ComputereComputerspil

Sådan holde sig i live, en gang i midten af Stillehavet? Strandede Deep: systemkrav og en oversigt over spillet

Selvfølgelig kan alt blive forstået. Der er tidspunkter, hvor du ønsker at for lidt tid til at bevæge sig væk fra civilisationen og lidt at bo i fred og ro. Kun på én betingelse, der til enhver tid kunne vi gå tilbage. Og ikke som det skete med helten i spillet fra Beam Team Spil: hans fjernelse meget en eller anden måde forsinket. Så Strandet Deep - systemkrav og funktioner i gameplayet i spillet.

tvivlsomme held

Det skal bemærkes straks, at strandede Deep er et spil om at overleve under barske forhold, og det er meget vigtigt, det har næsten ingen direkte analoger. En person, der ikke forstår, hvad vanskeligheder, han vil falder i et flystyrt, mirakel redder liv, men det er i midt i havet. Han vidste ikke, hvor de skal gå, han havde ingen mad, ingen drikkevand, kan han kun håber og forventer, at en dag ville han se land.

Efter nogen tid båden naglet til øen, og "overlevende" i land. Ideen er, at han har brug for at udforske det ukendte land, men han havde ingen kræfter, fordi han er meget sulten.

overlevelse teknikker

For at fylde maven, vil han nødt til at skyde med kokosnødder træer, udforske kysten på jagt efter muslinger eller gå på jagt. Men det hele dagen, men hvad med om natten? Det er usandsynligt, at være behageligt at sove i det fri, især i et ukendt sted. Så bør du tænke på hjem.

Spil Strandede Dyb, russiske version af hvilket endnu ikke er tilgængelig, giver nogle muligheder for bygningen, kun tilfældet er ikke let. Du skal først finde de værktøjer, og når huset er bygget, skal du beskytte det mod de forskellige naturfænomener og dyreliv. Generelt arbejdet er afsluttet. Træt? Jeg ønskede en drink af vand? sip fra havet ikke virker, skal vandet først koge.

Hammer og en økse vil ikke lyve under vores fødder. Værktøjer nødt til at gøre fra skrot, der findes på øen. Hvis det ikke er nok, kan du bygge en tømmerflåde og svømme til nærliggende øer, for at fortsætte søgningen der.

Livet flyder i spillet er så realistisk, at det er nødvendigt at flygte fra den varme sol, så for ikke at få solstik, eller forsigtigt kravle for kokos, ikke at falde og ikke nedbryde, for eksempel en hånd, eller svømme med den største omhu, så for ikke at blive spist af en haj . Strandet Dyb spil tilbyder spilleren en masse test ikke kun på land, men også i vand.

Vital Signs

Den mest grundlæggende oplysninger om status for din karakter kan ses på sit armbåndsur. Skift mellem skærme, kan du se skalaen viser niveauet af sult, tørst og sundhed, samt finde ud af temperatur, tid, dato og antallet af dage der er gået siden katastrofen. Og hvis helten vil være død, vil uret løbende signalere dette.

Sundhed skal beskyttes. Forbedre sin morgenmad alene vil ikke fungere. Du skal først finde ud af årsagen til sygdommen, derefter fjerne det, og så være i stand til at genoprette sundhed.

Niveauerne af sult og tørst skal også overvåges nøje. Det bør erindres, at sygdommen, forgiftning eller frakturer kun fremskynde deres undergang. Hvis du går glip af det øjeblik, vil tegnet dø. Og der vil være indlæsning fra den sidste checkpoint, vil spillet nødt til at starte forfra.

Strandede Deep: systemkrav

På trods af at udviklerne stadig arbejder på at skabe spil, prøve dig selv i rollen som Robinson kan nu. For at starte Stranded Deep systemkrav skal opfylde følgende parametre PC:

  • OS Windows 64-bit-versionen ikke er lavere end Vista.
  • Mindst 4 GB hukommelse.
  • Grafikkort Nvidia GTX 6 serien eller Radeon HD 7000.
  • 2 GB plads på harddisken.

Disse egenskaber nok til komfortabelt spille Stranded Dyb. Systemkrav naturligvis kan være lidt lavere, men i dette tilfælde, ikke det faktum, at spillet vil fungere stabilt.

Genre Overlevelse præcis passer til dette spil, ligesom en simulator, ikke alle. Efter alt, er der ingen sædvanlige zombier, monstre og andre onde ånder. Her kommer til at håndtere med naturen, som opfører sig mere alvorligt i nogle tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.