden. Som for legetøj, så de har brug for at være strengt opdelt i "indenlandske" og "street". Det er bedst at gå efter den sidste vask med vand og sæbe.

Med hensyn til de dyr, skal børnene ikke være i kontakt med de af dem, der går på gaden eller er ikke undersøgt. Ellers vaske dine hænder barnet og derefter give ham en sikker medicin, der kan hjælpe med at fjerne orme fra kroppen.

Det er vigtigt at huske, at der er narkotikaforebyggelsen af orme, som skal udføres fra tid til anden for børnene. Den vigtigste opgave for forældrene - at lære dem principperne for personlig hygiejne, at barnet altid vaske hænder efter toiletbesøg, før spisning, efter gaderne og så videre. Så anledning til bekymring, vil være langt mindre.

For at gøre dette, skal du se en læge, så han udnævnt passende behandling. Husk, at forældre bør overvåge tilstanden af mave-tarmkanalen hos barnet og niveauet for udvikling af immunitet. Så er gastritis risiko for helminth-infektion stærkt forøget.

Glem ikke, at du har brug for at blive testet regelmæssigt for tilstedeværelsen af parasitter i kroppen. Forebyggelse af orme - det er ikke kun rettidig brug af medicin, men også nøje overvågning af deres helbred og for deres børn. Så risikoen for infektion er reduceret betydeligt, og behovet for behandling, kan ikke opstå på alle. Husk på, at enhver sygdom er lettere at forebygge end at helbrede. Så tage vare på dig selv og sundheden for deres kære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.