HjemlighedGør det selv

Tulipaner af papir. Et par enkle teknikker til kreativitet

Land af tulipaner betragtes Holland, men fødestedet for den livlige smukke blomst - det gamle Persien. Formen ligner en tulipan høj persiske turban - og så det tager sit navn. Mange smukke legender og mirakuløse historier forbundet med denne blomst. Den usædvanlige form af blomsten ligner hovedet af en kop fyldt med rød som blod, vin, og den lukkede knop - delikat mystisk kasse, hvor gamle traditioner ligger lykke. I gamle engelsk og skandinavisk fe tulipan blomst tjente som en vugge for små fantasivæsener - alfer og blomst feer. Sarte silke kronblade har deres fristeder i nat haven. At formidle den skønhed og form af en blomst med hjælp af en række forskellige materialer let. Et par enkle trin vil hjælpe til at gøre papir tulipaner, have været involveret i denne kunst med børnene, og skabe en lys farvet buket.

Tulip - volumen ansøgning

At arbejde ønsket farve tynd (måske væv) papir lyse rød eller lyserød, gul, lavendel toner, og grøn for blade og stilke, en saks. Voluminøse papir tulipaner dekorere et fødselsdagskort eller et papir kasse med en gave.

1. Farve papirark med lige sider (en firkant 10x10) tilføje op diagonalt, derefter blev den resulterende trekant tilføje op igen i halve langs midteraksen af folden udglatning, derefter en trekant rette til sin udgangsposition.

2. Sæt en ret vinkel trekant op. Afskedige fra det øverste højre hjørne og betegnet med en tredjedel af afstanden punkt. Fra midten af undersiden (hvor der var en fold) udsætte den stiplede linie til punktet. Langs denne linje, nederste højre bøjer opad spids vinkel. Alle Gør det samme med den venstre side af trekanten, den nederste bøjning spids vinkel over højre.

3. Den gennemsnitlige peel bakke ned trekant toppunkt (et lag). Fra det nederste hjørne af den foldede opløbet Othmer 2 cm og på denne linje vil gøre svinget væk fra dig under opløbet. Side foldet stykke priotkroem og få bøje fold indsætte inde. Lav papir tulipaner kan være forskellige farver, og til at indsamle en lille buket.

4. For at dæmme op for kvadratet på grønne papir 10x10 tilføje op diagonalt. Vi definerer den centrale diagonal. Pak den første til kanten af kvadratet på den diagonale linje, så en anden. Derefter tilsættes den resulterende form af det tidligere planlagt diagonalt. En trekant med spidse vinkler fra over og under.

5. Sænk vinkel på wrap op, hvilket gør folden lidt under den midterste del for således at opnå stammen fra bladet. Detaljer samles og lægger på kortet eller boks.

Voluminøse papir tulipaner

Fin bølgepap er perfekt egnet til produktion af blomster. Af gul, pink eller rød tulipan gøre. For Bud skåret i bølgepap folder langs striben bredde på 3 og længde 18 cm. For enkelt blomst brug seks stykker. Hver strimmel i centrum af snoning to gange og foldes på midten. Lag af papir strækning på siderne, hvilket giver dem form af en konveks lap. Alle fik et kronblad krølle i bunden. På ledningen dækket med grønt papir fastgøre første tre indre lapper, derefter tre ekstern hjælp af en tynd strimmel af grøn papir, spidsen forankring klæbemiddel. Arket skæres i form af et dobbelt ark af bølgepap, giver det en volumen, og vedhæfte til stammen. Tulipaner af bølgepapir af forskellige farver kan dannes i en buket.

Der er også metoder til fremstilling af farver i kunsten origami. Tulip papir foldet eller simpel modulær teknologi, også en fascinerende form for kreativitet, som du kan gøre med dine børn. Forståelse af den antikke japansk kunst udvikler udholdenhed, nøjagtighed og kreativ tænkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.