HjemlighedGør det selv

Hvordan man opbygger en sommer brusebad med deres egne hænder

Ingen sommer brusebad i landet på nogen måde. Og mens du ikke har det, har du sandsynligvis føle noget ubehag. Ikke så mærkeligt, fordi efter arbejde på det sted, hvor den sved dryppende i tre strømme, så du ønsker at vaske alle snavs og føle lettelse. Tja, hvis ikke langt fra huset er der en dam eller en sø. Ellers kan du bygge en sommer brusebad med deres egne hænder. Især er det svært i det er ikke noget.

Udendørs brus til at give deres egne hænder: hvor du skal begynde

Det første skridt er at vælge et sted, hvor det vil blive installeret. Her har vi at gøre en begyndelse på, hvordan du kommer til at opvarme vandet. Når du bruger varmelegeme, kan den uden brus placeres i nogen praktisk sted for dig. Men de fleste af de gartnere foretrækker en enklere løsning: varmt vand ved sol stråler. Derfor lavede en sommer brusebad med deres hænder skal placeres i et åbent område, som i løbet af dagen ikke vil blive skjult af træer. Prøv at vælge et sted et sted på kanten af dit websted, så det vil være langt mere bekvem. Så hvis du har besluttet at placere, flytte på.

Hvordan man opbygger en sommer brusebad landet med deres egne hænder

Måder at udviklingen af plottet, der er to. En enkel, men dyrt, den anden - mere kompleks, men at oversætte det til virkelighed, du får brug for et minimum af penge. I det første tilfælde taler vi om bruseren klar til en sommer brusebad, der bliver nødt til at købe. Valget af disse brusere er enorm, som, ja, og deres priser. Hvilken en til at vælge - du bestemmer selv allerede. Så vil du kun nødt til at installere en bruser, samt til at konsolidere over tanken, hvor vandet vil blive leveret.

Hvis du stadig vil bygge en sommer brusebad med hænderne, så vær tålmodig. Du kan begynde.

Først, lad os definere størrelsen af brusekabine. Husk, at din gamle bruser ikke skal være som en rustik toilet, som næsten ikke kunne være i stand til at vende rundt. Størrelsen bestemmes baseret på det faktum, at mens du tager et brusebad, kan du trygt hæve dine hænder op, for at flytte dem til side. dvs. Rummet skulle være tilstrækkeligt. Bestemt bekvemt at designe størrelsen på 190h140 cm, 60 cm som vil blive anvendt til opførelse af en miniature omklædningsrummet (selvfølgelig, hvis du har brug for det).

Baseret på den planlagte størrelse afkrydsningsfeltet på jorden. Næste du nødt til at gøre fundament. Husk, at i toppen af din sommer sjæl er en tank, så det er selve strukturen skal være stærk nok. For at gøre dette, er det bedst at grave i jorden betonsøjler, de er de mest pålidelige. Og kan være træ, men det bør da tænke over, hvordan man kan beskytte dem mod for tidlig forrådnelse. Nu gør vi den platform af de søjler, som vil slå sig ned vores metal tank til opvarmning af vand. Det er bedst at placere potten lidt væk fra bruseren, så det vil være mere sikkert.

Nu fortsætter vi til huden på vores walk-in kontor. Hvad skal man bruge? Du bestemmer. Dette kan være konventionelle skifer ark, plader, metalplader og endda bølgepap, som i øvrigt kun varer længere og ikke lider af fugt. Det valgte materiale direkte naglet til de stillinger, men også tidligere var muligt at foretage de tværbjælker, og få dem ordne væggene i vores sommer bruser.

I bruseren gøre et trægulv med huller, hvorigennem vandet vil flyde. Sex i omklædningsrummet gøre en smule højere, så under vask det ikke er dækket af vand. Trægulvet er kortvarig, så hvis du ønsker, i stedet kan du indstille vask bakke med afløbsbakke.

Men her er det fortsat kun at installere døren. Jeg tror, med dette du ikke vil have problemer. Det kan være fremstillet af de samme materialer som væggene i brusebad og derefter hænge det. Du kan blot begrænse gardin af tætte væv.

Det er alt, udendørs brus med hænderne klar. Af den måde, er opmærksomme på afløbshullet. Vand i det bør ikke stagnere, så gør det skal være i en vinkel, og afløbet til at organisere i et sted, der ikke vil skade dine bygninger og ikke blive til en pøl af dit spor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.