SkønhedNegle

Gel polish "Gelish" - smuk manicure i lang tid

I dag er upåklagelig manicure - en integreret del af billedet af en moderne, succesfuld kvinde. Velplejede hænder med pæne negle gøre billedet komplet, så vi benytte sig af førerne af søm tjeneste. Men kender til os maling belægninger på neglene holdes meget kort tid, fra tre til syv dage, med tempoet i det moderne liv er ikke ganske ubehageligt. I dag, derfor blevet stadig mere populære manicure med gel polish. En af den højeste kvalitet er en gel-søm "Gelish". Anmeldelser værktøjet bliver meget positivt. Det er dette innovative produkt i denne artikel.

Hvad er gel negle?

Fra selve navnet er det klart - det er en blanding af lak og gel. Gelen er i stand til i tæt indgreb med neglepladen, så det er ofte brugt i bygge- negle. Men i løbet af proceduren egen søm undergår betydelig forarbejdning: skåret væk et tyndt lag, som krænker dets tilstand. Derfor er mange kvinder nægter at søm.

Senere kom den mere besparende procedure i skønhedssaloner - Styrkelse neglepladen Biogel. Sådanne organer har en række fordele. Ud over at styrke egenskaber, det forhindrer revnedannelse i neglen. Også meget vigtigt, er det faktum, at under Biogel neglepladen kan ånde, og dermed skade deres egne negle vil være minimal. Sådanne overtræk i forskellige farver frigivelse, så de kan bruges som et selvstændigt middel, uden den efterfølgende anvendelse af lak.

Med konventionel lak velkendt for enhver kvinde. På grund af det store udvalg af farver, kan vores negle ser varieret og smuk. Men ulemperne ved sådanne belægninger er indlysende: at tørre lakken efter programmet tager lang tid, og vil vare meget lang manicure.

Gel polish kombinerer de bedste egenskaber af lak og gel. Eksternt, forskellene mellem en manicure med gel polish og konventionel søm der. Men i det første tilfælde, vil det vare meget længere: mindst tre uger. Samtidig fortsætter sit oprindelige udseende. Med native negle vil blive stærkere brug af gel lak. Også ubestridelige fordel er den umiddelbare effekt af belægningen: ingen tørring selve processen.

Historien om fremkomsten af "Gelish" gel neglelak

Nyeste søm teknologi udviklet af Hand & Nail Harmony. Det foreslås at bruge sine eksperter til at dække neglelak opløsningsmiddel-gel "Gelish", som ikke spalter og holder blænding og uberørt lysstyrke inden for tre uger. Danny Hale grundlagde virksomheden Hand & Nail Harmony, først patenteret teknologi for at anvende en lak gel. Gelish systemet blev opfundet Hale sammen med førende japanske kemikere.

I 2008 blev gelen søm "Gelish" introduceret på verdensmarkedet, det russiske marked et innovativt produkt udkom i 2010. Dette værktøj er i virkeligheden den første gel lak. Formlen "Gelish" - er grundlaget for alle sådanne produkter, der produceres i dag.

Hvilke fordele har en gel lak "Gelish"?

 1. Paletten af farver er omfattende nok penge - mere end hundrede farver. Dette gør det muligt at vælge en hvilken som helst farve, der vil være passende i forskellige situationer.
 2. Gelen lak har en vis konsistens, som følge af hvilken, udover monokromatisk coating, kan også oprette en fejlfri fransk manicure, en klar linje af "smil".
 3. Texture gel lak "Gelish" er det samme som konventionelle neglelakker. Polymeriserbart UV-belægning ønskede lysdiode og LED enheder.
 4. Vi dækker "Gelish" stabil, ensartet konsistens, eftersom dens struktur er til stede kun 20% af lak, de resterende 80% - en gel. Derfor betyder farvepigmenter på bunden af hætteglasset ikke nøjes og indledende konsistens-gel lak opretholdes under hele brugsperioden.
 5. "Gelish" tykkere søm, når den anvendes, da hver af lagene i trefasesystem (base, gel lak, en fiksering overtræk) påføres tilstrækkeligt tyndt.
 6. Dækning "Gelish" - hypoallergen, det er en ubestridelig fordel for kunder, der søger irritation og kløe i huden ved hjælp af en mester konventionel gele eller acryl.
 7. En anden ubestridelige fordel har en gel lak "Gelish", Happy fashionistas bevis - belægning er helt sikkert for de naturlige negle. På grund af de styrke egenskaber, gel negle er vigtigt for ejerne af de skrøbelige og tynde negle som på grund af en holdbar belægning negle vil ikke bryde, fortsætte deres form og den ønskede længde.

"Gelish" (gel polish): hvordan frakke?

Ansøgningsprocedure betyder er meget enkel. Første negle tidligere fremstillede. Det er nødvendigt at gøre en tør manicure, hvorunder en spatel skubbe neglebåndene tilbage ved hjælp manicure og Hatchet fjerne områder af død hud. Efter den udformede kant af neglen, og derefter at fjerne glans poleret overflade af skiven. Yderligere fibreless klud eller svamp gennemvædet med en speciel væske Cleanser & Sanitizer og tør neglepladen. Gennem en sådan procedure, vil gelen vedhæftning til neglelak være mere holdbare. Efter behandling med søm fjerne fedt og fugt.

Umiddelbart er proceduren som følger:

 1. Et tyndt lag af gel FOUNDATION / Base Gel belagt søm.
 2. Hånd-anvendte middel anbringes i et minut i UV enhed og derefter til 30 sekunder - Led-apparat.
 3. Påføres neglen hybrid belægning.
 4. Ved 2 minutviseren påførte gel lak blev anbragt i en UV apparat og 30 sekunder - Led-apparat.

tilbagetrækning

For at fjerne gelen polish "Gelish" på en vatrondel, anvende flydende Gelish Kunstig Nail aft, vedhæfte drevet til neglen og finger wrap med folie. Efter 15 minutter bør gelen blødgøre bryde appelsin pind eller udstøder og fjerne det fra neglepladen. Derefter kværnen ved 280 grit slibes let overflade af neglen. Når du er på neglebånd forårsage en speciel olie Gelish Nourish Cuticle Oil.

Dækker søm gel polish "Gelish", kan du være sikker på integriteten af hans manicure, der vil glæde dig i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.