SundhedPræparater

Drug "RioFlora Immune": redegørelse

Forberedelse "Immuno RioFlora" er en afbalanceret kombination af probiotiske mikroorganismer, der kan at forbedre immunresponset og reducere sandsynligheden for influenza og forkølelse, øger kroppens evne til at tilpasse i tilfælde af stress og ensidig kost. Balancen af mikroflora i tarmen tilvejebringer den normale drift af fordøjelsessystemet og den naturlige beskyttelse af det menneskelige legeme mod skadelige miljøfaktorer og smitstoffer.

Bakterier fra denne probiotiske kompleks, normalisere balancen i tarmens mikroflora og reducere risikoen for tarm sygdomme såsom forstoppelse, diarré, oppustethed, har en positiv effekt på immunforsvaret, øge niveauet af immunglobuliner.

Effekter af lægemidlet "RioFlora Immuno" instruktioner til deres anvendelse er beskrevet i denne måde: det påvirker alle niveauer af beskyttelse af organismen, som betinget accepteret at afsætte i tarmen. I tarmen venlige bakterier "RioFlora Immuno" narkotika hæmme patogener. Tarmepitelceller: gavnlige bakterier genoprette impermeabilitet af den naturlige barriere og forhindre patogener passere gennem den. Immunsystemet: bakterier bidrage til væksten niveauet af specifikke antistoffer (immunglobuliner), at immunsystemet bruger til at identificere og fjerne fremmedlegemer.

Lægemidlet "RioFlora Immuno" vejledning om brug det beskriver som følger. Den indeholder et kompleks af ni stammer af probiotiske bakterier: tre typer af bifidobakterier, lactobacilli fire arter, én art Lactococcus og Streptococcus thermophilus. Hver kapsel er ikke mindre end en milliard cfu af mikroorganismer.

En fremgangsmåde til anvendelse af lægemidlet "RioFlora Immuno" vejledning om brug det beskriver det. anbefales Børn fra tre år og voksne til at tage en kapsel dagligt på tom mave, enten om morgenen eller før sengetid. Hvis du sluger en hel kapsel ikke efterlader, så dens indhold kan opløses i varm mælk, vand eller yoghurt. Varighed af modtagelse er fra en til to måneder. Hvis det er nødvendigt, kan behandlingen gentages.

Indikationer for lægemidlet, er forskellige forstyrrelser af den intestinale mikroflora balance, der opstår som følge af spændinger, idet lægemidlerne og / eller procedurer til undertrykkelse mikroorganismer og infektion med forskellige patogener.

Kontraindikationer til stoffet "RioFlora Immuno" instruktioner om, hvordan man bruger disse lister: akut pancreatitis og individuel overfølsomhed over for lægemidlet. Dette stof er solgt gennem et netværk af specialbutikker, samt gennem en regelmæssig apotek.

Til opbevaring af lægemidlet "RioFlora" vejledning om brug det anbefaler følgende betingelser: beskyttet mod lys og et sted utilgængeligt for børn ved en temperatur på 15 til 25 grader Celsius. Holdbarhed af lægemidlet - i to år.

Det er også værd at overveje udarbejdelsen af den samme familie - "RioFlora balance" et kompleks af probiotika Instruktioner om, hvordan lægemidlet skal anvendes beskrives som følger. Bakterier indgår i komplekset, hæmme væksten af patogener, som forårsager intestinale lidelser, reducerede og holdes på et ønsket niveau af nyttige tarmbakterier, hvorved risikoen for diarré i brugen af antibiotika.

Takket være disse egenskaber lægemidlet "RioFlora Balance" tilvejebringer et tre-niveau beskyttelse mod tarmlidelser: øget beskyttelse mod patogener reproduktion; Det fører til normale balance af intestinal mikroflora; Det øger niveauet af immunglobulin, og dermed forbedre immunsystemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.