SundhedPræparater

Tabletter 'Clione'

"Clione" Tabletter er internationalt bedre kendt navn - "Metronidazol". Denne doseringsform er en. Tabletter fremstillet hvid, let flad, har en affasning og en kærv på den ene side. Sammensætningen af medikamentet kommer ind direkte metronidazol og andre komponenter: talkum, stivelse, glycerol, silica, magnesiumstearat. Medicinen tilhører en gruppe af antibiotika.

"Metronidazol" har et bredt spektrum af antibakteriel aktivitet. Mikroorganismen det falder ved passiv diffusion. Ramme centrum af en bakteriecelle, en nitrogruppe bliver gidroksilominovoy, dannelsen af et aktivt cytotoksisk metabolit, som igen krænker replikationen af DNA, hvilket fører til celledød.

Tabletter "Clione" meget effektiv, hvis en person er blevet smittet af nogle protozoer og obligat anaerobe mikroorganismer. Ideel klare bakterier såsom grampositive bacille, grampositive kokker, gramnegative stave, lægemidlet er fremragende slagsmål fakultivnymi anaerobe og nogle spirokæter.

Ved oral administration komponenter, der har piller "Clione" perfekt absorberet. Omkring tre timer i serummet observeret deres maksimale koncentration. Som det fremgår af undersøgelser af patienter og raske mennesker, "Metronidazol" hurtigt trænger ind i cerebrospinalvæsken, og hurtigt når terapeutiske koncentrationer i hjernen og lungerne. Lægemidlet har et stort fordelingsvolumen og næsten 20% er i stand til at bringes i kontakt med blodproteiner. Lægemidlet trænger ind i galdevejene, og der opnås den samme koncentration som sammensætningen af blodplasma.

Ca. 70% af nyrerne, 15% gennem tarmen, frigivelse periode er ca. 8 timer således afledte produkt "Clione". Vejledning til brug indeholder en liste over sygdomme og infektioner, når det gives dette stof: urogenitale trichomoniasis, tarm- og ekstra-tarm amøbiasis, ulcerøs stomatitis, tilstedeværelsen af rosacea, diarré og andre infektioner, der er følsomme over for lægemidlet. Udover tabletter "Clione" udpeget som et præventivt middel mod anaerobe komplikationer, der kan opstå efter gynækologiske operationer på tyktarmen og galdevejene.

Det stof "Clione" manual anbefaler at tage under eller efter et måltid, tygge på samme tid er det ikke nødvendigt, er det tilstrækkeligt at skylle ned med lidt vand.

Der er nogle bivirkninger fra medicin. Ganske ofte er der nogle uregelmæssigheder i mave-tarmkanalen. Dette kan være kvalme, tab af appetit, opkastning, mild smerte i underlivet, efter lang tids brug kan være en metallisk smag i munden og tungen belægning. Der er også nogle bivirkninger af det hæmatopoietiske system - leukopeni, i nervesystemet: følelsesløshed i hænder eller fødder, kramper, hovedpine, svimmelhed, døsighed, sløret bevidsthed, ataksi. Virkning af lægemidlet på dåselegemet i form af allergiske reaktioner: kutan kløe, hævelse, kan forekomme, når individuelle intolerance anafylaktisk shock. Meget sjældent observeret fænomener som mørk urin, let feber. Alle de ovennævnte begivenheder går meget hurtigt, og samtidig reducere dosis eller efter afsluttet behandling.

Som for kontraindikationer for at modtage stoffet, det øget følsomhed direkte om selve og dens komponenter er også forbudt at tage "Clione" i første trimester af graviditeten og under amning.

Det vigtige punkt er, at i løbet af behandlingen er strengt forbudt at drikke. Dette kan føre til alvorlige komplikationer og bivirkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.