SundhedPræparater

Drug "Miramistin": anmeldelser og vejledning

Forberedelse "Miramistin" ratings producent karakteriseret som antiseptisk påført topisk, har et bredt virkningsspektrum.

Farmakologiske virkninger

Den vigtigste aktive lægemiddelstof virker miramistin. Han har en hydrofob effekt på cellemembranerne af svampe, virus og sygdomsfremkaldende bakterier, hvilket fører til deres undergang. Lægemidlet har en høj baktericid aktivitet er betydeligt større end for eksempel lægemidler, såsom "Chlorhexidin", "nitrofurazon", "Betadine".

Studere om det stof "Miramistin" apotekere anmeldelser, kan du se, at det har påvirket alle aerobe og anaerobe gram-positive og gram-negative, spore- og Asporogen præsenteret i form af monokulturer og mikrobielle foreninger, herunder alle former for stammer er resistente over for antibiotika. Særligt aktiv dette stof mod Gram-negative bakterier, såsom stafylokokker, streptokokker og andre. Effektive den mod patogener karakter kønssygdomme (gonokokker, Trichomonas, klamydia, etc.).

Miramistin har antifungal og antiviral aktivitet, stimulerer ikke-specifikt immunrespons, accelererer sårheling. Med dens hjælp mikroorganismerne reducerer deres modstand mod antibakterielle stoffer.

Ved anvendelsen lægemidlet topisk, kan den ikke trænge ind i slimhinder og hud, og derfor ikke absorberes i det systemiske kredsløb, der er af stor betydning.

vidnesbyrd

Knyttet til farmaceutiske middel "Miramistin" instruktion, forbruger anmeldelser og kommentarer fra læger foreslår det er meget udbredt.

I operationen:

 • forfrysninger;
 • ozhogov2 og behandling af grad 3;
 • Forebyggelse af infektion af sår;
 • brænde forberedelse jord til hudtransplantationer ;
 • behandling af sår af enhver ætiologi, der har mikrobiel kontaminering.

I dermatologi-Venerologisk:

 • candidiasis;
 • purulent hudlæsioner;
 • svampeinfektion af neglene, hudfolder og stoppe, glat hud;
 • nederlag af en svamp horny lag af huden;
 • med henblik på STD forebyggelse.

I Gynækologi:

 • behandling og forebyggelse af purulente læsioner af postpartum infektioner og skader;
 • betændelse påvirker livmoderslimhinden kroppen hud, betændelse i vagina.

I urologi: som et kompleks terapi af kronisk og akut inflammation af prostata og urethra (gonoré, chlamydia, etc.).

I tandplejen kan det også tages medikament "Miramistin". Gæst eksperter foreslår, at den rent faktisk bruges i behandlingen af stomatitis, apikal parodontitis, samt til desinfektion af tandproteser.

I ENT medicin "Miramistin" anvendes som en del af den generelle behandling af kronisk og akut sinusitis, otitis, betændelse af mandlerne og hals.

Det kan også bruges som et desinfektionsmiddel stof "Miramistin" for børn. Anmeldelser af mange forældre siger, at det betyder vel at håndtere såret. Du kan bruge det, og efter et besøg på barnet offentlig svømmehal for at undgå svampesygdomme.

bivirkninger

Læse om "Miramistin" forberedelse anmeldelser, kan du se, at tilfælde af overdosering er blevet identificeret. Det farmaceutiske middel er veltolereret. let brændende fornemmelse kan forekomme sjældent nok i behandlede sted, men det passerer gennem et halvt minut, og så behandlingen ikke bør stoppes. Nogle gange kan det forekomme allergiske reaktioner, i denne forbindelse til mennesker med overfølsomhed over for lægemidlet "Miramistin" tage det kan ikke anbefales.

Det er overflødigt at sige, du kan bruge dette stof under graviditet og amning. Han har ikke bærer nogen skade på fosteret og ikke udskilles i mælk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.