SkønhedNegle

Manicure i blå hjemme

Blot et par årtier siden, blå blev anset ikke at kontroversielle, men simpelthen uacceptabelt farve manicure. Ikke kun almindelige mennesker, men selv herrer over deres håndværk til at overbevise tvivlere, som negle samme farve er kun druknede, vanvittig by, og dem, der ikke ved, hvordan man bruger en hammer. Senere blå farve begyndte langsomt at trænge ind i søm kunst, men om nogen dominans og talen kunne ikke være. Det blev kun brugt som en ekstra på neglene.

I dag alt har ændret sig. Manicure i blå er ingen overraskelse. Men i nogle af hans modstandere havde ret: farven på det kræver en ordentlig respekt. Nej det tolererer ikke uagtsomhed. A misser i "deres" skygge fra paletten er fyldt med fuldstændig mangel på æstetik. Betyder det, at det er bedre ikke at risikere det? Måske skulle vi holde den traditionelle beige-rosa rækkevidde? Overhovedet ikke! Bare når du vælger en lak, og når du opretter en manicure bør følge ukomplicerede anbefalinger. Ja, og til valget af design, bør komme fra sjælen. Og i dette tilfælde, vil manicure i blå toner giver særlig opmærksom på dine velplejede håndtag. Et fotografi i artiklen, vil hjælpe med udvælgelsen.

Hvordan man vælger en blå lak

Når du vælger maling på markedet, kan du spare betydeligt. Men det er usandsynligt, sælger, der sælger billige kosmetik, vil give dig en palet. Og da man ikke kan være sikker på. Budgettet køber vil sandsynligvis flyve i skraldespanden så hurtigt som muligt.

Stol på de gode producenter, er det altid berettiget. Det er ikke nødvendigt at betale for en flaske neglelak fabelagtig pris, godt produkt der er på mellemlang prissegment. Specialbutikker og autoriserede distributører af kosmetik altid give kunden mulighed for at sørge for, at han får præcis, hvad han vil have. Nogle endda give sonder. Aldrig forsømme denne mulighed i tilfælde af blå lak! For nuancer af dette interval er mere end forsinket. Forkert blå kan skabe effekten af smerte eller bare kigge på negle bleg og udtryksløst.

Hvis du ikke er i stand til at prøve de tips malet med lak eller dække neglen sonde, skal du følge den regel, at huden i varme farver og en lak er bedre at vælge varme toner. Og omvendt.

jakke

I mange år har den fransk manicure ikke forlade siderne i glittede magasiner, gangbroer og relevant portefølje af de mest fashionable søm design mestre. Det ser ud til, at hans tema er udviklet helt: vi så hvid og beige klassiske og farverige neon strimler og malet gendyrkede dele og rhinstene og piercing, og meget mere. Men tilsyneladende, dette er tilfældet, når det ikke er muligt at gennemføre en tendens og stil. Og for at gøre det nemt. Fransk manicure i blå, som er placeret under billedet, er det muligt at skabe på egen hånd og med en konventionel lak, shellak og brug (selvfølgelig, hvis du har en lampe).

Til mønster viste sig pæn, bruge specielle bånd til uniform, som sælges i butikkerne i søm design.

Lyse sommer farver

Manicure i blå og gule farver - en god idé til stranden, skovture, rejser. Disse farver er forbundet med sol, sand, klar sommerhimmel, og selvfølgelig havet. Hvis en sådan en manicure - det er præcis, hvad du leder efter, er du velkommen til at komme ned til erhvervslivet! Blå nuancer er perfekt kombineret med det gule område. Coating af disse farver kan gøre månen manicure, male dine negle i en tilfældig rækkefølge, at slå tanken om "særlige søm" eller lave en liste, præsenteret på næste foto.

Som du kan se, intet kompliceret, men resultatet ser meget imponerende. For at oprette et mønster med en fin pensel.

mousserende neon

Hvis dine planer omfatte en tur til natklubben eller på en strand diskotek, ikke glip af muligheden for at skinne i stråler af projektører! Neon neglelak i blå nuancer kan nemt gøre dig selv.

50 nuancer af blå ...!

Det ser meget elegant manicure i de blå-blå toner med farveovergang. Denne idé i flere år, men populariteten af dette design ikke tabe. For at oprette det vil være nødvendigt et par nuancer af blå lak. Sorter dem fra mørke til lys og sætte på alternative negle.

En sådan en manicure - en god idé til en afslappet stil, men denne teknologi kan bruges til særlige lejligheder. Påfør topbelægning lak guld eller sølv gennem en stencil eller dekorere polubusinami pastaer, pasta overføringsbilleder. I et ord, malet i forskellige nuancer af samme farve søm - en god base for kreative eksperimenter.

Vand manicure i blå

Teknologi anvendt på neglene af tegninger med vand absolut fortjener at forsøge at mestre det. For at gøre dette skal du en flad beholder med almindeligt vand, maling 3-4 nuancer af blå, nåle- og svamp opløsningsmiddel. Put et par dråber vand på hver søm i en vilkårlig rækkefølge, kombinere de bands, med en nål. Pry fingre lak film og lad det tørre. Det er fortsat at omhyggeligt tørre resterne af huden omkring neglene.

Vær ikke bange, hvis det første ikke være i stand til at opnå planen. Vand manicure - er ikke let, men her handler det om praksis.

Royal kombination

Manicure i blå og guld - en god idé til det nye år helligdage, en romantisk dato, firmafester. At han ikke ser vulgært, ikke overdrive det med guld og glimmer. Hvis du bruger disse farver, overveje, hvad der vil være udsmykning til dig. Det er usandsynligt, at en kombination af en guld lak eller sølv eller bronze ringe ville være den bedste.

Blå lak kombineret er ikke nogen sten. For eksempel vil delikat karneol ser bleg mod den blå, og farven på turkis kan se rodet. Prøv ringen på forhånd for at undgå problemer i en vigtig aften.

havet tema

Manicure i røde og blå farver - en god idé til en fest i en nautisk stil. Det er her, du kan vise fantasi, kreativ flair og smag!

Med denne kombination af klassisk go for hårdt. Mal dine negle tilfældigt og sætte et billede af ankre, hjul, marine knob. Hvis du ikke tror på deres egen kunstneriske talent, brug decals. De tillader dig at få et godt resultat.

Evigt mode gradient

Farvning med farveskiftet er også velegnet til afslappet stil, og for at skabe en festlig billeder. Manicure i hvide og blå farver i teknikken med "gradient" svært at gøre.

For at gøre dette, skal du dække lag hvid neglelak, lad det tørre. Sæt en dråbe blå svamp på en dråbe og hvid lak, gnide grænsen tandstikker, gælder for neglen. Hvis lakken lavet uden af neglen, fjerne resterne.

Som du kan se, den blå maling for at skabe mange interessante billeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.