Hjem og familieTilbehør

Saeco Royal Professional - kaffe nutidige livsrytme

Intet er mere forfriskende om morgenen, ligesom en kop varm kaffe. Denne drik er med til at vågne op, giver styrke og energi. Derfor er valget af espressomaskine er bedst at have tillid til de professionelle, der i mange år beskæftiget sig med udvikling og fremstilling af kaffemaskiner - firmaet Philips. En af de mest populære modeller af automatiske kaffemaskiner - Saeco Royal Professional.

Denne enhed er perfekt til både privat brug og til brug i en café eller kontor. Den kompakte størrelse, nem administration og kvaliteten af kaffen gøre Saeco Royal en af de bedste i sin klasse. Alt, hvad der kræves af dig - at trykke på knappen, vil maskinen gøre resten selv, herunder male korn, doseringen af malet kaffe, iblødsætning tabletter og brygning.

Tjeneste Saeco Royal Professional leverer et minimum af besvær - enhver fejl kaffe informere sig, bringer at vise en fejlmeddelelse. Sluttede korn eller vand, ikke sat helt, eller er fuld kasse til affald, overophedning - alle disse problemer på deres egen maskine diagnoser og giver brugeren besked om levering. Også vil apparatet rapportere behovet for rensning af kedelsten, hvilket kan beskadige både kedlen selv, og højtrykspumpe.

Ved Saeco Royal Professional fordele omfatter den samtidige forberedelse af to kopper kaffe og en opvarmet platform. Det er muligt at opbevare og tørre retter eller at opvarme dem til at sætte farten ned køleprocessen af drikken. Fra de behagelige ting kan bemærkes højdejustering kop og tilstedeværelsen af tuden til varmt vand og damp. Med denne dyse kan skylle koppen piskefløde, dial kogende vand til brygning te eller yderligere forvarme kopperne.

Kroppen og indvendige dele er lavet af glat plastik mad, der er let at rengøre uden brug af rengøringsmidler. Vandtank - Aftagelig, hvilket minimerer risikoen for at kaste maskinen med vand under tankning.

For at anvende kaffemaskiner i kontorer og restauranter, det har en tæller forberedt drik. En anden funktion, der er mere egnet til aktiv brug - indledende slibning korn: under tilberedningen apparat maler dem til den næste portion malet kaffe og tilføjer til dispenseren. Således, i fremstillingen af drikken tager mindre tid. Men der er et "men": Hvis kaffepulver i dispenseren i lang tid er det absorberer fugt, holde sammen og kan forårsage fejlfunktion af maskinen.

Saeco Royal Professional kan fungere som hele kaffebønner og malet kaffe, til hvilket formål den øverste del af huset har en særlig åbning. Kaffemølle Saeco Royal har en bekvem justering af formaling tykkelse, men er meget følsomme over for fugt - våde Kaffemølle støv klæber til bladene, kraftigt reducere dens produktivitet. I sig selv enheden er meget pålidelig, hvis ordentlig pleje er meget lang. De svage punkter er dens kedel og en højtrykspumpe, det er meget følsom over for vandkvaliteten. Hvis vandet er hårdt, er de dækket med skala og beskadiges let. Kaffe elskere kan være tilrådeligt at købe sådan en nyttig ting som Saeco slibemaskine, der har justerbar slibning kaffe.

En anden fordel ved kaffemaskinen er en bred vifte af indstillinger. Kan konfigureres stort set alle - temperatur, slibning, varighed af iblødsætning tabletten en mængde vand og kaffe per portion, vask periodicitet. Således kan du forberede er, hvad der er behov for denne kaffe for dig - en stærk, duftende, med en tyk crema og lækker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.