Intellektuelle udviklingAstrologi

Sådan bruger energien fra hver dag i ugen?

Dage i ugen har en særlig energi, som du har brug for at vide, forstå og bruge til det maksimale. Energien af hver enkelt dag, afhænger af de planeter (denne information har astrologi), dine egne forhold i livet og personlig energi, men hver dag har sin egen magt, der fungerer som en understrøm inden for 24 timer.

dage i ugen

I oldtiden, blev dage i ugen opkaldt efter planeterne. Hver dag var speciel og betød opfyldelsen af bestemte handlinger.

Det er interessant, når man ser tilbage på de dage i ugen en sådan værdi, fordi denne information er stadig relevant i dag. Det er ikke tilfældigt lørdag og søndag - de dages hvile, mens andre dage betragtes som en del af den ugentlige arbejdstid.

Nedenfor er den energi komponent i alle ugens dage og oplysninger om, hvordan du kan bruge denne magt til at gå gennem livet dristigt.

mandag

Det er den tid af månen, en dag for at fordybe sig i vores sande kald, fornemmelser og følelser. Mandag virkelig sætter vores humør og velbefindende for resten af ugen, fordi Månen beder os om at forstå vores følelser og hvad vi ønsker at opnå i de kommende dage.

Denne dag betragtes som alvorlig, og mange er bange for det, eller tror på det mest forfærdelige uge. Dette skyldes det faktum, at på mandag, kan vores følelser blandes, og det gør os føler sløv, doven, træt. Hvis du ikke kan lide mandag, kan du blive gnave nogle stærke følelsesmæssige komponent, som du kæmper for at klare.

Mandag kunne også indstilles til en positiv bølge, på en behagelig motivation og positiv energi. Hvis vi hele tiden føler sig trygge og følelsesmæssigt sundt, vil den dag månen hjælpe os tune ind på arbejde og være i en positiv stemning i hele ugen. For at imødekomme mandag med værdighed, så prøv at sove dagen før, og drikke så meget vand som muligt.

tirsdag

Dette er dagen for Mars, al den energi og alle dine handlinger vil blive påvirket af denne planet. Det er en smuk dag at nå målet. Hvis mandag er ved at etablere en følelsesmæssig baggrund, tirsdag - det er tid til handling.

Dette er den perfekte dag til afgørende handling trin, træffe de rigtige beslutninger, især når det kommer til din karriere. Den energi, der kræves for at bidrage til at fremme på alle områder og er perfekt for at få en idé om dine passioner.

For at gøre bedre brug af energi tirsdag, finde ud af, hvad du ønsker, og derefter gå ud og gøre det. Mars energi giver os drevet og motivation til at følge vores mål, drømme og ønsker.

onsdag

Onsdag er styret af planeten Merkur. Det er ansvarligt for al vores kommunikation og fællesskab. Det er en smuk dag for at forstå, hvad du ønsker, og hvor du skal hen. Det ideelle tidspunkt at planlægge aftaler, online konferencer og alle vigtige udviklinger. Det er også en fremragende dag for at tale om deres oplevelser og følelser til din elskede.

Kviksølv regler sindet, intuition, så brainstorm ideer og generelt trives i miljøet. Brug denne dag til at gennemføre alle sine ideer og opfinde kreative projekter. Det er også det ideelle tidspunkt at få et klart billede af eventuelle vanskelige beslutninger i livet. Dette er den tredje dag i ugen, og det er energien af mediet giver os en idé om, hvorvidt vi være opmærksom på vores behov og hvilken form for energi, vi udstråle ud i universet.

For at kunne bruge energien af miljøet, og gå ikke glip af chancen for at benytte lejligheden til at tænke over, om den energi, der svarer til, at du udstråler i universet, hvad du ønsker for dig selv.

torsdag

Denne dag er under ledelse af Jupiter, planeten af action og positiv, og det er det, der gør det det perfekte tidspunkt til at lære nye ting og udvide din bevidsthed. Når vi er færdig med arbejdet uge, torsdag energi giver os en chance for at være produktive og tage sig af de problemer, der kan hænge i luften i de sidste par dage.

Torsdag er også den mest positive dag i ugen, fordi det ligger i den lethed, som hjælper os til at lykkes og være mere åbne over for opfattelsen af noget nyt. Torsdag minder os også, at vi skal så vidt muligt at takke universet for alle tidligere dage og alt det vi har lært, og hvad vi har opnået.

Jupiter energi hjælper os også til at vokse åndeligt og mentalt. Dette er det perfekte tidspunkt at starte en ny spirituel praksis eller en ny hobby. Det er også et godt tidspunkt for færdiggørelse af økonomiske forhold eller ledelse af dine penge.

At anvende energi på torsdag på 100%, så prøv at vise taknemmelighed og være positiv fra det øjeblik af opvågnen, da det vil hjælpe dig til at være i godt humør hele dagen.

fredag

Dette er dagen for Venus, planeten af kærlighed og kreativitet, en perfekt dag til at slappe af og til at socialisere. Romantisk energi af Venus giver os de såkaldte sociale stemning og gør du synes om dem, vi elsker. Dette gør mester fredag eftermiddag til møder og intime relationer.

Venus energien giver os også mulighed for at være kreative og bringe ny inspiration i ethvert forhold, der lige er begyndt at udvikle sig. Fredag - også det rigtige tidspunkt at udfylde alle igangsatte sager. Det er en smuk dag at blive forkælet, for at gøre indkøb, eller for at ændre frisure.

Til fredag, er den energi, ikke bestået af dig, planlægge din tid med dine kære og arbejde på alle kreative projekter, der er under udvikling. Prøv ikke at planlægge noget for travlt, fordi det er en dag for hvile og rekreation.

lørdag

Dette er dagen for Saturn, den dag ansvarlig beslutningstagning og selvorganisering. De fleste af os på lørdag er planlagt akkumuleret husarbejde, spørgsmålstegn vores personlige liv, og dette kan skyldes det faktum, at Saturn hjælper os med at løse alle de presserende problemer.

Lørdag - en perfekt dag til at organisere dig selv for den kommende uge. Energien af dagen giver os mulighed for at tilpasse alt og komme videre. Energi er også ideel til at starte en rengøring i huset og bare være aktive, når det kommer til ting, der er relateret til dit personlige liv.

For effektivt at bruge lørdag, prøv så hurtigt som muligt at løse nogle af de store projekter, som du har brug for, og tage tid til dig selv at følelsesmæssigt, mentalt og fysisk tune ind næste uge.

søndag

Dette er den dag i solen, alt det bedste, hvile, afslapning. Søndag - det er en fremragende dag at glemme alt om alle de problemer, problemer, problemer. Energien af dagen virkelig betyder selvrefleksion, åndelig vækst og giver os tid til fuld åndelig helbredelse. Søndag - det er også det perfekte tidspunkt at fokusere på emner relateret til dit helbred og velvære. Social møde vil sandsynligvis også være relevant som nogensinde, følelser vil ikke være grænsen.

Til alle de opstandelsens kraft påvirke dig på den bedste måde, at bruge al den tid tillod ordentlig hvile. Vær forsigtig med ikke at tildele den dag i dag, intet for vigtigt, da det er unødvendigt forbrug af tid og energi. Hver dag har sin egen unikke vibrationer, og når du vil være i stand til at tune ind i denne energi, vil du begynde at lægge mærke til, hvor let passere dine dage.

I din magt for at sikre, at hver uge har været fuld og interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.