SundhedPræparater

Drug "sammenblandede Forte". Vejledning til brug

Gel (selvom nogle siger det er en creme) "sammenblandede Forte" anvendes i de stagnerende og pigmenterede pletter, blå mærker. I dag er det meget udbredt på grund af dets effektivitet og lav nok pris.

Præparat "bodyaga Forte" (brugeren bekræfter) har følgende komponenter i sin sammensætning: glycerol, badyagu, renset vand, røllike ekstrakt, plantain, bronopol. Hvad er effekten af disse stoffer på huden?

Badyaga - den lever i floder, ferskvand svamp. Hun lægger sig på klipper og drivtømmer. Hendes skelet er sammensat af silica nåle. De er forbundet med hinanden særlig organisk stof - sponginom. Det omfatter også carbonater, phosphater og så videre.

Action Gel "sammenblandede Forte" (manual beskriver det) er baseret på den mekaniske irritation af huden silicium nåle, der forårsager vasodilatation og fremmer den fremskyndede cirkulation. Dette giver fremragende antibakteriel og løse effekter. Denne effekt er ledsaget af rødme og prikken i huden. Gelen har en fugtgivende, helende og lindrende virkning.

Røllike ekstrakt er en fremragende antioxidant og udviser anti-inflammatorisk, hæmostatiske, tonic, spasmolytisk og antiallergisk virkning. Vejbred ekstrakt fugter huden, fremmer regenerering og dræber bakterier. Alt dette gør gel "sammenblandede Forte" (manuel siger om dette i detaljer) et uundværligt værktøj i kampen mod forskellige hudproblemer.

anbefales Det stof til brug i de tilfælde, hvis du har:

 • fedtet hud, akne;
 • pigment, stagnerende pletter og skrammer;
 • der er behov for at rense og forynge huden.

Som gel "sammenblandede Forte" (anvisninger skal følges religiøst) virker på huden:

 • reducerer kløe og smerte;
 • løse og tilvejebringelse decongestant virkning;
 • normaliserer talgkirtlerne;
 • reducerer sandsynligheden for acne betydeligt;
 • eliminerer overbelastning og mørke pletter;
 • dybe renser og regenererer huden;
 • udvider blodkarrene og aktiverer blodcirkulationen;
 • øger de beskyttende egenskaber af huden;
 • dæmper smerter af gigt, gigt, radiculitis.

Disse unikke egenskaber er besat af denne gel. Dette er beskrevet og anvendt på lægemiddel "sammenblandede Forte" instruktion. Prisen af gelen er meget tilgængelige. Du kan købe det i næsten ethvert apotek.

Når der anvendes gel forsigtighed. Han kan have for meget indflydelse på den tynde, sarte hud. Først skal du teste for følsomhed. For at anvende en lille mængde gel i skurk af albuen. Vent 10 minutter og skyl. Hvis der opstår ingen irritation, kan værktøjet anvendes sikkert til ansigt og andre kropsdele.

På forsiden den påføres i et tyndt lag ikke mere end 20 minutter. Efter dette bør du grundigt vaske. Det er bedst at gøre proceduren før de går i seng.

Blå mærker og blodudtrædninger cremen påføres med let massage bevægelser. Efter omkring en halv time den vaskes af med varmt vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.