Mad og drikkevarerOpskrifter

Marcipan. Opskrift på en klassisk og enkel

I eventyr, den berømte tyske forfattere meget ofte omtalt marcipan, fantastiske søde sager, som alle børn drømmer om, og som ofte repræsenterer en barndom drøm. Måske er det derfor, i det lyden af ordet "marcipan" hørte noget magisk, mystisk, eskapistisk i den mystiske verden af barndommen. Faktisk marcipan, hvis opskrift kan findes i gamle kogebøger, dette er blot en tæt masse af blandingen fra fine mandler og flormelis med en lille mængde vand, hvorfra de støbte chokolader, lavet dekorationer til kager, julekager og småkager.

I øjeblikket slik lavet af marcipan er berømt for Tyskland. Uden at søde sager kan ikke gøre nogen børns parti og et julemarked. Hvordan laver marcipan? Klassisk opskrift består udelukkende af jorden mandelolie indhold som gør det muligt at opnå den bedste elasticitet og klæbrighed vægt, og pulveriseret sukker og en lille mængde vand.

Marcipan. Opskrift på en klassisk husmandskost

Et halvt kilo af søde og lidt kerner kerner af bitre mandler nødt til at skrælle, og for at det skoldet med kogende vand. Tørrede skrællede mandler i en stegepande (du kan i ovnen) over medium varme, og sørg for, at det ikke er formørket, og ikke brændt. Så kernerne, du har brug for at slibe i en blender til et pulver. 150 g pulveriseret sukker meget fin formaling at sigte og bland godt med peanut pulver. Sukker-møtrik blandingen fra en spray for at tilføje en skefuld af kogt vand, omrøre blandingen kontinuerligt til hele det er jævnt fugtet. Derefter marcipan våde blanding passeres gennem en mølle fire til fem gange og anbragt i en gryde på lav varme under omrøring, og langsom tilsætning af yderligere 50 g pulveriseret sukker. Klar marcipan bør være ensartet, elastisk og klistret nok. Fra det form af forskellige figurer til at dekorere kager eller bare en godbid for børnene.

Der er andre opskrifter på denne delikatesse, for eksempel, uden varmebehandling. Hvordan til at lave mad marcipan anden vej? For at forbedre klæbning til valnød blanding af æggehvide tilsat.

Marcipan. Opskrift på en pisket protein

250 g mandler, malet til pulver og 250 g pulveriseret sukker blev blandet godt i en røreskål og tilføje en lille skefuld citronsaft og piskes til en tyk skum æggeprotein. Blandingen først æltet i en blander og derefter hænderne, indtil det bliver glat og bøjelig, så det kan nemt rulle ud i et tyndt lag, eller form af hendes forskellige formede produkter.

Om ønsket, marcipan masse farvet i forskellige farver ved hjælp af farvestoffer. Tallene marcipan kan dyppes i chokolade belægning af hvid eller mørk chokolade, og massen kan rulles til et tyndt lag, og at dække dem overflade kage eller kage glasur stedet. Dannelse af en tynd skære krøllede forme forskellige dekorationer i form af juletræer, blade, blomsterblade og spredt på overfladen af kagen. Marcipan masse, ligesom ler, forme ud af den let, så du kan knytte til denne besættelse og børn.

Desuden marcipan lag brugt før belægning kage glasur eller glasur kongelige. Hvis du blot anvende et lag glasur på kagen, det dæmpe og mister sine dekorative egenskaber. Derfor, før dens omslag kage, kagen placeres på tonkoraskatanny marcipan, om opskriften som er bedre at bruge den klassiske uden proteiner.

Klar marcipan bør opbevares i folie eller film i køleskabet. Det bevarer sine næringsstoffer og smag egenskaber i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.