SundhedMedicin

Har vi 59 typer af fedme?

Det er en mærkelig kendsgerning, men hvis to mennesker vil have det samme antal ekstra kilo, kan den samme kost være passende for en af dem og ikke give absolut ingen resultater for en anden. Selv eksperter på området for sund kost og vægttab sikkert ikke, hvorfor det er sådan.

Og alligevel er der en interessant hypotese: i virkeligheden, fedme - en krænkelse, der er opdelt i flere undertyper, og hver således brug for sin egen tilgang, hver har sine egne metoder til behandling. Den "New York Times" var endnu en analogi med onkologiske sygdomme, fordi udgivelsen af hudkræft, lungekræft, brystkræft og andre.

Hvor mange typer af fedme, der virkelig?

Nu læger skelne 59 typer af fedme. Dette fremgår af Lee Kaplan, direktør for Institut for fedme forskning, ernæring og metabolisme af hospitalet i Massachusetts. Det blev også konstateret, at der er mere end 25 gener, der er direkte ansvarlig for udviklingen af fedme og omkring 300 indirekte påvirker sammen med visse andre på muligheden for, at et menneskes liv vil være en tendens til overvægt.

Men genetik er ikke begrænset til alle. Hans bidrag, som stress, mangel på søvn, og regelmæssig brug af bestemte kategorier af lægemidler. Som du kan se, ikke at tage på i vægt er virkelig meget svært.

En lille undersøgelse af journalister, "New York Times"

Journalister fra "New York Times", sammen med læger spores fremskridt flere personer med forskellige typer af fedme, forsøger at tabe ved metoden trial and error.

Som et resultat, blev det konstateret, at for nogle mennesker fungerer bedst motion og en sund kost, hjælper den anden omhyggeligt at tælle kalorier og endnu andre tabe, hvis du tager specifikke lægemidler. Desuden fedme er ikke afhængig af typen.

Således kan konklusionen kun én være: uanset hvad en person type fedme, vil det rigtige være at søge en løsning ved trial and error.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.