SkønhedNegle

Hvide striber på neglene: årsager og behandling

Sunde, smukke negle altid tiltrække opmærksomhed og tjene som en integreret del af ethvert billede. De kan males i de mest utrolige farver, at male hvide streger på neglene eller dekorere blomster, rhinstene, men det vigtigste, at på samme tid, de viste sundhed.

Søm, ligesom huden med hår er meget følsomme barometer for sundheden for hele organismen. Hvis en person er sund, kroppen fungerer korrekt, skal du gøre håret stærkt og skinnende, huden glat og silkeblød, uden pletter og udslæt, og stærke negle, pink og ikke eksfolierer. Og enhver afbrydelse i kroppens arbejde afspejles primært på dem. Især håret blive "luffa", der er hvide striber på neglene. Men denne defekt - ikke blot en æstetisk fejl, der kan ignoreres.

Normalt alt sker på denne måde: folk bemærker pludselig dukkede hvide pletter på neglene eller striber, men ikke betale dem meget opmærksomhed, bortset fra et alvorligt problem. Ladies skjule denne kosmetisk defekt under lak, mænd bare ikke tage alvorligt. Men det er helt forkert tilgang. Hvide striber på neglene - inden for videnskab Leukonychia - er visse signaler, som kroppen sender i et forsøg på at meddele, at i kosten eller livsstil, er der nogle problemer, der truer med at udvikle sig til alvorlige problemer.

Den hyppigste årsag til sådanne formationer er en vitaminmangel. Kroppen mangler visse stoffer (calcium, zink, jern, caroten, vitamin E eller ascorbinsyre), især i foråret når drastisk nedsætter mængden spist urter, grøntsager og frugt. Oftest dette problem er almindeligt hos gravide kvinder og unge. Hvis striber på neglene arrangeret i par, så ikke har nok protein og et presserende behov for at stoppe alle kost og restriktioner har mere kød, mælkeprodukter og bælgfrugter. Som regel hvide striber på neglene forsvinder af sig selv, når normale kost. Men hvis dette ikke sker, er det klogt at konsultere en læge med det samme - mest sandsynligt er det en stofskiftesygdom og problemer i de indre organer.

Den anden mest almindelige årsag til kronisk stress, sygdomme i nervesystemet og irritabilitet. Meget ofte hvide striber på neglene har let overgearet mennesker, som ofte bekymre sig om bagateller. I disse tilfælde nervøse spændinger påvirker hele kroppen negativt. Den eneste vej ud - at forsøge at bevare roen og tage vare på dig selv.

Og, selvfølgelig, de mangler i neglene kan være forårsaget af kroniske sygdomme. Denne fejl i nyren og hjertesvigt, i fordøjelsessystemet, svampeinfektioner. Alt dette skal behandles under opsyn af en læge. Og et besøg i det bør ikke blive forsinket. Udover alt det ovenstående, at årsagen til at skade neglen kan blive skade og skade på neglepladen samt brug af billige og dårlige kvalitet plejemidler.

I tilfælde af sygdom eller vitamin og mangel på næringsstoffer brug for at se en specialist, og følg egen sundhed. Men hvis årsagen til pletter og striber på neglene er stress, så er der virkelig bør tage bedre vare på sig selv, for at kontrollere deres egne nerver og forsøge at være rolig. Teknikker til dette formål er der mange, du kan endda starte med det mest effektive af dem - med yoga.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.