SkønhedNegle

Hvordan at opbygge dine negle

Podning af negle derhjemme menes at indbefatte de fire grundlæggende regler, som du skal være sikker på at udføre følgende: forberedelse af den naturlige negl; finjustering søm form; udlægning af materialet; slibning og savning materiale. Hvis du er interesseret i, hvordan man opbygger dine negle, vil det fortsat blive fortalt det er om det. Men først nogle af anbefalingerne.

Hvis du har besluttet at begynde at bygge op, så skal du vide, at det er vigtigt at bruge en gel med lav viskositet. Før du starter proceduren bør neglene skal desinficeres. Til at begynde, hænder skal vaskes godt og tørt, og derefter behandle sig selv negle ved hjælp af en særlig desinfektionsmiddel. Når alle bakterier dræbes, kan du fortsætte.

Hvordan kan man øge negle: forberedelse

I det forberedende trin er nødvendigt for at fjerne det øvre lag skinnende naturlige negl. Fjern det står helt, da det ellers kan begynde at skrælle kunstige negle. Til dette formål en særlig pusher. Med denne procedure, er det bedst at håndtere neglen apparat. Selvfølgelig kan du fjerne et lag af skinnende og med en almindelig neglefil. Efter dette, at den naturlige negl opilivaem, så kun en millimeter, for danne påløbne. Efter fremstillingsprocedurer nødvendigt for at dække neglepladen affedtningsmiddel. Generelt øger dine negle derhjemme er ikke så svært, det er vigtigt at forstå rækkefølgen af operationer og lagerføre de nødvendige materialer. Efter affedtning sammensætning på neglene kan forekomme blank glans, men det sker kun, når det forrige trin er udført ikke kvalitativt. Dæk neglepladen ental primer, så er det muligt at indstille formen. Hvis materialet er lagt ud korrekt, vil resultatet være glat og jævn overflade.

Hvordan at opbygge dine negle: processen

Du kan bruge formularen eller tip. Forme er lavet af naturlige silicium, kan bruges flere gange. Man kan bruges til omkring fyrre gange. Til søm på de formularer bør overlades frie kant af neglen omkring to millimeter lang. Nu, under den frie kant af formen er lukket, og derefter udført påføring af et første gellag. Fastgør det under ultraviolet lys et minut eller to. Nu må vi indføre bare et lag af gel, og tør det. Nu kan formen fjernes og neglefil den måde, du ønsker det skal være. Men det er ikke alle, der beskæftiger sig med, hvordan man kan øge neglene. Nu centrum er placeret en gel, og derefter udjævnes med en børste. Igen, alt hvad du behøver for at tørre. Så kan du give dem en endelig form, og derefter tørret i fem minutter under en UV-lys. Behandlingen afsluttes ved at anvende en speciel olie til neglebånd og nærende håndcreme. Denne procedure, som kapaciteten på de formularer kræver stor dygtighed og fingerfærdighed. Men resultatet er simpelthen fantastisk.

Hvordan at opbygge dine negle hjemme på tip

Den frie kant af neglen trimmet form TIPS. Derefter giver han den nødvendige form og neglebånd fjernes ved hjælp af pinde. Tips fikseres med et klæbemiddel, og derefter gelen påføres over hele overfladen. Denne måde at bygge meget hurtigere. søm styrke som følge heraf vil afhænge af, hvor kvalitativ klæbemiddel anvendes.

Meget mere vanskeligt at realisere hjemme negle akryl, så det anbefales at bruge gelen. For at opnå de akrylnegle kræves for at blande væsken og pulveret således opnåede masse er tilbøjelig til hurtig størkning i luft. Begynder ville være vanskeligt at gøre denne procedure omhyggeligt, indtil blandingen er frosset. Det er derfor, det er bedre at overlade til fagfolk. Og hvis du beslutter at lave dine egne gel negle, så kan vi kun ønske dig held og lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.