Selv-dyrkningPsykologi

Interpersonel kommunikation problemer blandt unge. Psykologi af kommunikation og interaktion

Interpersonel kommunikation problemer blandt unge - det er en alvorlig dannelse i udviklingen af psykologi af relationer. Dette tema er en offentlig interesse, da det påvirker mønstre af menneskelig interaktion. Alle forældre ønsker at se deres barn glad, men nogle gange ikke ved, hvad de skal gøre for den uddannelse af selvforsyning kan ikke finde ud af det indtil slutningen.

Moderne ungdom kommunikation er oftest baseret på gensidig udveksling af følelser og indtryk, der modtages i de næste par dage. Drenge og piger præsentere hinanden med hilsener, håndtryk, ikke at forglemme at dele følelser. Vær opmærksom på stemningen af deltagerne. Som regel samspillet mellem flere teenagere mellem dem er rent følelsesmæssigt. Ungdomsårene indebærer en dyb intim samtale, der i øjeblikket er betydelige, personlig interesse for alle parter. Unge sjældent afviger especial takt, så i løbet af deres interaktion med hinanden og derefter blusse op kontrovers, og endda skænderier ske.

Med de samme interesser

Hvis diskret se de unge mennesker, kan vi se følgende billede: teenagere er opdelt i grupper, som hver har sin egen leder. Selv i gymnasiet, sporer denne tendens: unge mænd og kvinder ikke kommunikere med alles klassekammerater og vælger som venner dem, med hvem de har lignende hobbyer, visninger på livet. Den interessefællesskab - er den vigtigste faktor, der afspejler problemerne med interpersonel kommunikation blandt unge. Det er værd at bemærke, at teenageren aldrig vil interagere med personer, som er ubehagelig for ham, hvis han ikke er afhængige af dem.

Med de samme interesser i ungdomsårene er reduceret, som regel for at udveksle indtryk. Teenagere genfortælle hinanden film og bøger, som forårsagede en storm af deres stærke positive eller negative følelser. Interpersonel kommunikation og interaktion er vigtige for dem, der er mellem femten og atten år. Her på forkant for at etablere fortrolige kontakt, som sikrer, at der opstår forståelse.

mistillid nuancer

Unge er karakteriseret ved ekstrem perfektionisme. Det er værd at være opmærksom på hvor varmt teenagere diskutere deres forstyrrende temaer. Hvor lidenskabeligt brændende øjne med samtalepartnere. Drenge og piger er klar til at acceptere enhver erklæring for pålydende. Den væsentligste betingelse for dette er sådan, at det hænger sammen med deres indre verden, vis energi modtaget lyd under refleksion. Nogle gange kan det ses, hvor meget de unge ikke tager den gennemsnitlige synspunkt. хорошо, а другое – плохо. For dem, alt er i sort og hvidt: en - ja, den anden - dårlige. Det er af denne grund, er det ikke let at forstå voksne, der er villige til at gå på kompromis. Den psykologi interpersonel kommunikation involverer nedsænkning unge i sine egne følelser og det ubevidste søgen afspejler deres egne følelser modstander.

Evnen til at have en mening

Ungdomsårene meste involverer levende kommunikation. I processen med effektivt samspil mellem unge lærer at forsvare deres udtalelser, at udtrykke en individuel synsvinkel. Ikke altid erhvervelsen af en sådan oplevelse kommer let. Nogle gange er du nødt til at passere en række alvorlige psykiske tests, der involverer i konflikter med jævnaldrende. Evnen til at have en mening udvikler, konfronteret med mange vanskeligheder. Unge anvendt en betydelig indsats for at blive hørt, at vinde troværdighed, vinde tillid til sig selv.

Interpersonel kommunikation problemer blandt unge er baseret på accept af en anden synsvinkel, og selvrealisering. Hvis en eller anden grund teenageren ikke kan finde sin egen plads i teamet, begynder han at føle overflødig. Evnen til at udtrykke deres essens er lige så vigtigt og meningsfuldt som besiddelse interessante, ekstraordinære evner. Hvis en person er ude af stand til selverkendelse til andre, vil det uundgåeligt have vanskeligheder med kommunikation. Evnen til at have deres egne meninger indebærer en lys personlighed udvikling. Unge mænd ofte mangler evnen til at ignorere de følelser. De mangler tolerance. Svær hørelse empati udvikler sig efter 22-25 år.

ungdom slang

Brugen af slang i dialogen mellem unge er nu betragtet som normen. Enhver, der bruger mere end skarpe ord rettet, som regel er meget populær i gruppen. Unge slang har en lys udtryksfuld negativ konnotation. Ved brug af slang så folk ty til hellere slutte et nyt hold, vinde tillid i medstuderende, at vise sig fra sin bedste side.

Også brugen af jargon i talen hjælper teenagere til markant spare tid i samtale og stadig være sikker på, at alle deres omkringliggende kammerater forstår korrekt. Moderne ungdom sprog bugner ligefrem kritisk over ordene. Som regel brug af slang hos unge mænd giver dem mulighed for at føle sig godt tilpas i det nye selskab.

uformelle foreninger

Disse grupper hjælpe unge klar til at udtrykke sin indre verden. Tilgængeligheden af oplysninger i vores tid i høj grad letter identiteten af unge. Tilhører en uformel forening fremmer etableringen af forståelse mellem deltagerne.

Vis din indre verden, stemninger og følelser bliver meget lettere. Hver uformel organisation har sine egne idealer og værdier. For eksempel emo - det er følelser og følelser, paraderede. Goterne dyrke en deprimeret syn på verden, romantisere død, i en gåde klædt. Unge vælger præcis, hvad det er tættest på nuværende tidspunkt. Interpersonel kommunikation og samarbejde baseret på princippet om udtryk for deres individualitet og gøre din modstanders synspunkt.

virtuel kommunikation

I de seneste år er folk blevet meget mindre interagere med hinanden verbalt. Kommunikation i sociale netværk en masse post har erstattet ægte. En situation, hvor den anden person fortæller deres tanker, og det ser ikke i øjnene, typisk for i dag. Et stort antal teenagere bogstaveligt talt holde sig til skærmen, udveksle personlige beskeder med fremmede.

Det er værd at huske, at live chat er altid at foretrække frem for den virtuelle. De unge mænd ofte synes at ingen forstår, og kun personen i den anden ende af kloden delte deres tanker og følelser. I virkeligheden er dette meget misvisende på grund af den romantiske søgen efter sin ungdom. Virtuel kommunikation generelt hjælper teenageren til at fjerne den følelsesmæssige spænding, for at finde ligesindede, lære nye ting. De fleste unge vil tage nogen tid at lære at forstå sig selv, acceptere begivenhederne uden frygt og negative holdninger.

socialt samvær

Det indebærer en vekselvirkning mellem unge mænd og kvinder i gruppen: med klassekammerater og medstuderende. I modsætning til meddelelsen af interesser, er de sociale kontakter ikke valgt. At være i et team, til at interagere med absolut forskellige mennesker, og så megen dygtighed vil komme i handy i fremtiden. Et modent og sammensat person skal være i stand til at kommunikere effektivt med forskellige mennesker, gøre noget nyttigt for sig selv fra hvert møde.

Hyppige konflikter og misforståelser blandt teenagere på grundlag af forskellen mellem interesser. I sådanne situationer, er fjendtlighed og afvisning udvikler sig meget hurtigt. Teenagere foretrækker at aktivt at udtrykke deres holdning, har tendens til at manifestere sig så hurtigt som muligt.

Tilliden til sig selv

Kun få af drengene virkelig glade med deres egne præstationer. Viden om visdommen i livet ikke er nok, men for at udtrykke deres holdning til ethvert spørgsmål allerede ønsker. Derfor er unge mænd og kvinder, så sætter pris på folk, der ved, hvordan man lytter og forstår, uden at afbryde eller dømme. Som regel er mange af de eksterne data ikke opfyldt, hvorfor der er mange komplekser.

Problemet er ofte langt ude, men de lidelser i denne henseende er den virkelige start. Selvtillid - det er hvad der er erhvervet af møjsommelige arbejde med sig selv. Selvfølgelig kan det ikke ske på en enkelt dag. Det er derfor, de unge er så mange konflikter. Enhver ung mand på nogen måde har ambitioner, har til formål at vise andre deres styrke og magt.

Bevidsthed om personlig værdi

I processen med kommunikation mellem en teenager lære at genkende og acceptere deres egne interesser. De væsentligste udfordringer og muligheder åbne for dem, som regel tættere på 16-17 år. Dette er en tid med selvrealisering i udviklingen. Individualitet drenge og piger bliver den mest komplette, klar og fokuseret.

Bevidsthed om deres personlige værdi - det er det øjeblik, der går forud for accept af dig selv. Dette trin er ikke muligt, hvis en eller anden grund havde aldrig gjort arbejdet på effektiv voksenalderen. Unge, der oplever problemer med at kommunikere, kan ikke let at udtrykke deres synspunkt, for at undgå situationer, hvor du ønsker at bevise noget, og at forklare til andre.

i stedet for en konklusion

Således at problemerne med interpersonel kommunikation blandt unge på grund af behovet for deltagerne forsvare deres position. På dette tidspunkt, står et par lyse individer, som hver især ønsker at bevise over for verden sin egen uovertruffen ret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.