ComputereComputerspil

Bytes på "Varfeys" for våben - hvordan du ændrer?

Det er ingen hemmelighed, at de "Varfeyse" der er et stort udvalg af våben, som du kan få adgang. Dog skal det bemærkes, at af den succes, spillet alle de våben, du ikke kan åbne - du er nødt til at bruge penge til at købe en kasse med held at få en chance for at banke dem ud af sjældne kufferter. Selvfølgelig ikke alle ønsker at bruge penge på spilindhold, så gamere på udkig efter måder, der ville forenkle processen med at få våben. Desværre, hidtil ikke er blevet fundet rimelige metoder, så vi er nødt til at bruge snyde. Du har sikkert allerede hørt om de bytes på "Varfeys" på våben, men kunne ikke forstå, hvad der foregik. Nå, vil denne artikel forklare i detaljer, hvad er hemmeligheden her.

bytes

Så hvis du ønsker en sjælden kufferter, bliver du nødt til at bruge bytes til "Varfeys" for våben. Hvad er det? Det faktum, at alle objekter i spillet, alle indstillingen, alt - det er den byte af oplysninger, der er lagret i form af programmer. Og din opgave - at isolere data fra din specifikke kuffert, som du allerede har, og derefter erstatte dem med de data, der interesserer dig. Selvfølgelig, for det du har brug for et særligt værktøj, samt oplysninger om, hvad de bytes er et våben. Alt dette vil blive yderligere beskrevet mere detaljeret - du vil lære at se på byte "Varfeys" for våben, samt hvordan de skal udskiftes.

program

Den første ting, du har brug for - det er en speciel software, der kan ikke kun hente bytes til "Varfeys" på armene lige i spillet, men også straks erstatte dem. Perfekt egnet til denne Cheat Engine-software, som giver dig ikke kun disse, men mange andre muligheder. Men de har endnu ikke interesseret. Din opgave - at ændre antallet af våben, der er tilgængelige i dit nærvær, til et andet nummer, som du så dårligt ønsker at få. For at gøre dette, åbne spillet og på samme tid, og programmet, kan du besøge afsnittet uddannelse og udstyre din karakter stammen, at du ikke specielt brug for - det er hans, og du vil erstatte. Efter dette, skal du ikke lukke spillet og vende det, så det var aktiv, og gå videre til programmet.

Udskiftning bytes

Naturligvis kan man ikke komme ud af mit hoved om kanonerne i spillet - heldigvis, på passende ressource kan du finde de bytes af alle våben Warface , eller du kan spørge folk der ved, at du hurtigt prompt oplysninger om specifikke form af stammen, så du ikke gør De ledte efter ham iblandt snesevis af andre. Når du får de rigtige oplysninger, vil du også nødt til at vide præcis de bytes af din pistol, ellers vil programmet ikke kunne finde det for dig i spillet. Så, hvad er processen er? I det program, du indtaster dit våben bytes og producerer søgen efter dem - i resultaterne bør vise den samme værdi, hvis ikke omkring andre mennesker med de samme våben - og for at du har brug for en workout regime. Vælg denne indstilling, og ændre det til disse byte, der svarer til stammen, som du jage. Behold resten. Gå tilbage til spillet og nyde din nye pistol. Som du kan se, er det meget vigtigt at kende alle de byte for "Varfeys" for at få adgang til alle de våben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.