HobbyHåndarbejde

Lav en smuk og praktiske ting ud af kassen fra under skoen med hænderne

At købe i butikken et par nye sko, vi sammen med det og bringe hjem en karton. Og det sker ofte, at de støvler eller sko i lang tid snoshu og containere fra under dem og ligger et sted i skabet helt nye. Making igen forårsrengøring, ikke skynder sig at smide unødvendige skotøjsæsker. Af dem kan lave deres egne hænder en masse interessante og nyttige ting. Hvad er det? Dette er, hvad vi siger i denne artikel. Her opmærksomhed fra alle kreative mennesker præsenterede ideer af originalen, og vigtigst af alt - ret til håndværksfagene. Vi inviterer dig til at sætte dig ind i dem.

Arrangør af skotøjsæske

Wonderful skrivebord står for bøger, notesbøger og andre kontorartikler , vil du være i stand til at lære at gøre efter nedenstående vejledning. At arbejde at fremstille sådanne materialer:

 • kasse fra under den rektangulære form af sko;
 • indpakningspapir eller et stykke af nye wallpapers;
 • PVA lim ;
 • saks;
 • linje;
 • blyant.

Sådan laver arrangøren af kasserne: procesbeskrivelse

Vi måler længden af pap beholder og skitserer sin medio på fælgen. På dette tidspunkt, tegne en trekant med toppen ned. Skær dette stykke. Det er opnået på et sidehul af trekantet form. Tilsvarende udføres og den modsatte side af beholderen. Nu tilføje op kassen i halve, skubber sin kant i modsatte retninger. Den nederste del af produktet er god lim. Dekorere kapacitet indpakningspapir eller tapet. Også for disse formål, kan du bruge postkort, klistermærker, stof. Godt vil se står for kontorartikler, hvis det er at male med vandfarver eller akryl. Som et resultat, får vi ud af i feltet under skoen fremragende og praktisk organisator, der består af to skibe adskilt af en skillevæg i midten.

Lav en papkasse: en forberedende fase

Denne idé helt sikkert vil appellere til alle kvinder, der elsker smykker og få dem i store mængder. Til dine ringe, armbånd og vedhæng var altid i orden, kan vi tilbyde at udføre dem kiste ud af kassen fra under skoen. For at implementere dette produkt, har brug for disse materialer og værktøjer:

 • Sko pap beholdere;
 • klud (ruskind, fløjl, plys, Cato);
 • pyntegenstande (blonder, satin bånd, pasta, paetki);
 • tynde skum;
 • saks;
 • PVA lim;
 • Lim "Moment" eller "Titan";
 • linje;
 • blyant.

Instruktioner til produktion af æsker til smykker kasser af en sko

Carton foranstaltning fra alle interne og eksterne parter. På overføre web alle resultaterne og udføre mønster. Tekstiler indsæt udenfor. Skum skæres arbejdsemnet, hvor bredde- og længde dimensioner svarer til den indvendige side af kassen. Det betyder, at det skal passe til at ligge på bunden af tanken. Lim skum. Fastgør oven på det mønster af stoffet er konstrueret i overensstemmelse med de relevante målinger. Ligeledes gør vi ud skodækslet emballage.

Til kiste havde et æstetisk udseende, er det nødvendigt at dekorere. Dressing kasser af en sko - arbejde interessant og spændende. Der er allerede en mester i at vise din fantasi og kreativitet. Låget og den udvendige side af beholderen kan indsætte blonder, pailletter, rhinestones, stofapplikationer, bånd og blomster, lavet i teknikken kanzashi af satin bånd. Casket klar. Det er fortsat at tilføje det dine dekorationer.

dekorative hylder

Det er af de skotøjsæsker, du kan gøre møbler? Svaret på dette spørgsmål er ja. Til udsmykning af det indre af pap container hjem vil vi lave en lille hylde.

På den forkerte side af de fleste af boksene gøre en løkke af fiskesnøre, udvide det gennem væggen af beholderen i to steder, og bundet til stedet. Yderligere dæmpning af enhver præforme i tekstur stof farver, der passer perfekt ind i det indre. Vi hænger produktet på væggen. Naturligvis kan man ikke sætte tunge genstande på en hylde. Men nogle souvenir eller en buket af tørrede blomster meget vel være hendes ophold. Det ser en "møbel" er meget imponerende og interessant.

legetøj by

Fra kasser med sko du tilbyde at gøre for deres børn de oprindelige attributter til spil. Drej en pap container i huse, hvorfra du kan bygge en hel by. Saml alt affald i hjemmet boksen og sortere dem efter størrelse. Beslut hvad du vil gøre i hver af disse beholdere. Næste obkleyte dem med farvet papir eller rester af nyt tapet. Følg påføringsmetode vinduer og døre på husene. Foreslå dit eget barn til at dekorere dem den måde, han ønsker. Du kan tegne gardiner i vinduerne og urtepotter. Af samme grund gør alle de pap bygninger.

Af de mindre kasser i denne teknik kan gøre legetøjsbiler. Denne by, gjort med hænder mor og far sikker på vil glæde dine børn.

Som du kan se, kan emballagen af skoen gøre en masse nyttige ting. Kreative fantasi og kreativitet og gøre deres egne hænder de eksklusive produkter til hjem og familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.