Kunst og underholdningLitteratur

Rating af de bedste bøger i 2013-2014. Humoristisk Fiktion, Fantasy: rangordning af de bedste bøger

Det siges, at teatret vil gå tabt med fremkomsten af tv og bøgerne efter opfindelsen af biografen. Men den forudsigelse viste sig at være en fejltagelse. Skift formater, udgivelse metoder, men ikke slukket ønsket af menneskeheden til viden og fritid. Og det kan kun give en workshop litteratur.

Denne artikel vil blive givet en rating af de bedste bøger i mange forskellige genrer, samt bestseller liste for årene 2013 og 2014. Læs mere - og du vil stifte bekendtskab med de bedste prøver af produkter, der er kommet ud for nylig.

læsning kultur

Fra tidernes morgen mennesker er interesseret i at rejse til magiske verden af fantasi. I dag er den nemmeste måde at gøre dette ved hjælp af tv eller computerspil. Men ikke mindre populær stadig nyder læsning.

Næste vil blive givet ratingen af de bedste bøger i mange forskellige genrer, samt de øverste bedste sælgere i løbet af de seneste to år.

Bestsellere 2013

I denne artikel vil vi tale om bøgerne på det russiske marked, så denne statistik kommer til produktions- store nationale forlag og landets førende butikker.

Således rækkefølgen af de bedste bøger i 2013 åbner en roman af den berømte Dena Brauna titlen "Inferno". I det handlingen finder sted i Firenze. Højdepunktet i historien er udbredelsen af Langdon i hemmelige symboler "Guddommelige Komedie".

Ikke mindre populære og blev en fortsættelse af historien, "Bury Me Under Sokkel". I den anden bog Sanaev tilbyder læserne gennem en periode med at vokse op og blive en person med nitten udhuling og sovjetisk "gyldne ungdom".

Fortsætter ratingen af de bedste bøger af 2013 i Rusland, Marina værk "Fight tigre i dalen." Denne unge detektiv detektiv Stashis, uddannet på den berømte sag Kamenskaya går på sporet af morderen. Ud over fantastiske puslespil, du er bekendt med det grundlæggende i smykker.

Ikke mindre populære og fortjent den første "voksen" roman af forfatteren til Harry Potter-historier. "Afslappet stillingsopslag" var fantastisk parodi på den klassiske engelske detektiv. Selv om de fleste kritikere kaldte genren af den sociale roman.

Fuldender vores top fem bedst sælgende 2013 roman "Batman Apollo" i Rusland. Denne populære produkt Viktora Pelevina. I en blockbuster igen vil du møde chefen Virgil Rama og indgå konfrontation med vampyrer.

Bestsellere 2014

Når vi taler om det forløbne år, det er værd at bemærke og internationale bestsellere. Således rækkefølgen af de bedste bøger i 2014 åbner den erotiske roman E. L. Dzheyms' Halvtreds nuancer af grå". Her vil læserne mødes med en skandaløs historie seksuel relationer iværksætter og kandidat fra universitetet. Romanen har solgt mere end tredive millioner.

Næste er en familie saga Diny Rubinoy. I den vil du lære historien om flere generationer af beboere i Almaty og Odessa. Her kan læserne dykke ned snørklede af detektivhistorie og spyware omskiftelser af det tyvende århundrede. Det er et produkt af "russisk kanariefugl".

På tredjepladsen romanen Zakhar Prilepin "Resident". Denne mand er en finalist til "russiske Booker" og hans arbejde fortæller historien om fanger i Elephant (Solovki lejr).

Følgende er Dzhon Grin og hans tragiske kærlighedshistorie "Fejl i vores stjerner." Forvent ikke en Hollywood lykkelig slutning eller noget glad i sidste ende. Dette er den sidste passage af livet for en teenager, der har kræft. Men et par glade måneder i slutningen gør det muligt at tage endnu et kig på de evige spørgsmål om liv, død og kærlighed.

Fuldender vores liste over de bedste bøger i 2014 kompilering Borisa Akunina "Brand fingeren." I det vil læserne kunne fordybe sig i den mystiske liv Kievan Rus.

De mest "gribende" værker

Ikke mindre interessant udvalg gælder for de mest følelsesmæssige bøger. Efter at have læst garanteret dem søvnløshed og mange timers refleksion.

Så det første produkt er en Roman Kozlova "Krig". I den vil du mødes med et stereoskopisk fortælling, som påvirker en del af vores historie. I virkeligheden var der lidt af en lignende situation med "Far East guerillaer." Men i denne roman det er alle ren opfindelse.

Følgende er roman Sorokin kaldet "tellur". Denne pop-metafysik og meget giftige og ætsende satire af Rusland nærmeste fremtid.

Faglitteratur Karina Dobrotvorskaya gøre udseendet helt anden vinkel på forholdet af tiden. De "Blockade piger" vil du mødes med Leningrad under Den Store Fædrelandskrig.

Oleg Postnova mystiske roman "Fear" fortæller historien om overnaturlige ting i hverdagen. Her behøver du ikke køre direkte med moderne glamour vampyrer og varulve. Men de fineste trail mystikere forlade permanent mærke i dit sind.

Endelig sentimental arbejde Joan Didion. I "Blå Nights" vil du møde en uventet side af amerikanske liv, som er ikke at sige offentligt.

Børnebøger

Nedenfor præsenterer vi ratingen af de bedste bøger for børn. I dag det meste er værker af fantasy-genren, men du forventer, og et par overraskelser.

Så i første omgang er den bedst sælgende "Chasodei. Hour kamp. " Der Natalya Szczerba eventyr af Fesha og Vasilisa, der er tvunget til at spare tronen af gange. Dette er den sidste bog i trilogien, så alle interesserede i svarene på spændende spørgsmål fra de foregående dele, er romanen nødvendig læsning for.

Du vil grine, men det andet sted er det "ABC" Nadezhda Zhukova. Den trækker tælles tredive års erfaring med taleterapi praksis. Således læring, vil børnene være umiddelbart muligt for hurtigt at gribe det grundlæggende i læsning teknikker. Metoden består i, at den vigtigste opmærksomhed ikke til bogstaver og stavelser.

Næste er den "Jul på Petson". I denne fantastiske fortælling om unge læsere vil mødes med to venner - Findus og Petson. Men af ren og skær tilfældighed for en af dem kommer i problemer. Hvad er den måde, de fandt ud af denne situation? Svaret du vil lære af historien om Sven Nordqvist.

fantasi

Nu er en liste over nogle af de bedste fantasy bøger. Bedømmelsen er baseret på præferencer læserne, de udtrykker en afstemning.

Så listen begynder historiebog Max Frei "Tales of Vilnius". Her kan du slentre gennem de smalle gader i den baltiske byen, stifte bekendtskab med de mest uventede legender, der tages op i form af guidede ture.

Endvidere, mærkeligt nok, er et par bøger af Gaius Yuliya Orlovskogo (pseudonym Yuri Nikitin). I denne serie, vil læserne blive introduceret til Richard Long arme. Efter at have læst fantasy romaner og halvtreds, kun tretten år senere offentligheden lærte, hvem der gemmer sig bag et pseudonym.

Følgende er en fortsættelse af en serie af bøger af to bloggere - Ekateriny Kouti og Helen Klemm. Romanen hedder "Sammensværgelsen spøgelser." Hvis vi mener, at forfatterne har erfaring med sådanne genrer som fantasy, romantik og populære videnskabelig litteratur, bliver det klart omrids af, hvad der vil blive drøftet.

Dette er ikke alle de bedste fantasy bøger. Rating kunne fortsætte i hundredvis af forskellige værker af russiske og udenlandske forfattere. Læs og nyd.

humoristisk

Ikke mindre end den klassiske fantasi i dag værdsat den humoristiske fiktion. Ranking af de bedste bøger i denne genre vil blive tændt.

Åbner udvælgelse, ingen tvivl om, Sir Terry Pratchett. Writer dedikeret UK dronning ridder, har han stor erfaring. Det samlede antal eksemplarer af hans bøger er anslået til halvtreds millioner. I dag (på grund af progressiv Alzheimers sygdom), er det forhandler med Schweiz om eutanasi.

Den mest berømte serie af hans værker er bøgerne om Discworld.
Endvidere er det værd at nævne vores landsmand - Olga Gromyko. Hun er kendt værker i genren tegneserie fantasi. Den mest berømte er følgende cyklusser - "Beskæftigelse: Witch", "År for rotten", "Kosmobioluhi".

Desværre, i dag er ikke populær genre såsom komisk fiktion. Placering af de bedste bøger lister er fantasy værker.

Fuldender vores tre ledere af den russiske forfatter Andrei Belyanin. Han offentliggjorde også flere cykler, den mest berømte af dem er "indenlandske spionage king Ærter" og "The Thief of Bagdad". Af personlige årsager stoppet forfatteren skriver nu og vil ikke blive offentliggjort.

Om kærlighed

Denne følelse anses for at være grundlæggende i vores liv. Fortalere for moderne religioner ser det som en fysisk manifestation af Gud. Alle er på udkig efter, men kun få finde resten må nøjes med krummer.

Selvfølgelig, nu præsenterer vi en kort liste over de bedste bøger om kærlighed. Så top tre indeholder følgende værker.

Åbner en liste over roman Dzhodzho Moyes "Før jeg mødte dig", som ramte bestsellere "The New York Times" og "Amazon". Det solgt omkring syvhundredtusinde eksemplarer. Dette er en historie om kærligheden mellem en succesfuld forretningsmand, permanent bundet til en kørestol, og en tidligere servitrice, der nu kører hans sygeplejerske.

Datteren af Irlands premierminister, fortsætter med at glæde fans nye produkter. I "The Girl in the Mirror" er en lille smule væk fra ømme kærlighed romantik. Nu vil læserne mødes med refleksion af verden af Stephen King i den magiske univers Sesilii Ahern.

Den tragiske historie om herbalist Arseniy afspejles i romanen Evgeniya Vodolazkina "Laurel". Efter ugifte brud døde i barselssengen, har mennesket viet hele sit liv til den spirituelle vej til otmolit foretrukne synder.

selvudvikling

Vores næste kategori - det er værker, der, ligesom god vin, er kendt for deres udholdenhed. I dag vil vi beskrive de bedste bøger (2013-2014). Rating, som vi præsenterer - et mål for populariteten af de tidligere værker.

Så uden tvivl, det første sted er Napoleon Hill, som blev grundlaget for senere forfattere. Hans arbejde "Tænk og Grow Rich" har hjulpet indså ikke tusind mennesker.

Derefter kommer den verdensberømte bog af Robert Kiyosaki. Millionær investor, spillet "Rat Race" skaberen i dag i bøger lærer det grundlæggende i indtjeningen for fast ejendom og andre investeringer. Du bør starte med en serie kaldet "Rich Dad. Poor Dad".

Stiven Kovi hjælper i sager om ledelse og personlig effektivitet. Hvis du har brug for rådgivning på disse områder, bogen "The Seven Gode Vaner Mennesker" og "Ledelse baseret på principperne om" obligatorisk læsning.

fiktion

Tidligere talte vi om fantasi. Nu vil det blive annonceret den bedste fiktion. Bøger, hvis karakteren er nedenfor, er ikke absolutte ledere. Det er bare en præference for de fleste læsere.

Således rating af science fiction åbner Filip Farmer og hans roman "Rise fra asken." Her vil læserne få svaret til en interessant dilemma - hvad der vil ske til planeten, hvis pludselig genopstod alle de døde mennesker.

Alastair Reynolds med sin helt, Dan Silvesta, redde Jorden fra ødelæggelse i "Cosmic Apocalypse" i en fjern fremtid. Og i "Left Hand of Darkness" Ursula Le Guin introducerer læserne til et interessant eksempel på kvinders fiktion.

"I, Robot" Asimovs mange fans betragtes som et mesterværk. En historie om Kurt Vonnegut , kan du ikke altid sige, at dette er den bedste science fiction. Bøger, hvis bedømmelse er givet i forlag, ofte begrænset af en enkelt virksomhed. Derfor tager vi eksempler fra en række forskellige kilder. Ikke desto mindre, "The Sirens af Titan," Vonnegut er i top science fiction.

virksomhed

Vi har tidligere nævnt den bedste tegneserie. Rating rørt denne genre som fantasi. Nu vil vi fokusere på alvorlige sager. Når folk taler om penge, alle slags vittigheder fordampe.

Så de bedste bøger (2013-2014). Bedømmelse repræsenterede salg.

Zhiligiya åbner et udvalg vejledning om kunsten at telefonopkald. Uden nye kunder og udvidelse af eksisterende databaser ingen virksomhed ikke kan bygges.

Følgende er en bog om den snørklede Stelznera indhold marketing. Efter at have læst det, vil du blive mere bevidste om spørgsmålene om at tiltrække kunder online.

Færdiggørelse af top tre blot to af forfatteren. "Gratis reklame" Ivanov og "Guerrilla salg" Turgunova hjælpe dig med at spare en betydelig budget, når planlægningen af næste kampagne.

De fleste e-bøger i 2013-2014

Og endelig vil vi tale om de mere og mere populære enheder. Når du rejser er lettere at bære et bibliotek i form af en tynd elektronisk anordning snarere end en bunke af bøger.

Så de bedste e-bøger (ratingen er taget fra statistikken for salg og positiv feedback) følgende: Amazon Kindle Paperwhite, PocketBook 623 Touch Lux, Sony Reader PRS-T3 .

Årsagen til deres popularitet i de tekniske specifikationer, der letter og forenkler arbejdet med gadget, og at når man læser deres skærme er mindre trætte øjne.

Således i dag vil vi tale om de bedste værker af nutidige forfattere i forskellige genrer. Vi mødtes med de bestsellere af 2013 og 2014, samt lære, hvad e-bøger har tjent på det tidspunkt meget populære.

Held og lykke til dig, kære venner! Læs, rejser, kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.